2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzesi kurban olsun onaa
bakalim canim düsünmemeye calisiyorum sali günü benimde randevum var hakkimizda hayirlisi..

arkadaşlar bu kalp atımı nerede yazıyor, ben usg kağıdında hiç öyle bir şey görmedim, benim doktorum bunu hesaplamıyor mu acaba???????????

Bizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde
Canım ne güzel epey ilerlemiş seninde Ense kalınlığının 1 çıkması iyi değil mi neden güvenmiyorsun canım anlamadım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz

Merhabalar hergun okuyorum ancak yazamiyorum oglumla firsat bulamiyorum dun kontrole gittim 11+3 olmuş 4.5 cm dedi dusuk tehlikesi bitmis cok sukur dedi mutlu olduk haftaya olcum ve ikili test icin randevu verdi.bu arada hamile oldugumun anlasilmamasi icin kor olmak lazim oglumda cok gec cikmisti ama simdi goren aaaa diyip kaliyor sislik degil daimi duruyor yerinde.size sorum su.ikili test icin ne kadar odediniz devlette yapılabiliyor mu

Bizde geldik dr.dan sata göre 10+5 dik usg ölçümlerinde 11+4 çıktı ölçüm iyi olunca ikili testide yapalım dedi kan verdik c.tesi çıkacak bizimki.ense kalınlıgıda 1 çıktı çok güvenmesemde
kızlar ense kalınlığı kaç olunca normal oluyo?

aynen ilkinde 4,5 ayda falan çıkmıştı şimdi baya göbeğim var bende hayret içindeyim:) birde yakın arkadaşlarıma açıklama yapmaktan sıkıldım ee ne olmuş çıktı işte en azından içi dolu sizinki gibi yağ değil diyorum ohhh

benimde hep bir hafta geriden gidiyor arkadaşlar yaa bir sorun çıkmaz değil mi bebek gelişimi ile ilgili??doktor gayet iyi dedi ama yinede annelik psikolojisi heralde takıyorum kafaya
Benimde adet tarihine göre bugün 7+5 ama Dr göre 6+3 cnm benimki geç döllenme muhtemelen seninde öyle olabilir.dr bana 15 gün sonra gel haftasını netleştirelim dedi.hayırlısı bakalım 25 de gidicem

Ya bendede çok mide bulantısı var Dr söyledim oda ilaç vermek istemiyorum çok azda olsa bebeğe zararı olabiliyor ama istersen çok düşük dozda vereyim dedi bende istemedim katlanırım dedim..eğer hiç dayanamazsan gel serum takarız dedi

Canim benimde öyle gobusum hemen çıktı daha 11 haftalik bebisim. Olsun guzel gobus bunlar. Gobusumu seviyorum ☺

Canim benimde öyle gobusum hemen çıktı daha 11 haftalik bebisim. Olsun guzel gobus bunlar. Gobusumu seviyorum ☺

Devlette yapar tabiki biz 40 lira ödedik özelde

arkadaşlar bu kalp atımı nerede yazıyor, ben usg kağıdında hiç öyle bir şey görmedim, benim doktorum bunu hesaplamıyor mu acaba???????????
usgde yazmıyor zaten canım.2li test yapınca doktor,bir kağıt doldurdu orada okudum ben.

Devlette yapılıyor evet.
Ben özel hastaneye 50 lira verdim.İçinde hemogram değerlerine de bakılacak.

kızlar ense kalınlığı kaç olunca normal oluyo?
3 mm den fazla olmaması gerek yazıyor.mm li değer kağıtta yazıyordu ama hatırlamıyorum ya.cm ile söyledi dr bana.

ilacın prospektüsünde zararı yoktur yazıyordu.hemşire arkadaşım da önermişti bana.sen bilirsin canım.evde kalsam ben de katlanıcaktım ama artık işe başlıcam o yüzden istedim ben.

Hangi hastanede yaptirdiniz yakinda hir yer bulursam kendi gittigim hastanede yaptirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…