- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Acaba nişanımız gelmeden de sancılanırmıyızevet 9 ay geçtide son günler geçmedi
Nisan herkesde gelmezmis , kimi insanda geliyormus ,dogumun baslamasi icin nisan gelmesi sart degil yani:)Acaba nişanımız gelmeden de sancılanırmıyız
öyle olanda var suyu gelip sonra sancılananda baklım bizimki nasıl olcak. önce nişan gelse daha iyi olur gibi psikolojik olarakta hazırlanır insanAcaba nişanımız gelmeden de sancılanırmıyız
İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.Nisan herkesde gelmezmis , kimi insanda geliyormus ,dogumun baslamasi icin nisan gelmesi sart degil yani:)
Kesinlikle haklısın. Normal doğuma haxırladım psikolojimi nişan gelir inşallah ve başıma geleceklere hazırlıklı olurumöyle olanda var suyu gelip sonra sancılananda baklım bizimki nasıl olcak. önce nişan gelse daha iyi olur gibi psikolojik olarakta hazırlanır insan
İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.
et muz balık yeMerhaba tecrübeli anneler bana biraz yardımcı olur musunuz ilk hamileligim normalde nisan ayında doğması gerek ama benim bebis sabırsız sanırım erken olma riski cok yüksek 32 haftadayim 36 da dogma olasılığı yüksek ilaçlarla tutuyoruz içeride bebegimi 36 ci haftaya kadar kilo alması lazım ama napcami bilmiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum fındık ceviz badem gelişimi için yiyorum küvezde kalmasını istemiyorum acaba başka ne yiyebilirim kilo alması için bana yardımcı olur musunuz suan 1 buçuk kilo bebeğim en az iki buçuk olması lazım kuvezde kalmaması için tavsiyede bulunun lütfen anneler
tecrübeli bir anne deilim ilk hamileliliğim bebeğin kuvezde kalması sadece kilosu ile ilgili deil biliyorsunuzdur umarım emme refleksi solunum bunlarda önemli bunlar içinde dua edelim inşallah kuvezde kalmaz sorunuza gelince muz önerio burdaki bayanlar genelde bence bulgur bugday bunlarda kilo yapıo bebişte eski kadınlar bunları yiyordu hastane bahçesinde bir bayan bana fasulye ve soğan yeme fazla demişti bunu söylemek isterim Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı iyi anneler olmayı nasip etsin... amin...Merhaba tecrübeli anneler bana biraz yardımcı olur musunuz ilk hamileligim normalde nisan ayında doğması gerek ama benim bebis sabırsız sanırım erken olma riski cok yüksek 32 haftadayim 36 da dogma olasılığı yüksek ilaçlarla tutuyoruz içeride bebegimi 36 ci haftaya kadar kilo alması lazım ama napcami bilmiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum fındık ceviz badem gelişimi için yiyorum küvezde kalmasını istemiyorum acaba başka ne yiyebilirim kilo alması için bana yardımcı olur musunuz suan 1 buçuk kilo bebeğim en az iki buçuk olması lazım kuvezde kalmaması için tavsiyede bulunun lütfen anneler
Muz ve sutu birlukte tuketmeye calisMerhaba tecrübeli anneler bana biraz yardımcı olur musunuz ilk hamileligim normalde nisan ayında doğması gerek ama benim bebis sabırsız sanırım erken olma riski cok yüksek 32 haftadayim 36 da dogma olasılığı yüksek ilaçlarla tutuyoruz içeride bebegimi 36 ci haftaya kadar kilo alması lazım ama napcami bilmiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum fındık ceviz badem gelişimi için yiyorum küvezde kalmasını istemiyorum acaba başka ne yiyebilirim kilo alması için bana yardımcı olur musunuz suan 1 buçuk kilo bebeğim en az iki buçuk olması lazım kuvezde kalmaması için tavsiyede bulunun lütfen anneler
Bnmki de hic acmamsti o konuyu cati muaynsi de olmdm direk norml doguma girdmsenin icn de hayrlsi olsn ins
bugun forum cok sakin herkes doğurmayamı gitti ne yaptı .
kızlar burda sormak doğru mu bilmiorum ama bebişe hangi şampuandan aldınız ?
Merhaba hamişler, annişler, bebişler. 37 haftaya girdim dün kontrolümüz vardı bizimde.
Ikinci defa nst ye girdim.Sancı çıkmadı bebisin kalp atışları normal.
Dr.um daha önceki kontrollerde birinde 36 haftada çatı muaynesi yaparım demişti, dün hazırlıklı gittim ama çatı muaynesi yapmadı. Kafama takılan bi soru vardı kimilerinden duyduğum çatı muaynesi doğumu hızlandırıyor die! Dr.um sancılar başlayınca alttan muayne edecekmis açıkcası bu konuda kafam karışıkken iyi oldu rahatladım.
Bebeğe giden ve besleyen iki damarda centik var bebek az beslenir çok kilolu olmaz küçük olur denilmişti.Tüm bunlara rağmen gelişmesi gününe uygun 3kilo 51 cm olmusuz teyzeleri.Hayirlisiyla saglikla kolay kolay da doğarlar inş.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah.haberlerini bekliyoruzBende ayniyim ,gece kasilmam ce bel agrim oldu cok
Simdide kasik ve bel agrisi hafif
Ve hafid bi pembelik gelsi vc gittigimde bidaha olursa dr aricam bakalim
nişanın gelcekse bile emin ol hiç ummadık anda gelir en azndan ben kendm için öyle düşünyrm :)İnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.
3 saattir dln bisi yok banami ole geldi acaba diye dusunuyorum kucucuk bi pembeydi cunkuHadi bakalım hayırlısı inşallah.haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?