Yaa ben bioder aldım onun üzerinde de öyle bir uyarı yazmıyordu koltuk altına kullandım ama sonra aklıma geldi hemen yikadim. Inşallah bişey olmamıştır.bende senin gibi düşündüm tüy dökücü krem aldım. kullanıcaktım ki üzerinde hamileler kullanmasın yazdığını gördüm. uyarmıslar
anlattğna göre sanki acımıştr diye düşündümAlttan parmaklarla baktı.. diğer eliyle kafası burda diye gösterip biraz bastırdı. Bide rahmin üstüne doğru bastırdu. Rahim ağzın kapalı daha fln dedi. Bilmiyorun normal mi bunlar ama. Bir de dışından kemik yapıma baktı
biz sevi bebe nin çok fonksiyonlu yastığını aldık. 2-3 tane çok güvendiğim arkadaşım şiddetle tavsiye etti.emzirirken de onu kullanmışlar emzirip beşiğine yatırırken de bebek uyanmıyomuş.
hadi hayirlisi canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. benimde pazartesi 8.30 da insallahBenim sezaryende yarin 13:00'de...
Gerginlik heyecan biarada...
Daha hastane cantasina ekliyceklerim var
sagol canim bende öyle yaparim ozamanSu anki bedenime göre aldim
gözün aydin canim gecmis olsun insallah bebegin bekler biraz daha..Çıktım hastaneden. Şükürler olsun ki çıkmadı bi daha sancım.çok mutluyum
Bende vardikızlar gebelik şekeri olup doğum yapan oldumu kimlerde vardı ? hatırlayamadım
Muz et süt balık ye canınMerhaba tecrübeli anneler bana biraz yardımcı olur musunuz ilk hamileligim normalde nisan ayında doğması gerek ama benim bebis sabırsız sanırım erken olma riski cok yüksek 32 haftadayim 36 da dogma olasılığı yüksek ilaçlarla tutuyoruz içeride bebegimi 36 ci haftaya kadar kilo alması lazım ama napcami bilmiyorum süt içiyorum yumurta yiyorum fındık ceviz badem gelişimi için yiyorum küvezde kalmasını istemiyorum acaba başka ne yiyebilirim kilo alması için bana yardımcı olur musunuz suan 1 buçuk kilo bebeğim en az iki buçuk olması lazım kuvezde kalmaması için tavsiyede bulunun lütfen anneler
Bende vardi
Yatış pozisyonu için bazı kitaplar sırtüstü diyor.O konuda benimde kafam karışık en doğrusu nu doktor bilir.O yastıklardan bende aldım.Guvenli (yan) yatis yastigi kullanan var mi kizlar?
Aldik ama ise yarar bisey mi acaba
Kasmışım tabi kendimi farkında olmadan normalde rahattım çünkü.. bebeği hissettim resmen başladığı ve bittiği yerianlattğna göre sanki acımıştr diye düşündüm
zorlandınmı?
Sırtüstü ve yanlar diyen var. yanında olmak koşuluyla yüzüstü iyi diyen de var gaza iyi geliomuş diye..Yatış pozisyonu için bazı kitaplar sırtüstü diyor.O konuda benimde kafam karışık en doğrusu nu doktor bilir.O yastıklardan bende aldım.
Ben ilk defa 12 Şubat'ta oldum çatı muayenesini, ayda 1 gidiyordum hep kontrole. Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ve bundan sonra her gelişinde bu muayeneyi yapıcaz dedi doktorum. Cumartesi günü gideceğiz bakalım. Bir de daha hiç nst ye bakılmadı benim. Başka bir arkadaşımın 35.haftadan itibaren nst ye başlamışlar her gidişinde.[/QUOTE
Yaa kızlar bu çatı muayenesi nasıl oluyor bana hiç yapmadı doktorum
Bakilmadi canim dogumdan onceki gittigim doktorum dogumdan 6 hafta sonra tekrar yukleme yaplir kalip kalmadigi oyle anlasilir dedi hastaneden taburcu olurkende yediklerine dikkat et dediler ama bwn etmiyorum dogumumu yapan doktor 40 in cikinca gel dedi kontrole gidince sorcam bugun 40 im cikti ama haftaya kizimin rop muayenesi var o zaman sorcam bakalim hamileyken kizima bisey olmasin diye dikkat ettim yediklerime cok sukur kizima gecmedi ama simdi hic takmiyorum gelen giden cok oluyo hamur isinin dibine vurdum resmenNormale dondu mu dogum sonrasi seker? Hala yukseliyor mu???
Yan yatışda allah korusun ani bebek ölümlerinden bahsediyor ama sırtüstü yatış da da kusma ve boğulma tehlikesi var.Bu konu mutlaka doktora sorulmalı.Sırtüstü ve yanlar diyen var. yanında olmak koşuluyla yüzüstü iyi diyen de var gaza iyi geliomuş diye..
Bnm dogum sancim adet sancisi gibydi. Belime hic vurmdi yanibende adet sancısı gibi adet olsamda kurutlsam modundayım belime vurmadı bakalım ne zaman vurcak :)
çok canm sıkılıyor
beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?