2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En güzel izin hesaplama şekli izne ayrıldığın tarihten itibaren 16 hafta bitiminde iznin bitiyor 3 hafta 5 hafta diye aklınızı karıştırmayın bence yasal olarak bize 8+8 yanı 16 haFTA iznimiz var izne ayrıldığın günden 16 sayicaz

Tam 32 de izne ayrilirsan uzerine 16 hafta ekle evet. Ama ben 37 de ayriliyorum. Dolayısıyla 13 hafta ekliyorum

Tam 32 de izne ayrilirsan uzerine 16 hafta ekle evet. Ama ben 37 de ayriliyorum. Dolayısıyla 13 hafta ekliyorum
Ee 5 hafta nerde bence 37 de ayrıldin 16 hafta ekle hangi tarihe geliyor aynı hesaba gelmiyor mu ben mi yanlış yapiyorum

kızlar akşam doktora gittim . usg de bebek gayet iyi hala kanala girmemiş. herşey cok güzeldi. sonra nstye girdim kalp atışları zayıf cıktı neyse bişeler ye gel dediler usg de bebek uyuyordu uyuyo diyorum anlamıl-yolar yaaa. neyse tatlı yedim gezdim geldim tekrar girdik 15 dakkada bir sancım cıktı. ama bende tık yok sancı hissetmiyorum yani ve hissetmemem normal değilmiş. açıklığa bakıldı açıklık yok bişe yok. ve yatırmak istediler serum verceklermiş bende ne yatması dedim .serum verince ne olck ağrı geççek bebek gelceği varsada gelmicek . zaten 3 oldu yatıyorum millet doğum yapar 1 gecede cıkar ben ha bire yatış doğcaksada doğsun dedim. doktorda bugun doğuma alalımmı dedi. muhtemelen suni sancı vercekler nstdeki sancıyı anlamadım ya ağrı eşiğim yüksekmiş güya. bende kabul etmedim bebek kendi gelsin dedim. eşimde doktorla konuştu yatmadan kaaçtım resmen :) ağrın sızın suyun kanın gelirse gel hemen dedi. ya ben anlamıyorum herkesin doktoru açıklık bile olsa eve gönderiyo artınca gel diye ben hastanenin karşısında oturuyorum bana yatış veriyo. bu arada 38 4 olmuşuz kiloda 3400

Bazi doktorlari anlamak cidden zor. Daha gunun gecmemis bebek iyi normal dogumu beklemende bi sakinca yoksa ne yatmasi.. Sen kendini takip et evinde dinlen kardesim en iyisinu yapmissin

Ee 5 hafta nerde bence 37 de ayrıldin 16 hafta ekle hangi tarihe geliyor aynı hesaba gelmiyor mu ben mi yanlış yapiyorum
37 de ayrılırsan .. doğum sonrasına 5 hafta ekliyorsun .. 8+5 hafta oluyor ... Doğum Öncesinde 3 hafta izin kullanmış oluyorsun .. 37 den sonra 13 hafta sayıyorsun ...

Bi de ben seyi sorcam, nst de iki sey var ya hani biri bebegin kalp atislari digeri rahim kasilmalari. Sancin oldugunu rahim kasilmalarindan mi anliyorlar? Yani 15 dk da bir sancin oldugu kanisina 15dk da bir rahim kasilmasi oldugundan mi variyorlar?

Gozun aydin canim. Allah sifa versin kuzucugun bir an once toparlanip yanina gelsin. Hayirli heberler alirsin insallah. Peki sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun
Saol canim.ben iyiyim.sezeryandan cok korkuyodum ama dua ile kendimi sakinlestirmeye calistim Allahta yardim etti..

Bi de ben seyi sorcam, nst de iki sey var ya hani biri bebegin kalp atislari digeri rahim kasilmalari. Sancin oldugunu rahim kasilmalarindan mi anliyorlar? Yani 15 dk da bir sancin oldugu kanisina 15dk da bir rahim kasilmasi oldugundan mi variyorlar?
evet biri cok zikzaklı kalp atışını gösteriyo bebeğin. diğeride senin sancıların . ara ara yükseliyo zaten anlarsın kağıda bakınca kasılma değil sancı onlar sanırım

37 de ayrılırsan .. doğum sonrasına 5 hafta ekliyorsun .. 8+5 hafta oluyor ... Doğum Öncesinde 3 hafta izin kullanmış oluyorsun .. 37 den sonra 13 hafta sayıyorsun ...
37den degil de dogumdan itibaren 13 sayiyorsun.. Arti 37den doguma kadarki 3 hafta total 16hafta.. Boyle degil mi?

Bazi doktorlari anlamak cidden zor. Daha gunun gecmemis bebek iyi normal dogumu beklemende bi sakinca yoksa ne yatmasi.. Sen kendini takip et evinde dinlen kardesim en iyisinu yapmissin
öyle gerçekten işin kötüsü ben yatınca daha kötü oluyorum hastane beni mahvediyo 3 gün kendime gelemiyorum

evet biri cok zikzaklı kalp atışını gösteriyo bebeğin. diğeride senin sancıların . ara ara yükseliyo zaten anlarsın kağıda bakınca kasılma değil sancı onlar sanırım
İste dr um bana onlar senin rahiminin kasilmalari demisti. Benim en son bi tane yukselme vardi o kisimda. Zaten toplamda 20 dk kaliorm nst de o zaman belki de 20 dk da birdi benim de sancim ama doktor hiiiic bisi yok demisti..o kadar olur rahim kendini hazirliyor artik filan demisti. Yarin da kontrol var bakalim bu sefer ne dicek

Cnm doğum sancısı belden kasiklara vuran hatta bacaklara yayılan şiddetli adet ağrısı gibiymis.Bizim şu anda yaşadığı mız bu sancılar yalancı doğum sancıları ymis. Bebek hareketleri iyiyse Korkmana gerek yok.Banada doktorum anlattı.

Kızlar iyi geceler herkese.Dün gece yazdım ama biraz geç olunca kimse bir fikir vermedi bana.

Yarından sonra 36. haftam bitiyor inşallah.kontrole haftaya perşembe gidicem.Benim doktorum şimdiye kadar hiç nst ye girmemi istemedi.Her gittiğimde her şey yolunda ama bebek biraz önden gidiyor falan diyor.Önden gidiyor demesi normal doğum istediğim için korkutuyor beni.Doktor normal olur mu olmaz mı 37 den sonra konuşuruz diyor.Sizce bu saatten sonra başka bir doktora gitmemin faydası olur mu.Benim gibi bu haftasına kadar nst ye girmeyen varmı.Doktorun belirsizlikleri psikolojik olarak yıpratıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…