2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnm Allah kucağına almak nasip etsin çok güzel bi duygu dimii kalp atışlarını duymak

Evet canım tarifi yok :) doktor ilk üc ay çok dinletmiyoruz dedi 3-4 sanıye kadar dinledim ama o bile yettiya kalbi ataklen görüyorsun sanki bir lamba yanıp sönüyor gibi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişleririmezee

ben 6.haftaya kadar ceviz süt bal pekmez yumurta yedim içtim.zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim:)
6.haftadan sonra ne süt ne yumurta ne et ne pekmez.hiçbir şey yok.sadece sabahları peynir ekmek
saha sonra çorba salata.herşeyden tiksindim.en kötüsüde en sevdiğim seyi yiyemiyorum.ama çok az kaldııı kısa zamanda yeyip içicez herşeyii İnşallah

Moralini bozma lütfen , ilaçlarını iç ve çalışıyorsan rapor al , bende 4 gün öncesine kadar 10 günlük raporluydum. Düşük riskim vardı progestan iğne ve hapını verdi. Şimdi kanamam durdu ama risk herzaman var.
Yiyecek ekmekleri varsa evlatlarımızın Allah nasip ederse doğacaklar inşallah.

Aynen öyle benimde 6. haftaya kadar herşey normaldi. Sonra bi bulantı bir tiksinti, Yeşil zeytin beynir ekmekle geldim 10. haftaya. Biraz daha düzeldim. Yine ara ara tiksinti oluyor ama daha az şimdilerde.

a
anladım cnm bir daha kanama olmaz inşallah, ben de kullanorum daha da 12 hafta bitene kadar kullamamı söyledi dr, vajinadan alıorum çok zorrr, hap şeklinde kullanmak istedim böyle daha etkili dedi,

Kendimi oyle teskin etmeye çalışıyorum ama lavaboya her girisimde ayni seyle karsilasmak psikolojimi bozuyo.

Bana neden igne vermedi acaba herkese vermisler hemen hemen buraya bakilirsa :/

merhaba mart anneleri Bende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..

Tebrik ederim :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın

merhaba mart anneleri Bende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..

Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah
dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın
Kendimi oyle teskin etmeye çalışıyorum ama lavaboya her girisimde ayni seyle karsilasmak psikolojimi bozuyo.

Bana neden igne vermedi acaba herkese vermisler hemen hemen buraya bakilirsa :/

Benim bu 2. gebeliğim rabbim nasip ederse. Kızım 2007 doğumlu.
Benim kanamam çok şiddetliydi. Benim düşük yaptım diye gitti hastaneye , belkide ondandır.
Zaten iğneleri vursan bir türlü vurmasan bir çünkü 3 gün ne yürüyebiliyorsun , ne yatabiliyorsun nede oturabiliyorsun. Yağ ve hormon dokusu çok fazla olduğu için böyle olması çok normalmiş.
Kontrolün uzakmı?

Bursadayım cnm ben...
Fatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)

hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da erkekte olsa değişiklik olacak ablalarından sonra ikimiz içinde. bakalım, sen bir ayı bekleme 2-3 hafta sonra merakını gider bence, o zamana belli olur. dr.a sormadın yani direk anladığım kadarıyla, onlarda acele etmiyorlar cinsiyeti söylemek için, yanıltmamak adına tabi.

Kızlar merakımdan soruyorum , sütle yapılan cinsiyet tespiti testini bilen varmı aranızda?

Yakin aslinda da gecen aksam baska bir hastanenin aciline gittik . Ultrasonda keseyi gordu. Normalde bugun kendi doktoruma gidecektim kalp atisi icin ama gecen gun gittiğim doktor suan belli degil bi hafta sonra gidersen daha kesin sonuc elde edersin dedigi icin bugun kendi doktoruma gitmedim. Hem su ilac bir haftaya kadar iyi gelir belki diye umuyorum.

Baska bir forumda bayanin biri bu ilaci ictigimde daha da artti kanamam demis. Ne yapsam bilemedim gerçekten. Icmesem de bisey olsa icmedim diye vicdan azabi cekcm ictigimden dolayi bisey olsa yine ayni sekilde. Yine aldim sabahki dozu ama kafamda binbir soruyla..

Benim de ikinci hamileliğim kızım 2008 doğumlu.10. Haftanın içindeyim Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.midem kötü çıkarmıyorum ama kahvaltıdan sonra akşama kadar hafif hafif midem bulanıyor canım hiç bir şey istemiyor. Kızıma hamileyken böyle değildi sabah ayağa kalkar kakmaz safra çıkarmak için banyoda buluşdum kendimi.bunda aç karnına bir şey yok.gün içinde oluyor.

Cinsiyete gelince çok merak ediyorum ama ultrasona kadar bunu öğrenmenin bir yolu yok çok araştırdım :)

Canım ben seni hangi bölümden hatırlıyorum tanıdık geldi nick in sanki buarada bebeğin hayırlı olsun

benide listeye ekleyebilirsiniz.Şu anda 2 aylık olduk.Allah izin verirse tahmini doğum tarihimiz 25 Mart.Bundan önceki malesef düşükle sonuçlandı.Benide bulantılar mahvediyor.Deli gibi limonata içiyorum o biraz iyi geliyor.et,süt,yumurta yiyemiyorum.sadece ekmek peynir zeytin yiyebiliyorum.Bir de kızlar cnm acaip yeşil erik istiyor :) ekşi aşeriyorum.Bu arada düşük yapan arkadaşlara yada şu anda kanaması olan arkadaşlara söylemek istediğim bişey var.Ne kadar üzgün olduğunuzu çok iyi biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım sakın ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin çünkü ben 17 haziranda 5+2 de bebeğimi düşürdüm ve adet görmeden hemen üstüne hamile kaldım.Çok şükür şu anda bir aksilik yok ama tabiki olmayacağı anlamına gelmiyor.Allah çok büyük benimki mucize gibi biliyorum.Sağlıklı olan her bebek siz ne yaparsanız yapın mutlaka anne karnına tutunuyor.Kendinizi fazla üzmeyin.Herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…