Canım geçmiş olsun. Inşallah olumsuz bir durum yoktur. Daha yeni evlisin yolun basindasin. Allah dermansiz dert vermesinIlac verdi progestan midir nedir. Kanamayi durdurur ama dusugu engellemez dedi. Kese gorunuyo yerinde. Ama bebek goremedi simdi. Persembe gidecektim kalp atisi icin. Bi hafta sonra git persembe gtme kendi doktoruna dedi.
Eve geldiğimde lavaboya gittim. Kahverengi akinti bildiginiz kirmizi kan halini almis. Yine ayni kivamda.
Yarin baslayacktim ilaca kani gorunce korktum. Hemen aldim bitane.
Artik bundan sonrasi nasip.
Aminn...Canım geçmiş olsun. Inşallah olumsuz bir durum yoktur. Daha yeni evlisin yolun basindasin. Allah dermansiz dert vermesin
Ilac verdi progestan midir nedir. Kanamayi durdurur ama dusugu engellemez dedi. Kese gorunuyo yerinde. Ama bebek goremedi simdi. Persembe gidecektim kalp atisi icin. Bi hafta sonra git persembe gtme kendi doktoruna dedi.
Eve geldiğimde lavaboya gittim. Kahverengi akinti bildiginiz kirmizi kan halini almis. Yine ayni kivamda.
aynen öyle canımdesene biraz şişko olacağız
ı ıhmal etme hayırlısı ıle ıyı olacak hersey ıns ama dıakt etmelı ve ılacı ıhmal etmemelısınIlac verdi progestan midir nedir. Kanamayi durdurur ama dusugu engellemez dedi. Kese gorunuyo yerinde. Ama bebek goremedi simdi. Persembe gidecektim kalp atisi icin. Bi hafta sonra git persembe gtme kendi doktoruna dedi.
Sanada günaydın canım :) doktor kontrollerin kaç haftada bir oluyor canım benim geçen haftaydı en son 2 haftam daha var ama merak içimi kemiriyor resmen 3 hafta uzun bir dönem mi ? 2 hafta sonra gidince 2' li tarama testleri yapılacak Buda ayrı bir stresmiş yahu acaba gittiğimde cinsiyetide belli olurmu ki :) :)Günaydın mart anneleri zaman geçiyor bebişlerde büyüyor
Gözün aydınbugun kalp atıslarımızı duyduk allahhım o nasıl bır duygudur ya gozlerım doldu inananmadım içimde bi can canlanıyor artık allah herkeze en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın umarım
Hayırlısı inşallah geçmiş olsun ilacı alman iyi olmuşAminn...
Olabilir bu tur durumlar dedi doktor ama o kani gordukce icin gidiyor. İnşallah hayırlısıyla iyi gelir ilac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?