2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmki de kusuyo yaa korkuyrm bişey olck diye. Yan yatryrm hep kussada akip gidio

36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...

36+1 bende, bugun kontrolumz vardı. 2.100 gr ve 46 cm normalden biraz küçük dedi minnoşumuza, o yüzden pztsi renkli dopler yaptıracağız. Ben ultrason aletlerinin tam ölçtüğüne inanmıyorum, hepsinde farklılıkları çıkabiliyor. Çünkü bugüne kadar herşey normaldi. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bence :)

Sırtüstü ve yanlar diyen var. yanında olmak koşuluyla yüzüstü iyi diyen de var gaza iyi geliomuş diye..
Ani bebek ölümleri en fazla yuz üstü, sonra yan yatışta oluyormuş. En az sırt üstü başı yana çevrili. Eğitimde öyle anlatmıştı ebeler

canım sen yetitepeden dr. hasan hocaya gidiyormusun?

Tamam canm et hariç digerlerini yiyorum ama etten tiksiniyorum normalde yerdim ama hamileligimden dolayı mi ne bilmiyorum sevmiyorum et yemeyi
Hangi çeşidini yiyebilirsen öyle ye, üzerine farklı soslar yap. Olmadı hindi eti falan dene aynı şekilde. Alternatif üret. Ben de sevmem. Ama farklı alternatiflerle yiyorum valla mecburen. Hazır köfte al arada

Allah sağlık sıhhat versin. Toplar o kendini annesi merak etme o kiloda doğan bebekler var. benim mesela 36+0 da allah izin verirse doğumum olacak çok kilo beklemiyorum Rabbim sağlık, bir bizlere bol süt versin ve yavrularımızında emme refleksi inş.

Gözünüzaydın, inşallah bebişin sağlığına kavuşur ve evinize gidersiniz. Mutlu günlerde büyüsün :)

Bende ayniyim ,gece kasilmam ce bel agrim oldu cok
Simdide kasik ve bel agrisi hafif
Ve hafid bi pembelik gelsi vc gittigimde bidaha olursa dr aricam bakalim
Dün nişanı sordum doktora. sumuksu kanlı sıvı dedi. Gelir 24-48 saat içinde doğum başlar dedi. Gelirse çok oyalanmadan gel dedi

Inşallah cnm ya :) ben de öyle diyorum, eğer küçükse o anneciğine kıyamıyor ondan diyorum, rahat doğum yapeyim diye :)) sağlıklı olsun da büyür, daha hem zamanımız var, doktorumuza göre erken gelme gibi niyeti yok. Tabi bir aksilik olmazsa..

Ben soğuk agdanın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ben de aldım geçen kendime

Çatı muayenesi dogumu tetiklemez dedi doktorum. Özellikle sordum

Maşallah Size, gözünüzaydın olsun, sağlıklı günlerde büyüsün oğluşun:)

Çocuk dr.u öyle dedi cnm kilolu bebek oldugu için süt yetmez kan şekeri düşer mutlaka takviye yapın dedi

Yok canm ya. Doğumdan sonra giderim hasan hocaya dedim ama yanlış mı yaptım sence? Devlette takip ediyorlar Diye gitmedim ona
Devletteki doktorunda iyidir muhakkak ama Hasan hoca gerçekten çok iyi ben tavsiye ederim zaten 10 15 gün falan randevuları dolu oluyor istediğin an randevu bulamıyorsun. Doğumdan sonrası için söylenenler kafanı karıştırırsa bi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…