teyzesi kurban olsun onaaSaol canım,senin de gözün aydın.0.09 cm çıktı bizimki de.
oh maşallah ilerisinizsizinki ne güzel erken çıkıyor canım.hemşire bana 1 hafta 10 güne çıkar dedi.
Tşk ederiz Nazar teyzesi
kalp atımı 138 yazıyordu.bu da erkek olma ihtimalini yükseltti benim gözümdeçok sevdim onu ekrandan,Allah'ın mucizesi şükürler olsun.
sen de sıkma canını.belki de geç döllenme benim gibi.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımteyzesi kurban olsun onaa
bakalim canim düsünmemeye calisiyorum sali günü benimde randevum var hakkimizda hayirlisi..
arkadaşlar bu kalp atımı nerede yazıyor, ben usg kağıdında hiç öyle bir şey görmedim, benim doktorum bunu hesaplamıyor mu acaba???????????Saol canım,senin de gözün aydın.0.09 cm çıktı bizimki de.
oh maşallah ilerisinizsizinki ne güzel erken çıkıyor canım.hemşire bana 1 hafta 10 güne çıkar dedi.
Tşk ederiz Nazar teyzesi
kalp atımı 138 yazıyordu.bu da erkek olma ihtimalini yükseltti benim gözümdeçok sevdim onu ekrandan,Allah'ın mucizesi şükürler olsun.
sen de sıkma canını.belki de geç döllenme benim gibi.
Canım ne güzel epey ilerlemiş senindeBizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde
kızlar ense kalınlığı kaç olunca normal oluyo?Bizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde
aynen ilkinde 4,5 ayda falan çıkmıştı şimdi baya göbeğim var bende hayret içindeyim:) birde yakın arkadaşlarıma açıklama yapmaktan sıkıldım ee ne olmuş çıktı işte en azından içi dolu sizinki gibi yağ değil diyorum ohhhMerhabalar hergun okuyorum ancak yazamiyorum oglumla firsat bulamiyorum dun kontrole gittim 11+3 olmuş 4.5 cm dedi dusuk tehlikesi bitmis cok sukur dedi mutlu olduk haftaya olcum ve ikili test icin randevu verdi.bu arada hamile oldugumun anlasilmamasi icin kor olmak lazim oglumda cok gec cikmisti ama simdi goren aaaa diyip kaliyor sislik degil daimi duruyor yerinde.size sorum su.ikili test icin ne kadar odediniz devlette yapılabiliyor mu
4 ve üzeri olunca otistik oluyor altondaki sayılar gayet iyi.kızlar ense kalınlığı kaç olunca normal oluyo?
Benimde adet tarihine göre bugün 7+5 ama Dr göre 6+3 cnm benimki geç döllenme muhtemelen seninde öyle olabilir.dr bana 15 gün sonra gel haftasını netleştirelim dedi.hayırlısı bakalım 25 de gidicembenimde hep bir hafta geriden gidiyor arkadaşlar yaa bir sorun çıkmaz değil mi bebek gelişimi ile ilgili??doktor gayet iyi dedi ama yinede annelik psikolojisi heralde takıyorum kafaya
Ya bendede çok mide bulantısı var Dr söyledim oda ilaç vermek istemiyorum çok azda olsa bebeğe zararı olabiliyor ama istersen çok düşük dozda vereyim dedi bende istemedim katlanırım dedim..eğer hiç dayanamazsan gel serum takarız dedibu arada bir de midem çok yanıyor dedim,şurup verdi Gaviscon.nane aroması var çok da acı değil.tavsiye edebilirim.
kategorisi A,bebeğe geçmiyormuş kızlar.Genellikle reflü tedavisinde kullanılıyormuş bir arkadaş demişti burdan ama hamilelikteki mide yanmalarında da etkilidir diyor.
aynen ilkinde 4,5 ayda güzel gobusum ıştı şimdi baya göbeğim var bende hayret içindeyimbirde yakın arkadaşlarıma açıklama yapmaktan sıkıldım ee ne olmuş çıktı işte en azından içi dolu sizinki gibi yağ değil diyorum ohhh
aynen ilkinde 4,5 ayda güzel gobusum ıştı şimdi baya göbeğim var bende hayret içindeyimbirde yakın arkadaşlarıma açıklama yapmaktan sıkıldım ee ne olmuş çıktı işte en azından içi dolu sizinki gibi yağ değil diyorum ohhh
benimde yarın kontrolüm var canım inşallah güzel haberlerle döneriz hepimizBenimde adet tarihine göre bugün 7+5 ama Dr göre 6+3 cnm benimki geç döllenme muhtemelen seninde öyle olabilir.dr bana 15 gün sonra gel haftasını netleştirelim dedi.hayırlısı bakalım 25 de gidicem
Evet malesef
Devlette yapar tabiki biz 40 lira ödedik özeldeMerhabalar hergun okuyorum ancak yazamiyorum oglumla firsat bulamiyorum dun kontrole gittim 11+3 olmuş 4.5 cm dedi dusuk tehlikesi bitmis cok sukur dedi mutlu olduk haftaya olcum ve ikili test icin randevu verdi.bu arada hamile oldugumun anlasilmamasi icin kor olmak lazim oglumda cok gec cikmisti ama simdi goren aaaa diyip kaliyor sislik degil daimi duruyor yerinde.size sorum su.ikili test icin ne kadar odediniz devlette yapılabiliyor mu
hmm tmm cnm teşekkür ederim bende ona göre bilinçli gideyim bi daha ki ay, inşallah sağlıklı ve iyi sonuçlar alırız4 ve üzeri olunca otistik oluyor altondaki sayılar gayet iyi.
hmm tmm cnm teşekkür ederim bende ona göre bilinçli gideyim bi daha ki ay, inşallah sağlıklı ve iyi sonuçlar alırız4 ve üzeri olunca otistik oluyor altondaki sayılar gayet iyi.
usgde yazmıyor zaten canım.2li test yapınca doktor,bir kağıt doldurdu orada okudum ben.arkadaşlar bu kalp atımı nerede yazıyor, ben usg kağıdında hiç öyle bir şey görmedim, benim doktorum bunu hesaplamıyor mu acaba???????????
Devlette yapılıyor evet.Merhabalar hergun okuyorum ancak yazamiyorum oglumla firsat bulamiyorum dun kontrole gittim 11+3 olmuş 4.5 cm dedi dusuk tehlikesi bitmis cok sukur dedi mutlu olduk haftaya olcum ve ikili test icin randevu verdi.bu arada hamile oldugumun anlasilmamasi icin kor olmak lazim oglumda cok gec cikmisti ama simdi goren aaaa diyip kaliyor sislik degil daimi duruyor yerinde.size sorum su.ikili test icin ne kadar odediniz devlette yapılabiliyor mu
3 mm den fazla olmaması gerek yazıyor.mm li değer kağıtta yazıyordu ama hatırlamıyorum ya.cm ile söyledi dr bana.kızlar ense kalınlığı kaç olunca normal oluyo?
ilacın prospektüsünde zararı yoktur yazıyordu.hemşire arkadaşım da önermişti bana.sen bilirsin canım.evde kalsam ben de katlanıcaktım ama artık işe başlıcam o yüzden istedim ben.Ya bendede çok mide bulantısı var Dr söyledim oda ilaç vermek istemiyorum çok azda olsa bebeğe zararı olabiliyor ama istersen çok düşük dozda vereyim dedi bende istemedim katlanırım dedim..eğer hiç dayanamazsan gel serum takarız dedi
Nerede yaptirdiniz istanbulda misiniz hangi hastaneDevlette yapar tabiki biz 40 lira ödedik özelde
Hangi hastanede yaptirdiniz yakinda hir yer bulursam kendi gittigim hastanede yaptirmayacagimusgde yazmıyor zaten canım.2li test yapınca doktor,bir kağıt doldurdu orada okudum ben.
Devlette yapılıyor evet.
Ben özel hastaneye 50 lira verdim.İçinde hemogram değerlerine de bakılacak.
3 mm den fazla olmaması gerek yazıyor.mm li değer kağıtta yazıyordu ama hatırlamıyorum ya.cm ile söyledi dr bana.
ilacın prospektüsünde zararı yoktur yazıyordu.hemşire arkadaşım da önermişti bana.sen bilirsin canım.evde kalsam ben de katlanıcaktım ama artık işe başlıcam o yüzden istedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?