2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beklenen doğum tarihinden daha erken dogarsa, doğum sonrası izni nasıl hesapliyorDuk?

Baya hızlı giriş yapmışsın yetisir cnm

Açıcıların kokusu zararlı ve baygınlık yaşatabilir.

Herhangi bi arkadas da değil ki görüşmeyi kessen. Seninle Dr. A gelseydi aklına takılan lari o da sorardı ama Dr. Dan daha iyi bilemez sen etkisi altında kalmamaya, mümkün olduğu kadar da bu konuları konuşmamaya çalış derim.

Kizlar bebek cantamda hazir.neler koydum
1 tane hastane ciki
2 tane pijama
1rane orgu hirka
1 orgu sapka ve patik
2 tane zibin
3 tanr mermesah bez olaki silmek isterlerse frlan diye
1 tanr havlu
Alt acma ortusu
Minik bez 4 adet.agiz yuz silmek icin
1 tane beline baglamak icin bel bezi.incr yazmalardan yapiyoruz.cok ise yariyor.bebegun gobegi acilip usumuyor.
Hastane yatagi icin minik carsaf
1 tane belek
1 orgu 1 pelus battaniye.
Portbebe
Emzik
Biberon
Bez
Tarak
burun acici aspirator
Birde dogdugunda gaz sorunu yasamasindiyre.anne sutu almadan minik bir kac damla zeytin yagi iciriyoruz.onun icin kucuk bir.sise zeytin yagi.
Sampuan
LosyOn

Hepsi bu kadar.allah hepumize hayitli dogum nasip etsin ins

ayy cok guzel ya bende sabirsizlikla minik erkwgimi bekliyorum 2. ZoRsa benim 3. Daha zor olacak galiba saglikli olsun da rabbimin izniyle her agriya raziyim nasil olsa en fazla bir haftada gecer gobis nw alemde korseyi takmaya basladin mi kimyon cayini sakin unutma gunde 3,5 bardak ic ki gobek yaglarini kirsin

Ben de salı başlatıcam. 37+0 da yani. Yanlış hesaplamadıysam 17 haziran çarşamba bitiyor iznim. Sen nasıl hesaplaDİn?
Ben izne ayrıldıktan sonra 16 hafta saydim.22 haziranda bitiyor. ayin 1 ine kadar rapor alınca zaten yaz tatili başlıyor.

Beklenen doğum tarihinden daha erken dogarsa, doğum sonrası izni nasıl hesapliyorDuk?
Bana bizim memur doğum yaptığın gün bana haber ver mutlaka ben direk girerim dedi
doğum erken doğum de olsa geç de olsa o günden sonra hesaplanıyor hastane veya okulda uygulama değişir mi bilmem ama akışına bırakmak gerek

Ben izne ayrıldıktan sonra 16 hafta saydim.22 haziranda bitiyor. ayin 1 ine kadar rapor alınca zaten yaz tatili başlıyor.
Ben de yanlıs hesaplamasım Bu arada. 8 hafta dogum sonrasi. En fazla 5 hafta da doğum öncesi. Toplam 13 hafta. eğer daha erken ayrilirsan daha az ekliyoRsun.

Seninle aynı muhtemel doğum tarihimiz... kan sulandırıcı 10 gün önceden bırakıyorsun sen bana bir iki günr önce bırakırsın demişti doktor... valla ne nasıl olacak iyice soru işaretleri oldu bende...
Valla neye inanacağımızı şaşırdık doktorlarımıza inanmaktan başka bir çaremiz yok gibi

Allah sağlıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallahh.Bu kimyon çayı nasıl yapılıyordu anlatırmısınız?

Doğumun olduğu güne göre izin bitiş tarihi değişecek sanırım
Burda bazı arkadaşların tahmini doğum tarihi benden daha erken ama izinlerini daha geç güne hesaplamislar se__vi nin dediği gibi en fazla 13 hafta aktarabilyosun
bide bölgesel uygulama farkları var günü birlik hesap zor inşallah hepimiz dönemi sorunsuz kapatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…