2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben korkmaya başladım çünkü bayadır diyeti ve ölçümü bırakmıştım.

Hasan hocaya mutlaka gidicem,m. İnşallah. Doğum sonrası gitmeyi planlaması sadece. Eşim de gitmişti ona ve cok memnun kalmıştı. Teşekkür ederim canım tavsiyen ıcın

ya ben korkmaya başladım çünkü bayadır diyeti ve ölçümü bırakmıştım.
Ama bu önemli bir şey. Ben de arada kaçamak yapıyorum ama i kadar. Sürekli değil. Hem kendini gem de bebeğini düşün. Şu anda itibaren dıyetıne mümkün olduğu kadar geri dön bence

Ama bu önemli bir şey. Ben de arada kaçamak yapıyorum ama i kadar. Sürekli değil. Hem kendini gem de bebeğini düşün. Şu anda itibaren dıyetıne mümkün olduğu kadar geri dön bence
üff doğru söylüyosun sadece sabahları yüksek cıkıyodu diğerleri düzene girmişti sonrada salladım zaten

Gözün Aydın tebrikler

Amin canim benim.. Benim vajina girisinde girisi kapatacak buyuklukte et parcasi gibi bisey var yani ben gorebiliyorum. Doktora soyledim sezeryanda alir misiniz diye.. Rahim duvari sismis sezeryanda alamam dedi 40'in ciksin baski azalinca kendi kuculebilir takip edicez duruma gore dedi..

Nasıl bir şey o dediğin? Bende de tam girişte değişik bir şey var. Görüyorum. Dediğin gibi. Et parcasi tam girişte. Doktora bir şey sormadım normal mi değil mu Bilmiyorum

Yarin sabah kontrolum var ama sanki nst ye girince tüm sancılar gidiyor psikolojik herhalde benimki yarına çıkar belki karnım aşağı cekiyor
malesef öyle oluyo ben sabah cok zor kalkıyorum ağrıdan hastaneye yattığımda özellikle sabah saatinde nstye bakılması gerekiyordu ama hemşirelerin gelmesi vs saat 8i geçiyordu benim ağrılarda geçiyordu.

malesef öyle oluyo ben sabah cok zor kalkıyorum ağrıdan hastaneye yattığımda özellikle sabah saatinde nstye bakılması gerekiyordu ama hemşirelerin gelmesi vs saat 8i geçiyordu benim ağrılarda geçiyordu.

Banada gene ayni olacak o zaman..benim.özellikle sol taraftan giriyor ve bacagim cok agriyor o zaman yarin bi sorayim.ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…