Benim gobek yaklasik bes aylik gibi.bir de pek sekilsiz garip geliyor gozume.oglumda top gibiydi.kilolu degilim 55 kg yum ama ilk dogumdan kalan gobek le birleşince farkli olduCanim benimde öyle gobusum hemen çıktı daha 11 haftalik bebisim. Olsun guzel gobus bunlar. Gobusumu seviyorum ☺
Bursadayım cnm ben...Nerede yaptirdiniz istanbulda misiniz hangi hastane
Benim gobek yaklasik bes aylik gibi.bir de pek sekilsiz garip geliyor gozume.oglumda top gibiydi.kilolu degilim 55 kg yum ama ilk dogumdan kalan gobek le birleşince farkli oldu
ben de Edirne'deyim canım.Hangi hastanede yaptirdiniz yakinda hir yer bulursam kendi gittigim hastanede yaptirmayacagim
Ben de doktorun tartısına göre 1 kilo almışım.Ama kendim de takip ediyorum,aslında 1 kilodan az aldım.Ben 1 ayda 2 kg almışım dr dikkat et hızlı gidiyorsun dedi kendime sağlıklı bir diyet hazırlamam lazım günde 1 bardak süt ve ögünlerde mutlaka yoğurt ye dedi birde haftada 2 3 kez kırmızı et
Âmin cnm âmin allahım hepimizede kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inş..hayırlı haberlerle dönersin inşbenimde yarın kontrolüm var canım inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Sanki yayılmış gibi değilmi göbeğim. Benimki ole ☺ belki kizcelerimiz olacaktır kimbilir. Çünkü benimde oglusumda top gibiydi. Bunda armut gibi
canım mrb. öncelikle bebişin hayırlı olsun bende 8+2 günlük hamileyim ve denize bi çok defa girdim doktorumada sormuştum çok soğuk su olmamak kaydıyla girebilirsin dedi ama kendini dinlendirerek .Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
tşkler cnm sizin bebişiniz de hayırlı olsun, bana dr um 12 haftadan önce girme dedi, ama arkadaşımın dr u havuz hariç girebilirsin demiş, o yüzden emin olamadım, allah ım korusun bebişlerimizicanım mrb. öncelikle bebişin hayırlı olsun bende 8+2 günlük hamileyim ve denize bi çok defa girdim doktorumada sormuştum çok soğuk su olmamak kaydıyla girebilirsin dedi ama kendini dinlendirerek .
amin canım amin. banada sadece havuzu yasakladı onun dışında 4 gün gittik biz tatile ben girdim hep bi problem olmadı.çok şükür.tşkler cnm sizin bebişiniz de hayırlı olsun, bana dr um 12 haftadan önce girme dedi, ama arkadaşımın dr u havuz hariç girebilirsin demiş, o yüzden emin olamadım, allah ım korusun bebişlerimizi
Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
Bende kasa gitcektim arabayla doktor uzun yol git yada gitme demem ama denize gir guneslen dedi bbildigin tavsiye etti yani bizde riske atmak istemedik edirne erikliye geldik 4 gundur giriyorum denize ben kabiz olmustum burda kabizim gecti valla yuzmek iyi geldi sanirimBende antalya kaş tayim 3 gundur giriyorum denize suanda bir sorunum yok cok sukur denizden cikinca dus almaya dikkat ediyorum ama insan rahatliyor yuzunce ilk gun bende korkmustum simdi rahatladım
Ben de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canimtşkler cnm sizin bebişiniz de hayırlı olsun, bana dr um 12 haftadan önce girme dedi, ama arkadaşımın dr u havuz hariç girebilirsin demiş, o yüzden emin olamadım, allah ım korusun bebişlerimizi
Senin kaç haftalık cnm bebeğin firuze
denize girmende sakıncs yok.sadece 20 dk falan kal ve ıslak mayo ile durma.bir de güneşlenme.Mrb arkadaşlar, biz dün eşimle antalyaya denize geldik, deniz güzel temiz ama girmeye korkuyorum 9 hafta 2 gnlük hamileyim, siz naptınız girdiniz mi denize bu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?