2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nisan herkesde gelmezmis , kimi insanda geliyormus ,dogumun baslamasi icin nisan gelmesi sart degil yani:)
İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.

İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.

Bende ayniyim ,gece kasilmam ce bel agrim oldu cok
Simdide kasik ve bel agrisi hafif
Ve hafid bi pembelik gelsi vc gittigimde bidaha olursa dr aricam bakalim

Merhaba tecrübeli anneler bana biraz yardımcı olur musunuz ilk hamileligim normalde nisan ayında doğması gerek ama benim bebis sabırsız sanırım erken olma riski cok yüksek 32 haftadayim 36 da dogma olasılığı yüksek ilaçlarla tutuyoruz içeride bebegimi 36 ci haftaya kadar kilo alması lazım ama napcami bilmiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum fındık ceviz badem gelişimi için yiyorum küvezde kalmasını istemiyorum acaba başka ne yiyebilirim kilo alması için bana yardımcı olur musunuz suan 1 buçuk kilo bebeğim en az iki buçuk olması lazım kuvezde kalmaması için tavsiyede bulunun lütfen anneler

et muz balık ye

tecrübeli bir anne deilim ilk hamileliliğim bebeğin kuvezde kalması sadece kilosu ile ilgili deil biliyorsunuzdur umarım emme refleksi solunum bunlarda önemli bunlar içinde dua edelim inşallah kuvezde kalmaz sorunuza gelince muz önerio burdaki bayanlar genelde bence bulgur bugday bunlarda kilo yapıo bebişte eski kadınlar bunları yiyordu hastane bahçesinde bir bayan bana fasulye ve soğan yeme fazla demişti bunu söylemek isterim Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı iyi anneler olmayı nasip etsin... amin...

Muz ve sutu birlukte tuketmeye calis
Kahvaltilarda prkmez de ye
Yogurt ye hergun

Bnmki de hic acmamsti o konuyu cati muaynsi de olmdm direk norml doguma girdm senin icn de hayrlsi olsn ins

Insallah canim, normal olmasini cok istiyorum tabi bir yandan da korkuyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Sende minnosunu bizim icinde sev

bugun forum cok sakin herkes doğurmayamı gitti ne yaptı .

Bugun disariya ciktim ve otobuse binmek zorunda kaldim bittim resmen, her kasis mahfetti beni otobus sallandikca sanki kizim alttan cikacak gibi oldu. Eve geldim yattim ancak kendime gelebildim. Bu halimize sukurler olsun, son gunler zor oluyo

kızlar burda sormak doğru mu bilmiorum ama bebişe hangi şampuandan aldınız ?

Canim bende uni baby nin yenidogan sampuanini aldim

Amin canim insallah hepimiz kolayca dogumu yapabiliriz. Centik olayi bende de devam ediyo cok sukur benimkide 2,5 kg olmus doktor bundan sonra daha siki kontrole gel son zamanlarda gelisimi yavaslatabilir dedi. Ilk defa nst yede girdim sukur sanci cikmadi ama cati muayenesini ne zaman yapacak bilmiyorum bizde hic konusmadik. Az kaldi bir gecse gunler...

nişanın gelcekse bile emin ol hiç ummadık anda gelir en azndan ben kendm için öyle düşünyrm :)

benim kanama gibi bisi yok açılmada yok sadece sancı vardı ilaç verdiler şimdilik ilaçla içerde tutuyoruz bakalım seninki kaç haftalık

İnşallah canm hem heyecan var hemde korku hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sende herkeste Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…