Ultrasonda anlıyor sanırım,nst den diilNstden nasıl anlaşılıyor doğum kanalına girmediği bugün bana dedi ilk defa
Maşşallaahhhh,Allah bağışlasın :)Bebişe geçen p.tesi 3590 gr 51 cm demişti bir hafta sonra 4450 54 cm oldu sanırım bizimki usg ye göre fazla çıktı
Hmmm,anladım cnmm...Olur tabi , benim kac haftalar incesi rahim kasilmalarim oluyordu mesela ,bebek donmeden incede baslamisti kasilmalarim , bide bebek kanala girmedi diye sancida olmauacak diye birsey yokkive bebek hareketlerini takip ediyorlar
ya ben korkmaya başladım çünkü bayadır diyeti ve ölçümü bırakmıştım.Aklımıza öyle şeyler getirmeyeLim. İnşallah sorunsuz alırız kucagimiza. Ama tabi risk var. Geçen sene arkadaşımın esınde gebelik şekeri vardı. Doğumda bebek 1 hafta küvez de kaldı , hipoglisemiye girmiş. Ama şimdi çok iyi. Hatta bana korkma falan demişti arkadaş
Hasan hocaya mutlaka gidicem,m. İnşallah. Doğum sonrası gitmeyi planlaması sadece. Eşim de gitmişti ona ve cok memnun kalmıştı. Teşekkür ederim canım tavsiyen ıcınDevletteki doktorunda iyidir muhakkak ama Hasan hoca gerçekten çok iyi ben tavsiye ederim zaten 10 15 gün falan randevuları dolu oluyor istediğin an randevu bulamıyorsun. Doğumdan sonrası için söylenenler kafanı karıştırırsa bi görün
İste o tarif benimki cok minikti pecetede afedersin , daha gelmedi ama dinleniyorumDün nişanı sordum doktora. sumuksu kanlı sıvı dedi. Gelir 24-48 saat içinde doğum başlar dedi. Gelirse çok oyalanmadan gel dedi
Ama bu önemli bir şey. Ben de arada kaçamak yapıyorum ama i kadar. Sürekli değil. Hem kendini gem de bebeğini düşün. Şu anda itibaren dıyetıne mümkün olduğu kadar geri dön benceya ben korkmaya başladım çünkü bayadır diyeti ve ölçümü bırakmıştım.
Rukset hocaya bir mesaj at bence ne olur ne olmazİste o tarif benimki cok minikti pecetede afedersin , daha gelmedi ama dinleniyorum
Ay inanirmisin kendime sasiriyorim teli elime alip alip biraktim cunku gel demesinden korkuyorumki gel dicek biliyorum, bidaha gelirse yada sancim fln olursa ararim diye dusunuyorum:)Rukset hocaya bir mesaj at bence ne olur ne olmaz
üff doğru söylüyosun sadece sabahları yüksek cıkıyodu diğerleri düzene girmişti sonrada salladım zatenAma bu önemli bir şey. Ben de arada kaçamak yapıyorum ama i kadar. Sürekli değil. Hem kendini gem de bebeğini düşün. Şu anda itibaren dıyetıne mümkün olduğu kadar geri dön bence
o sancı nst de doğm sancısı olark cıktı bende
Gözün Aydın tebriklerslm kızlar dün sabah 7 .15 de hastanedeydik.yatış işlemlerini yaptık odamızı hazırladık.9.30 gibi ameliyathaneye indik spinal olacaktı ama anestezi uzmanı geneli önerdi( pıhtılaşma sorunundan dolayı iğne kullanıyordum)son anda değişti yani anestezi şekli.oğluşumuz 4450 gr 54 cm doğdu.sanırım kilolu olduğundan dolayı 3 sefer kan şekerine bakıldı ama normal çıktı.
anne sütü bizim tosunu doyuramıycagından şimdilik mutlaka mama takviyesi yapın dedi çocuk dr.u.
şimdilik bizden bu kadar darısı bekleyenlerin başına
Amin canim benim.. Benim vajina girisinde girisi kapatacak buyuklukte et parcasi gibi bisey var yani ben gorebiliyorum. Doktora soyledim sezeryanda alir misiniz diye.. Rahim duvari sismis sezeryanda alamam dedi 40'in ciksin baski azalinca kendi kuculebilir takip edicez duruma gore dedi..Benimde rahim agzindaydi sanirim.aldiktan sonra gosterdiler sasirdim kucuk yumurta kadar vardi bitanesi.nered saklaniyolarmis sasirdim buyuk geldiler gozume.iki tane alindi benden.sonucta miyom alinmasida bi ameliyat geektiriyo.aradan cikmis oldu .ama agrin biraz daha fazla olabiliyormus bilgine..ben almasini soylememistim .doktor ameliyatta alinabilecek gibi olduklarini gorunce miyomlarida alim dedi.Allah razi olsun.
Allah herkese nasip etsin.evlatla bizi sinamasin...dogum yapan arkadaslara hayirli ugurlu olsun.3.gunu bitirdik.kocaman bi gobegim var hala.
rica ederim canım. İnş. hiç gerek kalmaz şekerin falan almazHasan hocaya mutlaka gidicem,m. İnşallah. Doğum sonrası gitmeyi planlaması sadece. Eşim de gitmişti ona ve cok memnun kalmıştı. Teşekkür ederim canım tavsiyen ıcın
Dr dogumdn 3 gun once bebek kanala girms heran olablr agriyi bekliyrz demsti. Bn bisey anlmdm ama catim aciyduDoğum kanalina girdiğini anlıyor musun.?
Nasıl bir şey o dediğin? Bende de tam girişte değişik bir şey var. Görüyorum. Dediğin gibi. Et parcasi tam girişte. Doktora bir şey sormadım normal mi değil mu BilmiyorumAmin canim benim.. Benim vajina girisinde girisi kapatacak buyuklukte et parcasi gibi bisey var yani ben gorebiliyorum. Doktora soyledim sezeryanda alir misiniz diye.. Rahim duvari sismis sezeryanda alamam dedi 40'in ciksin baski azalinca kendi kuculebilir takip edicez duruma gore dedi..
malesef öyle oluyo ben sabah cok zor kalkıyorum ağrıdan hastaneye yattığımda özellikle sabah saatinde nstye bakılması gerekiyordu ama hemşirelerin gelmesi vs saat 8i geçiyordu benim ağrılarda geçiyordu.Yarin sabah kontrolum var ama sanki nst ye girince tüm sancılar gidiyor psikolojik herhalde benimki yarına çıkar belki karnım aşağı cekiyor
malesef öyle oluyo ben sabah cok zor kalkıyorum ağrıdan hastaneye yattığımda özellikle sabah saatinde nstye bakılması gerekiyordu ama hemşirelerin gelmesi vs saat 8i geçiyordu benim ağrılarda geçiyordu.
Çatı ağrısı demek ki girdiğini gösteriyorDr dogumdn 3 gun once bebek kanala girms heran olablr agriyi bekliyrz demsti. Bn bisey anlmdm ama catim aciydu
Bebeklerde kusma idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir. Benim kizimda reflu cikmisti bu nedenle cok kusuyorduBnmki de kusuyo yaa korkuyrm bişey olck diye. Yan yatryrm hep kussada akip gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?