2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hamişler ve annişler..
buara takip edemedm forumu ama pek bi ilerlemede olmamş anneler çocuklarıyla ilgilenyr hamişlerde son işlerini halledyr sanrm..
dün doktora gttm herşey yolunda artık doğum pozisyonunu almş bebeğim her an olablr artık dedi doktor..

bende son işlerim bitsin diye uğraşyrm ama işler hiç bitmyr pufff

Merhaba hamişler, annişler, bebişler. 37 haftaya girdim dün kontrolümüz vardı bizimde.
Ikinci defa nst ye girdim.Sancı çıkmadı bebisin kalp atışları normal.
Dr.um daha önceki kontrollerde birinde 36 haftada çatı muaynesi yaparım demişti, dün hazırlıklı gittim ama çatı muaynesi yapmadı. Kafama takılan bi soru vardı kimilerinden duyduğum çatı muaynesi doğumu hızlandırıyor die! Dr.um sancılar başlayınca alttan muayne edecekmis açıkcası bu konuda kafam karışıkken iyi oldu rahatladım.
Bebeğe giden ve besleyen iki damarda centik var bebek az beslenir çok kilolu olmaz küçük olur denilmişti.Tüm bunlara rağmen gelişmesi gününe uygun 3kilo 51 cm olmusuz teyzeleri.Hayirlisiyla saglikla kolay kolay da doğarlar inş.

ben şimdilik bubchen sabun aldm sonrasnda sebamed şampuan alablrm..
Bende Bübchen ve Sebamet arasında kalıp bi cocuk Dr. Nun önerisine uyarak Bübchen set aldım.Ama aklım da Sebamet var bi sonrakinde de onu deneyebilirim.

Ben de 37 ye girdim. benimki bi sonraki kontrolumu 11 marta verdi. o vakte kadar dogurmus bile olabilirsin sancin gelirse ara dedi.
Sanirim beklemekten baska yapacak bisey yok

Su nisan olayini bilen yasayan bi anlatabilir mi :) nasil ne derece oluyor cok cok az mi basliyor once

Bende Bübchen ve Sebamet arasında kalıp bi cocuk Dr. Nun önerisine uyarak Bübchen set aldım.Ama aklım da Sebamet var bi sonrakinde de onu deneyebilirim.
bende pek bi kararszdm bübchen ve sebamedin iyi oldğnu duydum ama genel olarakta sebamed öneriliyor.. yinede bubcheni alaym dedim.. doktor neden bubcheni önerdi acaba açıkladımı ?

Kızlaar çatı muayenesi oldum been.. kemik yapın uygun değil desin die bekledim nedense :) parmak kısmı neyse de parmakları içerdeyken üstten bastırmasıı çook acayip bir his.. ama bizim yine ne olacağımız belli değil

Buarada ben de şampuan mustela aldım. Tüm ürünleri ondan. Kuzenim kullanıyordu memnundu ben de baya araştırdm

üstten bastırma derken ?

Benimde dogum tarihimi 10 mart olarak belirledi doktorumuz. Ama nedense o gune kadarda beklemeyecekmis gibi geliyor bana. Biz daha anesteziyi ve sezeryanin ayrintilarini konusmadik, ins haftaya son kontrole gittigimizde konusacagiz. Oglumda bu hafta yaklasik 300 gram almis seninki gibi, bir hafta geriden geliyor ama ortalama olarak hep boyleydi. Suan 2600 gram, doguma kadar 3000 civari olur ins. Bu arada spinal ve genel anestezi konusunda kararsizim ben hala. Ben bebegimi gormek istiyorum, esimde spinali istemiyor.

üstten bastırma derken ?
Alttan parmaklarla baktı.. diğer eliyle kafası burda diye gösterip biraz bastırdı. Bide rahmin üstüne doğru bastırdu. Rahim ağzın kapalı daha fln dedi. Bilmiyorun normal mi bunlar ama. Bir de dışından kemik yapıma baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…