2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende senin gibi düşündüm tüy dökücü krem aldım. kullanıcaktım ki üzerinde hamileler kullanmasın yazdığını gördüm. uyarmıslar
Yaa ben bioder aldım onun üzerinde de öyle bir uyarı yazmıyordu koltuk altına kullandım ama sonra aklıma geldi hemen yikadim. Inşallah bişey olmamıştır.

anlattğna göre sanki acımıştr diye düşündüm
zorlandınmı?

biz sevi bebe nin çok fonksiyonlu yastığını aldık. 2-3 tane çok güvendiğim arkadaşım şiddetle tavsiye etti.emzirirken de onu kullanmışlar emzirip beşiğine yatırırken de bebek uyanmıyomuş.

Şimdi baktım internetten gerçekten güzel yorumlar var ürün hakkında:
1-Reflü için yüksek baş seviyesi ,
2-Yan yatış yastığı ,
3-Boğulmayı önleyici yastık
4- Gaz sancısı için sıcak su torbası bir arada bulunmaktadır.

Kızlar özel okmeydanı hastanesine giden varmı? 32 haftalık çalışabilir rapor nasıl verdiler..

Benim sezaryende yarin 13:00'de...
Gerginlik heyecan biarada...
Daha hastane cantasina ekliyceklerim var
hadi hayirlisi canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. benimde pazartesi 8.30 da insallah
Su anki bedenime göre aldim
sagol canim bende öyle yaparim ozaman
Çıktım hastaneden. Şükürler olsun ki çıkmadı bi daha sancım.çok mutluyum
gözün aydin canim gecmis olsun insallah bebegin bekler biraz daha..

Muz et süt balık ye canın

anlattğna göre sanki acımıştr diye düşündüm
zorlandınmı?
Kasmışım tabi kendimi farkında olmadan normalde rahattım çünkü.. bebeği hissettim resmen başladığı ve bittiği yeri
aynı anda bu böyleyse doğum nasıl olacaak diye de düşünmedim değil
bide fazla zorlamadım dedi doktor yaa.

Yatış pozisyonu için bazı kitaplar sırtüstü diyor.O konuda benimde kafam karışık en doğrusu nu doktor bilir.O yastıklardan bende aldım.
Sırtüstü ve yanlar diyen var. yanında olmak koşuluyla yüzüstü iyi diyen de var gaza iyi geliomuş diye..

Tamam canm et hariç digerlerini yiyorum ama etten tiksiniyorum normalde yerdim ama hamileligimden dolayı mi ne bilmiyorum sevmiyorum et yemeyi

Kızlar 36+1deyiz 1 haftada kaç gr alıyor bebişleriniz benmki 200 gr kadar almış
ondan önce 10günde 600gr almıştı. Az gibi geldi

Normale dondu mu dogum sonrasi seker? Hala yukseliyor mu???
Bakilmadi canim dogumdan onceki gittigim doktorum dogumdan 6 hafta sonra tekrar yukleme yaplir kalip kalmadigi oyle anlasilir dedi hastaneden taburcu olurkende yediklerine dikkat et dediler ama bwn etmiyorum dogumumu yapan doktor 40 in cikinca gel dedi kontrole gidince sorcam bugun 40 im cikti ama haftaya kizimin rop muayenesi var o zaman sorcam bakalim hamileyken kizima bisey olmasin diye dikkat ettim yediklerime cok sukur kizima gecmedi ama simdi hic takmiyorum gelen giden cok oluyo hamur isinin dibine vurdum resmen

Sırtüstü ve yanlar diyen var. yanında olmak koşuluyla yüzüstü iyi diyen de var gaza iyi geliomuş diye..
Yan yatışda allah korusun ani bebek ölümlerinden bahsediyor ama sırtüstü yatış da da kusma ve boğulma tehlikesi var.Bu konu mutlaka doktora sorulmalı.

Canm ben doktora sordum bana sol tarafına yat dedi en sağlıklısı sol tarafmis neden dedim bebek daha iyi oksijen aliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…