hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sağ salim alırsın ,inş. bebişini kucağınaSezeryan mecburi cnm ilk bebis normal ikinci sezeryan buda ucuncu artik mecbur sezeryan bugun tam 36 haftaligiz cuma doktorumuz cagirdi gun verecek
Maşallah fatmaipek tosun doğurmuşsun Rabbim esirgesin[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]MERYEM ELA[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]16 şubat[/td]
[td]MÜĞE[/td]
[td]3000 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatice832[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]4040 gr[/td]
[td]55 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alingirli[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nmt136[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]18 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td]ERVA[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]49 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseseker[/td]
[td]12 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td][/td]
[td]3750 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]white_love[/td]
[td]14 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dimpledimdim[/td]
[td]1 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilingface[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]51 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_awez_[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pitircik66[/td]
[td]16 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]limon83[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]22 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetria[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yakamozz33[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]ADA[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]ERDEM YUSUF[/td]
[td]4450 gr[/td]
[td]54 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]
Ben sana başka erkek isimleri de sayayım : atlas,aren,erin,arin,çınar,Berk,Ege,Efe...evet oyle gercekten bende az once internetten baktim isimleri mihrali ile mirkelam cok guzel isimler bakalim esim ne diyecek
Gözün Aydın olsun canım oğluşunu kokla bizim içinde dualarını eksik etme bizden darısı Başımıza olsun inşallah :)slm kızlar dün sabah 7 .15 de hastanedeydik.yatış işlemlerini yaptık odamızı hazırladık.9.30 gibi ameliyathaneye indik spinal olacaktı ama anestezi uzmanı geneli önerdi( pıhtılaşma sorunundan dolayı iğne kullanıyordum)son anda değişti yani anestezi şekli.oğluşumuz 4450 gr 54 cm doğdu.sanırım kilolu olduğundan dolayı 3 sefer kan şekerine bakıldı ama normal çıktı.
anne sütü bizim tosunu doyuramıycagından şimdilik mutlaka mama takviyesi yapın dedi çocuk dr.u.
şimdilik bizden bu kadar darısı bekleyenlerin başına
Nst yi de bi ben anlamıyom herhalde e bakıyo çocuk doğum Kanalı'na girmemiş eeee niye nst ye sokuyor ki bi daha,Bebeğin kalp atışlarına ultrasondanda bakıyo neticedeBen ilk defa 12 Şubat'ta oldum çatı muayenesini, ayda 1 gidiyordum hep kontrole. Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra ve bundan sonra her gelişinde bu muayeneyi yapıcaz dedi doktorum. Cumartesi günü gideceğiz bakalım. Bir de daha hiç nst ye bakılmadı benim. Başka bir arkadaşımın 35.haftadan itibaren nst ye başlamışlar her gidişinde.
Sadece kalp atisa degilki senin rahim kasilmana ,sancin olup olmadigina ve bebek hareketlerine de bakiliyorNst yi de bi ben anlamıyom herhalde e bakıyo çocuk doğum Kanalı'na girmemiş eeee niye nst ye sokuyor ki bi daha,Bebeğin kalp atışlarına ultrasondanda bakıyo neticede
Dr eliyle çocuğun başına ulaşması gerkiyomuş,yani doğum Kanalı'na girip girmediğine bakıyormuş.sordum bugun öyle söyledi..neden sürekli çatıya bakıyo açıklık için bakıyo olmasın? ilk gebeliğinmi
Doğum Kanalı'na girmeyen bi bebek ama neticede,kasılma olabilir mi acep?Sadece kalp atisa degilki senin rahim kasilmana ,sancin olup olmadigina ve bebek hareketlerine de bakiliyor
Aklımıza öyle şeyler getirmeyeLim. İnşallah sorunsuz alırız kucagimiza. Ama tabi risk var. Geçen sene arkadaşımın esınde gebelik şekeri vardı. Doğumda bebek 1 hafta küvez de kaldı , hipoglisemiye girmiş. Ama şimdi çok iyi. Hatta bana korkma falan demişti arkadaşdoğumdan sonra bebeğin şekerine baktılarmı . bi sorun cıktımı ?
Olur tabi , benim kac haftalar incesi rahim kasilmalarim oluyordu mesela ,bebek donmeden incede baslamisti kasilmalarim , bide bebek kanala girmedi diye sancida olmauacak diye birsey yokkiDoğum Kanalı'na girmeyen bi bebek ama neticede,kasılma olabilir mi acep?
Bnm agrim basldi birkc saat sonra nisan geldi hastanede de suyum geldiİnşallah benim nişanım gelir. İlk gebeliğim ve tecrübesizim. Ağrım kasılmam hep oluyo şuan bel ağrısı beni mahvediyoo. Her wcye gittiğimde bakıyorum nişanım geldimi diye.
Benim 1 haftada kilo almadı. Gerçi makina da farklıydı. Dr ölçüm sırasında bebeğin pozisyonundan da kaynaklanır, yavaşlar da zaten dedi.Hmm tamam canım teşekkür ettim. Benm en haftada 400e denk geliodu bu hafta 200 çıkınca zamanına göre normal mi acaba dedim. Belki son zamanlarda azalıyordur die.
Evet canim. Yokluğun düşük. Bu iyi bir şey değil. Bu da bir şeker aslında. Ve önemli bildiğim kadarıyla. Yüksek şeker kadar düdüğü de tehlikeli. Seni nasıl uyarmamis Dr anlamadım. Kendi doktoruna ve mutlaka dahiliye doktoruna giten tavsiye ederim.Selam kizlar saglik ocagi kontrolleriniz nasil gidiyo bugun doktor demir hapi icmene gerek yok ferrritin degeri iyi dedi hapi birakan var mi bir de ilk dönemde kan vermistimaclik ve tokluk sekeri 70lerde çıkmıştı bi bozukluk var dedim oyle kalmisti gene kan verdim yine 70cikti tokluk kan sekerim bu nasil is anlamadim cok dusuk degil mi
Nstden nasıl anlaşılıyor doğum kanalına girmediği bugün bana dedi ilk defaNst yi de bi ben anlamıyom herhalde e bakıyo çocuk doğum Kanalı'na girmemiş eeee niye nst ye sokuyor ki bi daha,Bebeğin kalp atışlarına ultrasondanda bakıyo neticede
Nst sancilar çıkınca serum yedim. 2 tane ciger geliştirici iğne oldum. Yarın tekrar nst ye giricem. Ama genel anlamda iyiyim. Grip olmamı saymazsak. ÖksürüYorum. Hem gogus hem kbb gittim. İkisi de ilaç yazMadi. Şikayetlerin artarsa yazarım dediler
Kesin anlrsin normlden farkli oluyo. Adet sancsnin siddetli hali. Gitgide dayanlmz hale gelio ve siklasiocanımm ama şiddetliydi dimş. Benim kasılmalarım oluyor bazen aşağıdan hissediyorum ama yeni doktordan geldm daha yola girmemiş. Yani anlarım heraldee dimi
Bana da doktorum doğumdan 6 hafta sonra yükleme yapılacak, endokrinoloji ye gitCen dedi. Şu an şeker takibi için eğitim araştırma ya gidiyorum. Ordaki doktorlar da doğumdan sonra açlık tokluk son 3 aylık değere bakılacak, gerekirse yükleme yapılır dedi. Anlamadım. Çünkü benim açlık yokluğun normal çıkıyor. Ama şekerli bir şey yersen yükseliyor. Bana çok saçma geldi. Doğrusu yükleme yapılmasıBakilmadi canim dogumdan onceki gittigim doktorum dogumdan 6 hafta sonra tekrar yukleme yaplir kalip kalmadigi oyle anlasilir dedi hastaneden taburcu olurkende yediklerine dikkat et dediler ama bwn etmiyorum dogumumu yapan doktor 40 in cikinca gel dedi kontrole gidince sorcam bugun 40 im cikti ama haftaya kizimin rop muayenesi var o zaman sorcam bakalim hamileyken kizima bisey olmasin diye dikkat ettim yediklerime cok sukur kizima gecmedi ama simdi hic takmiyorum gelen giden cok oluyo hamur isinin dibine vurdum resmen
Doğum kanalina girdiğini anlıyor musun.?Bnm dogum sancim adet sancisi gibydi. Belime hic vurmdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?