2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benm bebeğim her zamn satımla aynı çıkardı ama doktor 2 dir 2 hafta önde bebeğin iri olacak dedi 2 haftada 1 kilo aldğnı söyledi ama bende kilo artışı yoktu kafamı çok kurcaladı bu durum. en son başka doktora gittim ve o doktor daha bi ilgili geldi bana ve bebeğimn satımla aynı oldğnu kilosununda normal oldğnu 3400 civarı doğuracağımı söyledi. şimdi ben hangisine inanaym bilemedm her zamn satımla aynı çıkmasınamı yoksa doktorun 2 kez bebeğin önde oldğnu söylemesine mi ?

Kaç kilo canım bebeğim. Niye gelişimini durduruyorsun bırak alacağını aldın son anda duruma göre bakarsınız. Benm de aynı çünkü ama ne doktorum ne de ben diyet taraftarı

Selam kizlar meme ucu kremi kullaniyo musunuz lasiloh falan? Bana doktorum bisi demedi ama yeni dogum yapmis bi arkadasim kullanmaya basla dedi.
ilk çocuğumda gögüs yarasından çektiğim için 2 ay önceden başladım ama yine başladı yaralar sanırım biraz vücud yapısıylada alakası var .inşallah bu sefer çabuk geçer.

Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..

Gunumuz ayniymis..rabbim oglusunu tez zamanda kucagina almani nasip etsin..ins tez zamanda toplanir kucuk adam..kizim ile dualarimiz seninle..

Bütün iyi dileklerimi gönderiorum Rabbim sağlıkla kucağına tez zamanda almayı nasip etsin güzel düşü güzel olsun...

evet bir tanıdığımız anestezi uzmanı o da genel ol dedi ısrarla ama spinal olanlar da var bakalım benim hastanedeki anestezi uzmanı ne diyecek bakalım
bizde dr.la spinale karar vermiştik ama anestezi uzamanı genel yaptı kan sulandırıcı kullandığımdan dolayı

Aaa neden ilk defa duyuyorum ben her sabah o sekilde yedim hatta gittigim kusta da o sekilde onermislerdi
süt de çay gibi yumurta sarısının demirinin emilimini engelliyomuş

ben sabah kalkar kalkmaz süt içiyorum 1-2 saat sonra yumurtayla kahvaltı yapıorum eğer geç kalkmışsam önce yumurtalı kahvaltı 1-2 saat sonra süt

Öğretmen anneler. Doğum belgesinde iznin bitiş tarihi yazacak mi? Dr otomatik mi hesapliyor? Biz mi hesaplayip söylüyoruz. Bir de 5 hafta aktarma ile ilgili bir şey yazfdiracak miyiz 37 hafta raporunda?

Kızlar bizim ağustosta doğuran arkadaş yaz tatilini bile aktardı doğum sonrasına. Bırakın ki biz 15 tatili hayli hayli aktarıyoruz.

kızlar siizlere birşey sorucam..benim tüm karnımda bir ağrı var bazen kasıklara vuruyor ama belim hiç ağrımıyor sizce doğum başlıyor olabilir mi? yürüdüğümde geçmiyor ama arada gidip gelliyor henüz saat ve dk tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…