2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde öyle gobusum hemen çıktı daha 11 haftalik bebisim. Olsun guzel gobus bunlar. Gobusumu seviyorum ☺
Benim gobek yaklasik bes aylik gibi.bir de pek sekilsiz garip geliyor gozume.oglumda top gibiydi.kilolu degilim 55 kg yum ama ilk dogumdan kalan gobek le birleşince farkli oldu

Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et

Benim gobek yaklasik bes aylik gibi.bir de pek sekilsiz garip geliyor gozume.oglumda top gibiydi.kilolu degilim 55 kg yum ama ilk dogumdan kalan gobek le birleşince farkli oldu

Sanki yayılmış gibi değilmi göbeğim. Benimki ole ☺ belki kizcelerimiz olacaktır kimbilir. Çünkü benimde oglusumda top gibiydi. Bunda armut gibi

Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz

Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
Ben de doktorun tartısına göre 1 kilo almışım.Ama kendim de takip ediyorum,aslında 1 kilodan az aldım.

Ben de şimdi geldim doktordan. kanama alanlarım küçülmüş Allah'a şükür. Doktorum progestana 10 gün daha devam et dedi.
Yalnız diş ağrım var bir kaç gündür. Diş hekimine gitmemin bir sakıncası var mı onu soracaktım unutmuşum. Aranızdan fikri olan var mı, diş hekimine gitsem dolgu vs. yaptırsam bi sıkıntı olur mu acaba ?

Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
Sanki yayılmış gibi değilmi göbeğim. Benimki ole ☺ belki kizcelerimiz olacaktır kimbilir. Çünkü benimde oglusumda top gibiydi. Bunda armut gibi

canım mrb. öncelikle bebişin hayırlı olsun bende 8+2 günlük hamileyim ve denize bi çok defa girdim doktorumada sormuştum çok soğuk su olmamak kaydıyla girebilirsin dedi ama kendini dinlendirerek .

canım mrb. öncelikle bebişin hayırlı olsun bende 8+2 günlük hamileyim ve denize bi çok defa girdim doktorumada sormuştum çok soğuk su olmamak kaydıyla girebilirsin dedi ama kendini dinlendirerek .
tşkler cnm sizin bebişiniz de hayırlı olsun, bana dr um 12 haftadan önce girme dedi, ama arkadaşımın dr u havuz hariç girebilirsin demiş, o yüzden emin olamadım, allah ım korusun bebişlerimizi

tşkler cnm sizin bebişiniz de hayırlı olsun, bana dr um 12 haftadan önce girme dedi, ama arkadaşımın dr u havuz hariç girebilirsin demiş, o yüzden emin olamadım, allah ım korusun bebişlerimizi
amin canım amin. banada sadece havuzu yasakladı onun dışında 4 gün gittik biz tatile ben girdim hep bi problem olmadı.çok şükür.

Bende antalya kaş tayim 3 gundur giriyorum denize suanda bir sorunum yok cok sukur denizden cikinca dus almaya dikkat ediyorum ama insan rahatliyor yuzunce ilk gun bende korkmustum simdi rahatladım

selam hamiş annişler bizimde yarın doktor kontrolümüz var ve 2 li test için kan alınacak. inş iyi şeyler duyarız doktorumuzdan. herkese bulantısız hamilelikler dilerim :)

Be
Bende antalya kaş tayim 3 gundur giriyorum denize suanda bir sorunum yok cok sukur denizden cikinca dus almaya dikkat ediyorum ama insan rahatliyor yuzunce ilk gun bende korkmustum simdi rahatladım
Bende kasa gitcektim arabayla doktor uzun yol git yada gitme demem ama denize gir guneslen dedi bbildigin tavsiye etti yani bizde riske atmak istemedik edirne erikliye geldik 4 gundur giriyorum denize ben kabiz olmustum burda kabizim gecti valla yuzmek iyi geldi sanirim

Ben de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…