2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ne kadar cok dogum olmus marta kimse kalmayacak galiba. Butun bebisler saglikli olur insallah

slm kızlar dün sabah 7 .15 de hastanedeydik.yatış işlemlerini yaptık odamızı hazırladık.9.30 gibi ameliyathaneye indik spinal olacaktı ama anestezi uzmanı geneli önerdi( pıhtılaşma sorunundan dolayı iğne kullanıyordum)son anda değişti yani anestezi şekli.oğluşumuz 4450 gr 54 cm doğdu.sanırım kilolu olduğundan dolayı 3 sefer kan şekerine bakıldı ama normal çıktı.
anne sütü bizim tosunu doyuramıycagından şimdilik mutlaka mama takviyesi yapın dedi çocuk dr.u.
şimdilik bizden bu kadar darısı bekleyenlerin başına

Gozun aydin canim masallah oglusuna, insallah saglikli ve hayirli bir evlat olur. Darisi bizim basimiza artik

Gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun. Allah uzun ömür versin bebegine, hayırlı bi evlat olsun inş.

Aynen cnm en mühimi o işte hayırlısıyla sağ salı atlatalım doğumu sağlıklı bi şekilde kavusalim bebişlerimize

İçini ferh tut canım allah ın izniyle hiç birşey olmaz.

gözünüz aydı canım hayırlı olsun oğlunuz. Maşallah oğlunuza Allah nzardan saklasın

Ben de 37 ye girdim. benimki bi sonraki kontrolumu 11 marta verdi. o vakte kadar dogurmus bile olabilirsin sancin gelirse ara dedi.
Sanirim beklemekten baska yapacak bisey yok
Benim bir hafta da bir e düştü. Aynen artık sancıları beklicez de arada gitmek iyidir bebeğe bakılıyor felan

bende pek bi kararszdm bübchen ve sebamedin iyi oldğnu duydum ama genel olarakta sebamed öneriliyor.. yinede bubcheni alaym dedim.. doktor neden bubcheni önerdi acaba açıkladımı ?

Iceriginde kullanılan maddelerin uygunluğu ve allerjik olmayışından ötürü.

Maşallah tosun Paşa'ya çok tatlı maşallah

Oo maşallah tosuncuğa.. böyle kilolu doğunca takviye mi gerekiyormuş. Öğrendiğim iyi oldu :) bnm jız da 4ü geçebilirmiş. 36yı doldurduğunda kaç kiloydu hatırlıyor musun canımm.. belli bi sınırımız var onu geçerse sezeryan olcakmışız

canm allah anlaı babalı büyütsün bebişin hoşgelmiş :) kilo konusunda doktorun kaç dedi bebek kaç kgdoğdu?

Karar senin , bana ne eşim ne doktorum nede başka biri böyle yap demedi..dememelide zaten. Doktorum hekim olarak arasındaki farkları anlattı... Bizimde kilomuz düşük olucak besleyen kordondaki tek damarı yokmuş , ondan sebep... Sağlıklı ve miyadında doğsunlarda gerisi önemli değil.

Canım gözün aydın Maşallah tosunpaşaya . Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…