2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sende en yararlı olanları yiyemiyormuşsun hamileliktenmi normaldede mi sevmiyordun .ayran iç bari peynir özellikle kaşar çok değerli

migrenimden dolayı yiyemiyorum canım ya. Özellikle peynir yediğim zaamn migren atağını anında yaşıyorum. İnş. bebişim sağlıklı olur üzülüyorum Birde migren ırsıymış (

günaydın arkadaslar dün dr gittim bebeklerin masallah cok haretli dedi ve birde birini kız gibi gördüm dedi bana ikili testi anlattı davn senduromu varmı yokmu ona bakacagız varsa aldırabilirsin dedi esim veben kabul etmedik yaptırmayı

gözün aydın cnm demek biri kız bakalım diğeri ne olcak .....dr banada anlattı zaten ben özel eğitimde çalıştım çok yabancı değil bana.ben sadece bilgilendiriyorum dedi biz yaptırdık ikili testi senin zaten ikiz bu testlerde ikiz bebekler için çok uygun değil

gözün aydın cnm demek biri kız bakalım diğeri ne olcak .....dr banada anlattı zaten ben özel eğitimde çalıştım çok yabancı değil bana.ben sadece bilgilendiriyorum dedi biz yaptırdık ikili testi senin zaten ikiz bu testlerde ikiz bebekler için çok uygun değil

ben de şu anda haşlanmış yumurta ve tavuk etini yiyemiyorum,lokmalar ağzımda büyüyor.
normal sahanda yumurta,menemen içinde yesek yumurtayı faydalı olur dimi kızlar

Hap şeklinde mi kullanıosun cnm progestanı

Canim yumuşak kapsül şeklinde. Hatta Dr um depresif halimi görünce istersen vajen den de kullanabilirsin yan etkisi sana daha az olur dedi. Ama ben onu yapamam diye içmeyi tercih ettim. Şuanda kesti Dr ilacı. Şükür kanamiyorum.

Hap şeklinde mi kullanıosun cnm progestanı

Canim yumuşak kapsül şeklinde. Hatta Dr um depresif halimi görünce istersen vajen den de kullanabilirsin yan etkisi sana daha az olur dedi. Ama ben onu yapamam diye içmeyi tercih ettim. Şuanda kesti Dr ilacı. Şükür kanamiyorum.

Gözün aydın canım. Allah nazarlardan sakınsin onları

ben de şu anda haşlanmış yumurta ve tavuk etini yiyemiyorum,lokmalar ağzımda büyüyor.
normal sahanda yumurta,menemen içinde yesek yumurtayı faydalı olur dimi kızlar

Bence Menemen içinde de olur canim. Süt ve yumurta bebis leri iyi besliyor ye. Ben oglusumdan biliyorum ona gebeyken ne zaman süt içsel balik gibi oynuyordu karnımda

Ben de istahsizim uc ayda yarim kilo aldim oglumda ilk uc ayda alti kilo vermistim bulanti ve kusma krizleri yuzunden.suana kadar bir tek gecen gecen kv cok sevdigim bir yemek yapmisti doydugumu hissettim.yemek secme durumu bende de var yumurta sevmiyorum sabah ogluma yedirirken icim kalkiyor ben de menemen ıspanaklı yumurta vs seklinde yapip yiyorum yumurta her turlu faydali.dun dr cilbir yapip yiyin dedi. Ustune sarimsakli yigurtla kokusu gelmez dedi

Gunaydinn kizlarr boynum tutulmus gece bir bu eksikti kımıldayamiyorum ya
ben sırt ağrısı ile yorgun uyanıyorum.çünkü gece çok uyanıyorum wc için ve acaip deli yatıyorum.yatış pozisyonundan kaynaklıdır senin de.

Bence Menemen içinde de olur canim. Süt ve yumurta bebis leri iyi besliyor ye. Ben oglusumdan biliyorum ona gebeyken ne zaman süt içsel balik gibi oynuyordu karnımda
süt içiyorum günde 1 bardak.çok sevmem ama mecburen içiyorum.yoğurdu güzel yiyorum özellikle.her şey onlar için.

merhaba mart anneleri :) Bende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..

merhaba mart anneleri Bende bebişimin pıt pıtlarını duydum artık bende listeye dahil olabilirim. yaşım 26, ilk bebeğim olacak inşallah, istanbulda oturuyorum, tahmini doğum tarihim 30 mart..
hayırlı olsun cnm Allah kucağına almak nasip etsin:) çok güzel bi duygu dimii kalp atışlarını duymak

Hayir dusuk iğnesi vermedi doktor sadece ilac günde uc kere agizdan aliyorum. Artarsa kanaman hastaneye yatirip takip etmemiz gerekir serumla vs. Dedi sadece.

Belim kopuyor resmen. Bel agrisi dusuge isaret diyorlardi . :/
Suan sata gore 7 haftaligim. Hala bebek varsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…