2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay nasıl heyecanlandım.Maşallah annesiii..bacak bacak üstüne attığına kadar gözüküyormu yaaa.2 haftamız kaldı bizede nasip eder İnşallahhhh.böylelikle çon takvimi tutmuş oldumu???

ay nasıl heyecanlandım.Maşallah annesiii..bacak bacak üstüne attığına kadar gözüküyormu yaaa.2 haftamız kaldı bizede nasip eder İnşallahhhh.böylelikle çon takvimi tutmuş oldumu???
Saol Limon
ben en çok yüzündeki ellerine dikkat ettim,bir de popoyu attırıyordu sanki.doktor dedi bacak bacak üstüne attı diye sanırım çarpı gibi yaptı bacaklarını o yüzden dedi
çin takvimi kız dedi bana :) bakalım belki de değişir

ikili test için verilen kan mı 10 gün sonra çıkıyormuş?:O

ben de bugün idraryolu enfeksiyou için doktora gittim şimdilik bol su iç 12. hafta bitince ilaç vericem dedi, inşallah bir sorun çıkmaz...

Bu gittiğimde bebek hareket etmiyordu, geçen hafta kımıldanıyordu halbuki... Uyuyunca öyle oluyormuş sanırım...

ikili test için verilen kan mı 10 gün sonra çıkıyormuş?:O
evet canım,en erken 1 hafta.
uyuyormuştur evet

Gözün aydın. Ense kalınlıgı kaç çıktı.

Bizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde

Bizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde

Masallah önden gidiyor ufaklık. ...neden guvenmiyorsun ki

benimde hep bir hafta geriden gidiyor arkadaşlar yaa bir sorun çıkmaz değil mi bebek gelişimi ile ilgili??doktor gayet iyi dedi ama yinede annelik psikolojisi heralde takıyorum kafaya

Kizlar patoloji sonucumu aldım.sonuc temiz çıktı nedensiz diyolar yine kafayı yicem..nedensiz şey olur mu ya..bi dahakine eiskli gebelik doktoruna giymeliymişim.

kuzucugummm masallah size cok sevindim ne güzel haberler bunlar banada acikcasi oglun olcakmis gibi geliyor :) hayirlisi tatlim darisi bizim basimiza..

gözün aydin canim cok sevindim benimki en son bir hafta geriden geliyordu bakalim simdi ne durumda o testler zaten hic bir zaman garanti degil canim ama güvenip inanmaktan baska caremiz yok..

kizlar ya ben cok duygusallastim tvde bisey görsem hemen agliyorum hic sevmedim bu durumu esimde dalga geciyor benimle :):)
sizdede varmi duygusallik? tv izleyesim gelmiyor bu yüzden :)

kizlar ya ben cok duygusallastim tvde bisey görsem hemen agliyorum hic sevmedim bu durumu esimde dalga geciyor benimle :):)
sizdede varmi duygusallik? tv izleyesim gelmiyor bu yüzden :)

geçenlerde pazar sabahı "çirkin ördek yavrusuyla farecik" diye bir animasyon izledim ben de... Ördek fareden ayrılırken bana bir ağlama geldi hıçkıra hıçkıra 10 dk ağladım. Eşim hala filmin konusunu dalga geçmek için arayınca gözlerim doluyor başka odaya geçiyorum:)

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bir kaç gündür telefondan uygulamayı açıp giremiyorum buraya, acaba benim uygulamada mı bi sorun var anlamadım. bilgisayardan rahat rahat giriliyor

Gözün aydın. Ense kalınlıgı kaç çıktı.
Saol canım,senin de gözün aydın.0.09 cm çıktı bizimki de.

oh maşallah ilerisiniz sizinki ne güzel erken çıkıyor canım.hemşire bana 1 hafta 10 güne çıkar dedi.

kuzucugummm masallah size cok sevindim ne güzel haberler bunlar banada acikcasi oglun olcakmis gibi geliyor :) hayirlisi tatlim darisi bizim basimiza..
Tşk ederiz Nazar teyzesi
kalp atımı 138 yazıyordu.bu da erkek olma ihtimalini yükseltti benim gözümde çok sevdim onu ekrandan,Allah'ın mucizesi şükürler olsun.
sen de sıkma canını.belki de geç döllenme benim gibi.

ayy cok tuhaf ya kendimi kontrol edemiyorumda birden gözyaslarim akmaya basliyor yanliz olmadigima sevindim

bayram dönüşü gittiğimde kalp atışları vardı canım ama tam dinleyemedim 2 hafta sonra gel tam net dinlersin dedi doktor o yüzden gidiyorum hem de tahlil sonuçlarını göstereceğim işte
Hımmm anladım canım hayırlısıyla duyarsın inşallah tahlillerinde olumsuz birşey çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…