- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
hayırlı olsun cnm Allah kucağına almak nasip etsinçok güzel bi duygu dimii kalp atışlarını duymak
Hayir dusuk iğnesi vermedi doktor sadece ilac günde uc kere agizdan aliyorum. Artarsa kanaman hastaneye yatirip takip etmemiz gerekir serumla vs. Dedi sadece.
Belim kopuyor resmen. Bel agrisi dusuge isaret diyorlardi . :/
Suan sata gore 7 haftaligim. Hala bebek varsa tabi
ben 6.haftaya kadar ceviz süt bal pekmez yumurta yedim içtim.zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim
6.haftadan sonra ne süt ne yumurta ne et ne pekmez.hiçbir şey yok.sadece sabahları peynir ekmek
saha sonra çorba salata.herşeyden tiksindim.en kötüsüde en sevdiğim seyi yiyemiyorum.ama çok az kaldııı kısa zamanda yeyip içicez herşeyii İnşallah
Canim benimde kanamam olmuştu 5. Haftada. Dr.un bana ilk sorduğu soru kanaman normal kan kıvamında mi ve içinde kan pintisida varmı diye. Çünkü böyle olursa düşük sonuçlanır dedi. Bende sadece kanama vardı. Progestan verdi ve kanama geçti. Hatta progestan bana o kadar çok yan etki yaptiki resmen depresyona girdim. Sonra Dr un yanına gidip ben bu ilacı kullanmak istemiyorum kullanmazsam olurmu dedim. oda bu ilacin bilimsel 100% 100 garantisi yok.uzerinde kanitlanmis kesin birsey yok. Ancak butun dunyadaki kanamasi olan gebe kadinlara onerilen bir ilac dedi. Ve ben senin yerinde olsam kullanirdim. Kullanmaktan bir kaybin olmaz, kullanmadigin icin vicdan azabi cekme sonra deyince kullandim. Bence sende kullan arkadasim. Ve aklina kotu seyler getirme.
aCanim benimde kanamam olmuştu 5. Haftada. Dr.un bana ilk sorduğu soru kanaman normal kan kıvamında mi ve içinde kan pintisida varmı diye. Çünkü böyle olursa düşük sonuçlanır dedi. Bende sadece kanama vardı. Progestan verdi ve kanama geçti. Hatta progestan bana o kadar çok yan etki yaptiki resmen depresyona girdim. Sonra Dr un yanına gidip ben bu ilacı kullanmak istemiyorum kullanmazsam olurmu dedim. oda bu ilacin bilimsel 100% 100 garantisi yok.uzerinde kanitlanmis kesin birsey yok. Ancak butun dunyadaki kanamasi olan gebe kadinlara onerilen bir ilac dedi. Ve ben senin yerinde olsam kullanirdim. Kullanmaktan bir kaybin olmaz, kullanmadigin icin vicdan azabi cekme sonra deyince kullandim. Bence sende kullan arkadasim. Ve aklina kotu seyler getirme.
anladım cnm bir daha kanama olmaz inşallah, ben de kullanorum daha da 12 hafta bitene kadar kullamamı söyledi dr, vajinadan alıorum çok zorrr, hap şeklinde kullanmak istedim böyle daha etkili dedi,Canim yumuşak kapsül şeklinde. Hatta Dr um depresif halimi görünce istersen vajen den de kullanabilirsin yan etkisi sana daha az olur dedi. Ama ben onu yapamam diye içmeyi tercih ettim. Şuanda kesti Dr ilacı. Şükür kanamiyorum.
Moralini bozma lütfen , ilaçlarını iç ve çalışıyorsan rapor al , bende 4 gün öncesine kadar 10 günlük raporluydum. Düşük riskim vardı progestan iğne ve hapını verdi. Şimdi kanamam durdu ama risk herzaman var.
Yiyecek ekmekleri varsa evlatlarımızın Allah nasip ederse doğacaklar inşallah.
merhaba mart anneleriBende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..
merhaba mart anneleriBende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..
Kendimi oyle teskin etmeye çalışıyorum ama lavaboya her girisimde ayni seyle karsilasmak psikolojimi bozuyo.
Bana neden igne vermedi acaba herkese vermisler hemen hemen buraya bakilirsa :/
Fatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmuBursadayım cnm ben...
progestanmı zararlı cnm sakın böyle düşünme zararı olsa rahme konurmy
Resim varda ben birşey anlamıyorum netteki bir gruba koydum çok yorum yok henüz 2 kişi erkek demiş ama bilmiyorum artık hayırlısı
Yakin aslinda da gecen aksam baska bir hastanenin aciline gittik . Ultrasonda keseyi gordu. Normalde bugun kendi doktoruma gidecektim kalp atisi icin ama gecen gun gittiğim doktor suan belli degil bi hafta sonra gidersen daha kesin sonuc elde edersin dedigi icin bugun kendi doktoruma gitmedim. Hem su ilac bir haftaya kadar iyi gelir belki diye umuyorum.Tebrik ederimRabbim tamamına erdirsin inşallah
dikkat et kendine ani hareketlerden kaçın
Benim bu 2. gebeliğim rabbim nasip ederse. Kızım 2007 doğumlu.
Benim kanamam çok şiddetliydi. Benim düşük yaptım diye gitti hastaneye , belkide ondandır.
Zaten iğneleri vursan bir türlü vurmasan bir çünkü 3 gün ne yürüyebiliyorsun , ne yatabiliyorsun nede oturabiliyorsun. Yağ ve hormon dokusu çok fazla olduğu için böyle olması çok normalmiş.
Kontrolün uzakmı?
Canım ben seni hangi bölümden hatırlıyorum tanıdık geldi nick in sanki buarada bebeğin hayırlı olsunEvet canım tarifi yokdoktor ilk üc ay çok dinletmiyoruz dedi 3-4 sanıye kadar dinledim ama o bile yetti ya kalbi ataklen görüyorsun sanki bir lamba yanıp sönüyor gibi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişleririmezee
Bilmiyorum ki aslında daha önce bebek kokusundaydım ama orda eyrana değildi nick. Teşekkür edrim sizimde ikinci mi?Canım ben seni hangi bölümden hatırlıyorum tanıdık geldi nick in sanki buarada bebeğin hayırlı olsun
sağol canım teşekkür ederim. Ben birbuçuk ay kadar önce üye oldum hamilelik belirtilerinde yazmıştım belki ordan hatırlıyondurCanım ben seni hangi bölümden hatırlıyorum tanıdık geldi nick in sanki buarada bebeğin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?