2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar karnımda bir ağrı var süre tutmuorum arada kesilio normalde çamaşırım ıslaktır akıntım çok oluyo bugunde ıslaklık var yine ...yalnız karnımın göbek hizasından üst kısmı daha çok ağrıo sürekli doktora gitmekten yoruldum ne yapacağımı şaşırdım artık ...

Bizim sat larimiz ayni :)ben haftaya cuma izne ayrilcm ins yoruldugun icin mi bu hafta birakiyosun
Yorulmak değilde birazda evde vakit geçirmek istiyorum 6 yaşında kızım var onunla doğum öncesinde dolu dolu vakit geçirmek istiyorum. Kardesi gelince heralde onunla ilgilrnememekten korkuyorum

37+3 üm. bugün kontrolüm vardı. oğlum 2,5 kilo olmuş çok şükür :) biraz minik gidiyordu benimki.. Doktor az sancın mı var diye sordu. Ben sancı falan hissetmiyorum ama. Anlar mıyım sancımı ondan da emin değilim. Karnımda sertlikler hissediyorum, kasıklarımda zaman zaman batma hissediyorum ama normaldir diye düşünüyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde normal yollarla kesi ve dikiş olmadan doğum yaparım :):)

yok canım estf :)) ben daha yarın 36 olacam.. 2-3 hafta daha kalsın kızım yerinde.. ama bu kadar hareketlilikle ne kadar kalır bilmiyorum:) sırf sanki o kımıl kımıl olmasından dolayı erken geliverecek hissine kapılıyorum :) inşallah herşeyin hayırlı ve güzel olanı nasip etsin yaradan...

Muayene ettimi seni normal doğum için?

Yok sadece ultrasonla bakti rahim yolu iyi normal yaparsin sen diyo, bende cati muayenesini sormaya korkuyorum acikcasi. Haftaya carsamba gidecem sonrada her hafta geleceksin dedi Son zaman oldugu icin damar darligi gelisimi etkileyebilirmis o takip edilecek. Ama hic sezeryan yanlisi degil normal olur Allahin izniyle sen kafana takma bunlari diyo. Yasayip gorecez artik

Merhaba anneler. Ben de sürekli okuyan ama arada bir yazanlardanim :) bugün bakarken farkettim ki benden sonra doğum yapacak olanlar bile doğurmuş malesef benim ogluş ters durduğu için dönmesini bekliyoruz hala. Çünkü ben ısrarla normal doğum istiyorum. Fakat cumartesi son şansımız hala donmezse sezeryan olacaz zaten 39 oluyoruz. Daha da bekleyemem dedi doktor. Hiç yok ama bebeği ters olan yada ben okuyamadim kaçırdım. Bir sorun yoktur inşallah hepimiz sağlıkla alıriz kucagimiza miniklerimizi :)

Aynenn ben safak sayar gibi gun sayiyorum tek gnumu de bosaltmadilar haftanin bes gunu de okuldayim her gun biri soruyo ne zaman doguruyosun diye:))
Kamuda çalışıyorum ben aynı sorularla bende çok karşılaşıyorum... hani sen daha izne çıkmadın mı ne zaman vs vs ... buralarda doğuracan heralde.. bende şakaya vuruyorum artık " evet odalara bakıyorum hangi odada yapsam diye deniz manzaralı olanı tercih edeyim diyorum" napıyım :))

Korkma cnm bnm annm kardesmi suni sancyla dogurms hemn acildi kolycack dogurdm demsti. Insllh senin de oyle olur

Annen doktor değilse sen kendi doktorunu dinle derim :)

Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..

Canım ben bugun 35+4 um dersim yok okulda pazartesi iznimi başlatıcam yani 36+1 de seminer donemindede 10 gün rapor alıp eylül e kadar allah izin verirse bebeğimi buyutucem
Ben de salı başlatıcam. 37+0 da yani. Yanlış hesaplamadıysam 17 haziran çarşamba bitiyor iznim. Sen nasıl hesaplaDİn?

Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..
tez zamanda kucağına alırsın inş bebişi RABBİM sağlık versin solum yüzünden mi kalıcak?

Gozun aydin canim. Allah sifa versin kuzucugun bir an once toparlanip yanina gelsin. Hayirli heberler alirsin insallah. Peki sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun

slm kızlar .doğumdan sonra çok takılamıyoruz malesefki.gelen giden bebek çok vakit alıyor tabi bide evde kızımda var.herşeyi dengelemeye çalışıyoruz.
bu sezeryanım neyden kaynaklı bilmiyorum ama zorladı beni ilk kızımda çok daha rahattım.yataktan kalkmak çok zor yan yatamıyorum dürekli sırt üstü yatmam gerekiyor.ama hepsi geçecek inşallah.her ne şekilde olursa olsun doğum çok zormuş hepsinin zorlukları ayrı.
yinede anne olmak çok güzel minik erkeğim çok tatlı şükrediyorum hep allahın bir lütfu bu rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…