Baya hızlı giriş yapmışsın yetisir cnmSlm bugün iznimin ilk günü guya yatıp uyucaktim ama içim rahat etmedi koltukları yikatiyorum şimdi halilarida gönderdim. Bende bu arada sandalyeleri masalari sildim çamaşır suyuyla bembeyaz oldu.haftaya da temizlikci gelicek.pazartesi günü de kontrolüm uz var sezeryan tarihimiz belli olur belki.daha bir sürü is var hergün biraz biraz yapsam yetişir galiba isler
Kizlar sacini boyatan ya da boyatmayi dusunen var mi??? Benim saclar sari cakma sari tabi, hamilelikte bi kez organik boyayla dip yaptim ama onu da biraz koyu kahve yaptim ne olur nenolmaz diye. Simdi artik cokk sikildm kendimden soyle doguma yakin bi komple sapsari yapsam?? Nolur ki
Merhaba kızlar,
Sabah doktora gittik soracaklarımı sordum sezeryan kararımı söyledim. Pıhtılaşma testlerim yapıldı cts çıkacakmış ama büyük bir ihtimalle 9 martta iğneyi de coraspirini de keseriz dedi 18-19 u gibi de alırız dedi. Ama 9 martta son kontrolümüzde tarihi tam netleştiririz dedi. Anestezi tekniği olarak da kesinlikle spinal veya epidural olacakmış. Ben bu ilaçları kullananların genel anestezi olmaları gwrekiyormuş dedim bir anestezi uzmanı öyle söylemişti dedim ama ısrarla belden uyuşturma olacak dedi kendi doktorum. Benim kafam rahat ama annem beni çok strese sokuyor bu dönemde sürekli o da bir şeyler araştırıyor be kafamı karıştırıyor doktoruma güvenim sarsılınca da panik oluyorum. Napcam bilmiyorum kızlar sürekli annemle tartışıyoruzdoktordan çıkınca güvenim tekrar geliyor ona karşı ama annemle konuşunca dağılıyorum resmen
Acaba ne tur bi problem olur mus ben de igne kullaniyorum genel olmaktansa normal dogumu bile secebilirimbizde dr.la spinale karar vermiştik ama anestezi uzamanı genel yaptı kan sulandırıcı kullandığımdan dolayı
ayy cok guzel ya bende sabirsizlikla minik erkwgimi bekliyorum 2. ZoRsa benim 3. Daha zor olacak galiba saglikli olsun da rabbimin izniyle her agriya raziyim nasil olsa en fazla bir haftada gecer gobis nw alemde korseyi takmaya basladin mi kimyon cayini sakin unutma gunde 3,5 bardak ic ki gobek yaglarini kirsinslm kızlar .doğumdan sonra çok takılamıyoruz malesefki.gelen giden bebek çok vakit alıyor tabi bide evde kızımda var.herşeyi dengelemeye çalışıyoruz.
bu sezeryanım neyden kaynaklı bilmiyorum ama zorladı beni ilk kızımda çok daha rahattım.yataktan kalkmak çok zor yan yatamıyorum dürekli sırt üstü yatmam gerekiyor.ama hepsi geçecek inşallah.her ne şekilde olursa olsun doğum çok zormuş hepsinin zorlukları ayrı.
yinede anne olmak çok güzel minik erkeğim çok tatlı şükrediyorum hep allahın bir lütfu bu rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah.
Günaydın :)
bekleseydik bugün veya bugünlerde kızımın normal doğumla gelmesi gerekiyordu
şimdi 10 günlük olduk[/Q bn de tam gecen hafta bugn dogum yaptim. 1 haftlk oldk bile
Ben izne ayrıldıktan sonra 16 hafta saydim.22 haziranda bitiyor. ayin 1 ine kadar rapor alınca zaten yaz tatili başlıyor.Ben de salı başlatıcam. 37+0 da yani. Yanlış hesaplamadıysam 17 haziran çarşamba bitiyor iznim. Sen nasıl hesaplaDİn?
Bana bizim memur doğum yaptığın gün bana haber ver mutlaka ben direk girerim dediBeklenen doğum tarihinden daha erken dogarsa, doğum sonrası izni nasıl hesapliyorDuk?
Ben de yanlıs hesaplamasım Bu arada. 8 hafta dogum sonrasi. En fazla 5 hafta da doğum öncesi. Toplam 13 hafta. eğer daha erken ayrilirsan daha az ekliyoRsun.Ben izne ayrıldıktan sonra 16 hafta saydim.22 haziranda bitiyor. ayin 1 ine kadar rapor alınca zaten yaz tatili başlıyor.
Valla neye inanacağımızı şaşırdıkSeninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...
ayy cok guzel ya bende sabirsizlikla minik erkwgimi bekliyorum 2. ZoRsa benim 3. Daha zor olacak galiba saglikli olsun da rabbimin izniyle her agriya raziyim nasil olsa en fazla bir haftada gecer gobis nw alemde korseyi takmaya basladin mi kimyon cayini sakin unutma gunde 3,5 bardak ic ki gobek yaglarini kirsin
Doğumun olduğu güne göre izin bitiş tarihi değişecek sanırımBen izne ayrıldıktan sonra 16 hafta saydim.22 haziranda bitiyor. ayin 1 ine kadar rapor alınca zaten yaz tatili başlıyor.
bime felmisti bi kere ordan almistim kulaktan olculuyo 25 tl di galiba yanilmiyosam haftayada a101e geliyorGünaydın kızlar alışveriş eksikler bitmiyor.Sıra ateş ölçere geldi marka model önerebilir misiniz
isimlerin icerisinde yok ama ben mimra ismini cok seviyorum dusunebilirin :)Nehir
Lina
Masal
Larin
Miray
Elmira
Defne
Nira
Helin
Melis
Öykü
Derin
Eylül
Mayra
Lara
Maya..............
cnm cem ve can guzelde ben anlami guzel olsun istiyorumTek isim koysan? Yada ille Mustafanın yanına bişey gelecekse tek heceli bir isim seç derim...
Mustafa Cem
Mustafa Can gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?