- 10 Şubat 2015
- 2.985
- 1.864
- 133
Muayene ettimi seni normal doğum için?Bende kan sulandirici kullaniyorum normal dogum istiyorum doktor 15 mart ta birakacaksin dedi ilaci, tabi normal dogumun ne zaman olacagini bilemiyoruz erken dogarsa nasil olacak
Yorulmak değilde birazda evde vakit geçirmek istiyorum 6 yaşında kızım var onunla doğum öncesinde dolu dolu vakit geçirmek istiyorum. Kardesi gelince heralde onunla ilgilrnememekten korkuyorumBizim sat larimiz ayni :)ben haftaya cuma izne ayrilcm ins yoruldugun icin mi bu hafta birakiyosun
benimde haftaya cuma son:)) doğumu değil izni bekliyorum resmen :)Bizim sat larimiz ayni :)ben haftaya cuma izne ayrilcm ins yoruldugun icin mi bu hafta birakiyosun
Aynenn ben safak sayar gibi gun sayiyorum tek gnumu de bosaltmadilar haftanin bes gunu de okuldayim her gun biri soruyo ne zaman doguruyosun diye:))benimde haftaya cuma son:)) doğumu değil izni bekliyorum resmen :)
yok canım estf :)) ben daha yarın 36 olacam.. 2-3 hafta daha kalsın kızım yerinde.. ama bu kadar hareketlilikle ne kadar kalır bilmiyorum:) sırf sanki o kımıl kımıl olmasından dolayı erken geliverecek hissine kapılıyorum :) inşallah herşeyin hayırlı ve güzel olanı nasip etsin yaradan...Allah bilir :) ama benim Dr uma göre sancı ve suyun gelmesi dışında hiç bi belirti hemen doğum olacağını gostermez:) mesela ben şimdi 38 i yariladim 1 hafta önce nisanim geldi ama hala sancilarim düzensiz düşün nisan da bile bazı arkadaşlar 48 saat falan demiş ama sancı ve su ikilisi olmayınca hiç birşey net değil :)) vücut artık doğuma hazırlanıyor inşallah hayırlı zaman da hayırlı şekilde gelir bebislerimz:) uzun oldu ama kusuruma bakma artik:)
Muayene ettimi seni normal doğum için?
Kamuda çalışıyorum ben aynı sorularla bende çok karşılaşıyorum... hani sen daha izne çıkmadın mı ne zaman vs vs ... buralarda doğuracan heralde.. bende şakaya vuruyorum artık " evet odalara bakıyorum hangi odada yapsam diye deniz manzaralı olanı tercih edeyim diyorum" napıyım :))Aynenn ben safak sayar gibi gun sayiyorum tek gnumu de bosaltmadilar haftanin bes gunu de okuldayim her gun biri soruyo ne zaman doguruyosun diye:))
Benimde öyle ama benim çok feci ağrım oldu bende ondan korktum ama doğum Sancısı nasıl bilmediğim için anlayamadım kıvrandım resmen acıdan geçti çok şükürbugun bendede oldu wc ye gidiyorum tık yok.
Zeynep , elif , ela , ada , rana , asyacanim bizdede daha bu sabah kesinlesti.. :) bizim kizin adi elif olacak kismetse :) yaren, defne, esila, ada, sude... degisik isimmi istiyorsunuz yoksa eski isimlerdenmi?
Korkma cnm bnm annm kardesmi suni sancyla dogurms hemn acildi kolycack dogurdm demsti. Insllh senin de oyle olur3300 dedi en son çatı muayenesi yapmadı o doğum anında belli olur gerek yok dedi. pazartesi bakcak eğer suni sancı ile açılma daha çok olabilcekse normal olcak dedi. sezeryanı yapsaydım 2 hafta önce alırdım bana güven normal bekleyelim dedi. valla suni sancıda zor oluyo diyolar. napcam bilmiyom. çatı muayenesinen bende korkuyodum suni sancıyı duyunca onu unuttum
Hepsi hallolur. Is de bitmezbebegini düşün
Hepsi hallolur. Is de bitmezbebegini düşün
Merhaba kızlar,
Sabah doktora gittik soracaklarımı sordum sezeryan kararımı söyledim. Pıhtılaşma testlerim yapıldı cts çıkacakmış ama büyük bir ihtimalle 9 martta iğneyi de coraspirini de keseriz dedi 18-19 u gibi de alırız dedi. Ama 9 martta son kontrolümüzde tarihi tam netleştiririz dedi. Anestezi tekniği olarak da kesinlikle spinal veya epidural olacakmış. Ben bu ilaçları kullananların genel anestezi olmaları gwrekiyormuş dedim bir anestezi uzmanı öyle söylemişti dedim ama ısrarla belden uyuşturma olacak dedi kendi doktorum. Benim kafam rahat ama annem beni çok strese sokuyor bu dönemde sürekli o da bir şeyler araştırıyor be kafamı karıştırıyor doktoruma güvenim sarsılınca da panik oluyorum. Napcam bilmiyorum kızlar sürekli annemle tartışıyoruzdoktordan çıkınca güvenim tekrar geliyor ona karşı ama annemle konuşunca dağılıyorum resmen
Ben de salı başlatıcam. 37+0 da yani. Yanlış hesaplamadıysam 17 haziran çarşamba bitiyor iznim. Sen nasıl hesaplaDİn?Canım ben bugun 35+4 um dersim yok okulda pazartesi iznimi başlatıcam yani 36+1 de seminer donemindede 10 gün rapor alıp eylül e kadar allah izin verirse bebeğimi buyutucem
tez zamanda kucağına alırsın inş bebişi RABBİM sağlık versin solum yüzünden mi kalıcak?Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..
Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?