2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

korktuğun şeyler çıkmaz inşallah o doku alınamıyormuydu ameliyat ile zor olur senin içinde daha 7 ayımız var...
Aslında alınabılıyormus ama hamılelıkten once hıcbır rahatsızlık vermedıgı ıcın dr önermedi..şimdiden bu kadar şiştiyse 7 ay ıcınde ne hale gelecek dusunemıyorum saol canım ıyı dılegın ıcın..

canım benim kontrollerim ayda bir ama bu pazartesi gideceğim tekrar tahlil istemişti sonuçlra bakacağız ve kalp atışları dinlenecek inaşallah:)
Anladım canım kalp atışlarını ilk kez duymıcaksın ama dimi bende 9. Haftada gittim geçen hafta yani benden de tahliller istemişti hemden bebeğimi görmüştük gelişimi için çok şükür hiçbir sorunumuz yoktu 3 hafta sonra için ayarladık randevumuzu büyük ihtimal 2li tarama testini yapmak için o tarihe verdi tahlillerden sonradan ayda bir çağırır herhalde artık bakalım :) hepimiz için ve bebeklerimiz için hayırlısı olsun :)
tam denk gelsin diye öyle çağırmıştır cnm bakalım test için beni ne zaman çağırcak
evet canım büyük ihtimal testin 11 ila 13. Haftalar arasında yapılması gerektiğini biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabii :)

bayram dönüşü gittiğimde kalp atışları vardı canım ama tam dinleyemedim 2 hafta sonra gel tam net dinlersin dedi doktor o yüzden gidiyorum hem de tahlil sonuçlarını göstereceğim işte

kızlar benim tarih değişti sanırım geç döllenme nedeni ile mart sonu olucak bugün 7 hafta 3 günlüğüzzz Allah hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah

günaydın kızlar, sıcak hava beni çok halsiz yapıyor ya dün midem sanki cayır cayır yanıyodu ilk defa bukadar yanma oldu bugünde 2dk. ayakta duramıyorum halsizlikten şu 3.ayı bi görsekte azcık normale dönsek

QUOTE="aplasi, post: 36486890, member: 436674"]günaydın kızlar, sıcak hava beni çok halsiz yapıyor ya dün midem sanki cayır cayır yanıyodu ilk defa bukadar yanma oldu bugünde 2dk. ayakta duramıyorum halsizlikten şu 3.ayı bi görsekte azcık normale dönsek[/QUOTE]
valla evet canım havalar kötü yapıyor insanı allahtan zor zamanlar kışa denk geliyor:)

kızlar yaa bence en zoru beklemek:) ölüyorum merakımdan neye benzeyecek hele kalbini duydum yaa içimde nasıl bir insan var düşündükçe kafayı yiycem sürekli aklımda bebiş de bebiş :) direk böyle 9 aya atlasam olmaz mı yaaa :) aslında doğurmaktan korkuyorum :) ayyyyy bildiğiniz hamiş durumları iştee...

bu arada benim bulantılarım tüm gün oluyor kızlar uyanınca başlıyor yatana kadar yemek pişiremiyorum o yemeğin sıcak kokusu berbat tatlı yiyemiyorum tuzlu yıyemıyorumm sürekli hazır şeyler yemek istiyorumm of yaaa :)

bu arada bir dahaki doktor kontorlum eylülün 4 de ultarason bakılacak ve de analizler verecekmişim 3 cü ayın bitişi yani sonrada anneme gidicem inşallah çatlıyorum yaa buradaaa

Merhabalar :)
Biz kontrolden geldik.3 ayı bitirmişiz çok şükür :) iki gün öndeyiz 12+1 olmuşuz.
ense kalınlığı güzel çıktı.baş popo uzunluğu da 5.5 cm :)
kan verdim 10 gün sonra çıkıcak.
uyuyordu benimki,sonra yana döndüm 2dk.hemen uyandı,başladı eller kollar oynamaya.bacak bacak üstüne attı :)
erkek dedi ama biraz zor gördü doktor.1 ay içinde netleştirir dedi.
vitamin yazdı,çatlak kremi önerdi ama ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.
bizden haberler böyle şükürler olsun...

ayyy süper yaa yerim ben onun ağzını burnunu

valla evet canım havalar kötü yapıyor insanı allahtan zor zamanlar kışa denk geliyor:)[/QUOTE]
evet aslında onu düşünerekte çocuğu istedim bi dahaki çocuğumuda inşalllah kışa denk getiricem ki rahat geçsin son aylar ama bu ilk üç ay geçsin diye dört gözle bekliyorum

Cok guzel yaa kiskandim simdi :) onden gidince boyle oluyor aramizda bir ay var bizde bugunlerri görürüz insallah

maşallah sağlıklı bebek haberleri alınca mutlu oluyoruz

ohhh masallahhh ay benımde geldım 3. ayım yaa cok heyecanlıyımmmm=) masallah ense kalınlıgıda guzel oh annesı , pekı 2 li testı yapınca 3 lu teste gerek kalmıyor degıl mı?

Hadi gözün Aydın cnm ilk 3 ayı atlattın.sonuçlarında sorunsuz çıkmasına sevindim..darısı bizlerin başına inşşş

ayyy süper yaa yerim ben onun ağzını burnunu
ye teyzesi :) eller yüzündeydi hep

Cok guzel yaa kiskandim simdi :) onden gidince boyle oluyor aramizda bir ay var bizde bugunlerri görürüz insallah
benim sata göre şubat sonu görünüyor doğum ondan öndeyiz canım :) amin amin beklemek zor ama olsun değiyor bak

maşallah sağlıklı bebek haberleri alınca mutlu oluyoruz
evet :)

ohhh masallahhh ay benımde geldım 3. ayım yaa cok heyecanlıyımmmm=) masallah ense kalınlıgıda guzel oh annesı , pekı 2 li testı yapınca 3 lu teste gerek kalmıyor degıl mı?
hiç bilmiyorum ki canım,iyi çıkarsa kan sonucu istemezler herhalde.genellikle annenin yaş riski olunca istiyorlar sanırım.

Hadi gözün Aydın cnm ilk 3 ayı atlattın.sonuçlarında sorunsuz çıkmasına sevindim..darısı bizlerin başına inşşş
teşekkür ederim canım.amin inşallah darısı sizlere

bu arada bir de midem çok yanıyor dedim,şurup verdi Gaviscon.nane aroması var çok da acı değil.tavsiye edebilirim.
kategorisi A,bebeğe geçmiyormuş kızlar.Genellikle reflü tedavisinde kullanılıyormuş bir arkadaş demişti burdan ama hamilelikteki mide yanmalarında da etkilidir diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…