2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar bende bugun uye oldum. 6+6 haftalık hamileyim. İdrar Yolu Enfeksiyonu var dun doktor uromisin sase verdi aranizda kullanan var mi

Ilac verdi progestan midir nedir. Kanamayi durdurur ama dusugu engellemez dedi. Kese gorunuyo yerinde. Ama bebek goremedi simdi. Persembe gidecektim kalp atisi icin. Bi hafta sonra git persembe gtme kendi doktoruna dedi.

Eve geldiğimde lavaboya gittim. Kahverengi akinti bildiginiz kirmizi kan halini almis. Yine ayni kivamda.
Yarin baslayacktim ilaca kani gorunce korktum. Hemen aldim bitane.
Artik bundan sonrasi nasip.

Canım geçmiş olsun. Inşallah olumsuz bir durum yoktur. Daha yeni evlisin yolun basindasin. Allah dermansiz dert vermesin

Hiç canını sıkma canım progestan Kanamayi durdurur. Aynı ilacı bende kullandım çünkü. Ama dikkat et insan o ilacı kullanırken çok kendinde olmuyor. Daha çok bitkin düşüyorsun. Sürekli uyku hali oluyor. onun dışında düşük içinde bebeğinin nasibini varsa dogar yoksa ne yaparsan yap caresiz. Allah onu sagsalim kucagina almani nasip eder insallah. Gecmis olsun

günaydın herkese. bugün benim de kontrol günüm. bakalım ne diyecek doktor. en çok kanama alanlarımı merak ediyorum. inşallah küçülmüşlerdir.

Ben subidrar yolu enfeksiyonunu kafaya taktim bugun doktora gittigimde bi ultrasona da gircem. Haftaya kendi doktoruma randevum var sonraki hafta ikili test var. 4 hafta ustuste girmis olcam ama merak icimi kenircek yoksa. Ultrasonun ne kadar zarari var acaba

ılac
ı ıhmal etme hayırlısı ıle ıyı olacak hersey ıns ama dıakt etmelı ve ılacı ıhmal etmemelısın

Günaydın mart anneleri zaman geçiyor bebişlerde büyüyor
Sanada günaydın canım :) doktor kontrollerin kaç haftada bir oluyor canım benim geçen haftaydı en son 2 haftam daha var ama merak içimi kemiriyor resmen 3 hafta uzun bir dönem mi ? 2 hafta sonra gidince 2' li tarama testleri yapılacak Buda ayrı bir stresmiş yahu acaba gittiğimde cinsiyetide belli olurmu ki :) :)

Günaydın kızlar ben kendi kendime nazar ettim sanırım.Dün gece baş ağrısı ile birlikte bulantım başladı.Ve gece boyunca 3 kez istifra ettim.Hala bunun halsizliğini yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…