2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah fatmaipek tosun doğurmuşsun Rabbim esirgesin

Gözün Aydın olsun canım oğluşunu kokla bizim içinde dualarını eksik etme bizden darısı Başımıza olsun inşallah :)

Nst yi de bi ben anlamıyom herhalde e bakıyo çocuk doğum Kanalı'na girmemiş eeee niye nst ye sokuyor ki bi daha,Bebeğin kalp atışlarına ultrasondanda bakıyo neticede

Nst yi de bi ben anlamıyom herhalde e bakıyo çocuk doğum Kanalı'na girmemiş eeee niye nst ye sokuyor ki bi daha,Bebeğin kalp atışlarına ultrasondanda bakıyo neticede
Sadece kalp atisa degilki senin rahim kasilmana ,sancin olup olmadigina ve bebek hareketlerine de bakiliyor

doğumdan sonra bebeğin şekerine baktılarmı . bi sorun cıktımı ?
Aklımıza öyle şeyler getirmeyeLim. İnşallah sorunsuz alırız kucagimiza. Ama tabi risk var. Geçen sene arkadaşımın esınde gebelik şekeri vardı. Doğumda bebek 1 hafta küvez de kaldı , hipoglisemiye girmiş. Ama şimdi çok iyi. Hatta bana korkma falan demişti arkadaş

Doğum Kanalı'na girmeyen bi bebek ama neticede,kasılma olabilir mi acep?
Olur tabi , benim kac haftalar incesi rahim kasilmalarim oluyordu mesela ,bebek donmeden incede baslamisti kasilmalarim , bide bebek kanala girmedi diye sancida olmauacak diye birsey yokki ve bebek hareketlerini takip ediyorlar

Hmm tamam canım teşekkür ettim. Benm en haftada 400e denk geliodu bu hafta 200 çıkınca zamanına göre normal mi acaba dedim. Belki son zamanlarda azalıyordur die.
Benim 1 haftada kilo almadı. Gerçi makina da farklıydı. Dr ölçüm sırasında bebeğin pozisyonundan da kaynaklanır, yavaşlar da zaten dedi.

Evet canim. Yokluğun düşük. Bu iyi bir şey değil. Bu da bir şeker aslında. Ve önemli bildiğim kadarıyla. Yüksek şeker kadar düdüğü de tehlikeli. Seni nasıl uyarmamis Dr anlamadım. Kendi doktoruna ve mutlaka dahiliye doktoruna giten tavsiye ederim.

Nstden nasıl anlaşılıyor doğum kanalına girmediği bugün bana dedi ilk defa

Nst sancilar çıkınca serum yedim. 2 tane ciger geliştirici iğne oldum. Yarın tekrar nst ye giricem. Ama genel anlamda iyiyim. Grip olmamı saymazsak. ÖksürüYorum. Hem gogus hem kbb gittim. İkisi de ilaç yazMadi. Şikayetlerin artarsa yazarım dediler

Bana da doktorum doğumdan 6 hafta sonra yükleme yapılacak, endokrinoloji ye gitCen dedi. Şu an şeker takibi için eğitim araştırma ya gidiyorum. Ordaki doktorlar da doğumdan sonra açlık tokluk son 3 aylık değere bakılacak, gerekirse yükleme yapılır dedi. Anlamadım. Çünkü benim açlık yokluğun normal çıkıyor. Ama şekerli bir şey yersen yükseliyor. Bana çok saçma geldi. Doğrusu yükleme yapılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…