Aminnnn inş , hepımızde ıyı oluruz inş, bugun ısıme devam edıyorum ve cok gıremıyorum burayada :Sgözün aydın bir daha da olmaz inşallah
Aslında alınabılıyormus ama hamılelıkten once hıcbır rahatsızlık vermedıgı ıcın dr önermedi..şimdiden bu kadar şiştiyse 7 ay ıcınde ne hale gelecek dusunemıyorumkorktuğun şeyler çıkmaz inşallah o doku alınamıyormuydu ameliyat ile zor olur senin içinde daha 7 ayımız var...
Anladım canım kalp atışlarını ilk kez duymıcaksın ama dimi bende 9. Haftada gittim geçen hafta yani benden de tahliller istemişti hemden bebeğimi görmüştük gelişimi için çok şükür hiçbir sorunumuz yoktu 3 hafta sonra için ayarladık randevumuzu büyük ihtimal 2li tarama testini yapmak için o tarihe verdi tahlillerden sonradan ayda bir çağırır herhalde artık bakalım :) hepimiz için ve bebeklerimiz için hayırlısı olsun :)canım benim kontrollerim ayda bir ama bu pazartesi gideceğim tekrar tahlil istemişti sonuçlra bakacağız ve kalp atışları dinlenecek inaşallah:)
evet canım büyük ihtimal testin 11 ila 13. Haftalar arasında yapılması gerektiğini biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabii :)tam denk gelsin diye öyle çağırmıştır cnm bakalım test için beni ne zaman çağırcak
geçmiş olsun miğrenin inmi var
bende de var malesef..daha agrı yenı baslarken alınan ılık duş biraz kurtarıcı oluyor canım..Evet malesef
ayyy süper yaa yerim ben onun ağzını burnunuMerhabalar :)
Biz kontrolden geldik.3 ayı bitirmişiz çok şükür :) iki gün öndeyiz 12+1 olmuşuz.
ense kalınlığı güzel çıktı.baş popo uzunluğu da 5.5 cm :)
kan verdim 10 gün sonra çıkıcak.
uyuyordu benimki,sonra yana döndüm 2dk.hemen uyandı,başladı eller kollar oynamaya.bacak bacak üstüne attı :)
erkek dedi ama biraz zor gördü doktor.1 ay içinde netleştirir dedi.
vitamin yazdı,çatlak kremi önerdi ama ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.
bizden haberler böyle şükürler olsun...
valla evet canım havalar kötü yapıyor insanı allahtan zor zamanlar kışa denk geliyor:)[/QUOTE]QUOTE="aplasi, post: 36486890, member: 436674"]günaydın kızlar, sıcak hava beni çok halsiz yapıyor ya dün midem sanki cayır cayır yanıyodu ilk defa bukadar yanma oldu bugünde 2dk. ayakta duramıyorum halsizliktenşu 3.ayı bi görsekte azcık normale dönsek
Merhabalar :)
Biz kontrolden geldik.3 ayı bitirmişiz çok şükür :) iki gün öndeyiz 12+1 olmuşuz.
uyuyordu benimki,sonra yana döndüm 2dk.hemen uyandı,başladı eller kollar oynamaya.bacak bacak üstüne attı :)
maşallah sağlıklı bebek haberleri alınca mutlu oluyoruzMerhabalar :)
Merhabalar :)
Hadi gözün Aydın cnm ilk 3 ayı atlattın.sonuçlarında sorunsuz çıkmasına sevindim..darısı bizlerin başına inşşşMerhabalar :)
ye teyzesi :) eller yüzündeydi hepayyy süper yaa yerim ben onun ağzını burnunu
benim sata göre şubat sonu görünüyor doğum ondan öndeyiz canım :) amin amin beklemek zor ama olsun değiyor bakCok guzel yaa kiskandim simdi :) onden gidince boyle oluyor aramizda bir ay var bizde bugunlerri görürüz insallah
evet :)maşallah sağlıklı bebek haberleri alınca mutlu oluyoruz
hiç bilmiyorum ki canım,iyi çıkarsa kan sonucu istemezler herhalde.genellikle annenin yaş riski olunca istiyorlar sanırım.ohhh masallahhh ay benımde geldım 3. ayım yaa cok heyecanlıyımmmm=) masallah ense kalınlıgıda guzel oh annesı , pekı 2 li testı yapınca 3 lu teste gerek kalmıyor degıl mı?
teşekkür ederim canım.amin inşallah darısı sizlereHadi gözün Aydın cnm ilk 3 ayı atlattın.sonuçlarında sorunsuz çıkmasına sevindim..darısı bizlerin başına inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?