2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neden sürekli çatıya bakıyo açıklık için bakıyo olmasın? ilk gebeliğinmi

Benim dr yediklerimle birlikte seker olcum sonuclarini istiyor duzenli. ben de o yuzden hala olcuyorum ama cok sikildim artik parmaklarimi delmekten ve olculu yemekten...
aman benimki o konuda rahat. eskiden zaten endokrin değil kadın doğm bakıyomuş diyete şekere falan. endokrine geçince cok sıkmaya başlamışlar. zaten sonra geldik ölçsem ne olcak diye ölçmedim bile sadece sabahları yüksek cıkıyodu benim gerçi

çatı muayenesi ben daha olmadım ve her hafta olması gerekliliğini de anlayamadım. sonuçta bu muayene kemik yapının normal doğuma izin verip vermeyeceği için yapılmıyor muydu? bi kere yapılırsa anlaşılır o zaman diye düşünüyorum, aklım karıştı :)

seninle günlerimiz aynıymış, ben de en son dün gittim doktora ve nst ye hiç girmedim. hatta nst hakkında konuşmadık bile. sadece bundan sonra her hafta rutin kontrol etmem gerekiyor dedi o kadar.

bebeğin kilosuda çatıyı etkiliyo ama her hafta bakılması banada mantıklı gelmedi. zaten doğumu tetikliyomuş. nst ye girmeden sancılarını nasıl anlıyo doktorun bu nst cihazını ben cok sevdim teknolojinin gözünü seveyim :)

Çok sağol. BilmiyoRum ki. Grip olduğumu söyledim, zamanında bekliyorduk ama şimdi işler değişti. Dogum kasilmalari bunlar dedi, bebegi icerde tutalim dedi :) Çarşamba tekrar nst. Bakalım ne dicek.
benimde sancım çıkmıştı ama ilaç verdi doktor serum takmadılar yine gittim bu sefer sancı yoktu ...

belki haftaya girerim ben de bilemiyorum artık :)

Doktora 37 erken degil mi demiştim. 37 den sonra bir etki yok, bir genişleme olmaz dedi. 37 de belli oluyor dedi.

Ben daha çatı muayenesi olmadım cuma günü bakacak drum.her hafta bakılması çok saçma. Anormal bi durum varsa erken haftalarda açıklığa bakıyodur dıye düşünüyorum. Gece kasık ağrısı şimdide geçmeyen bir bel ağrım var

herkese merhabalar
artik heyacan dorukta. ..
bir an once gelmesini istiyorum oglumun...
dun pilates topu aldm üstünde hopluyorum zipliyorum kalca hareketleri yapiyorum yengem 2 gun sonra dogum yapmisti bu hareketlerden sonra umarim bende de ise yarar lutfen artik gelsinnn..

bende adet sancısı gibi adet olsamda kurutlsam modundayım belime vurmadı bakalım ne zaman vurcak :)

ay dikkat et fazla hoplama :) bende hurma yiyorum ama tık yok sanki

Aynen, ilk çatı muayenesini yapacağı zaman normal doğuma uygunluğunu kontrol edeceğim dedi. Hiçbişi de hissetmedim, korkmuştum başta :) Sonrasında da bişi olmadı şükür.
Bebişler beklerse sat a göre 24.03.2015 doğum tarihlerimiz aynı evet :) nst hakkında biz de konuşmadık, sanırım daha gerekli görmedi. Ama şu yalancı doğum kasılmalarından konuştuk son gittiğimde. Onlar da normal dedi, ben de öyle biliyordum zaten.

evet bana da yalancı ağrılardan bahsetti. kendini çok dinleme, o ufak ufak sızılar gayet normal dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…