- 29 Ocak 2010
- 59
- 24
- 288
Benim de ikinci hamileliğim kızım 2008 doğumlu.10. Haftanın içindeyim Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.midem kötü çıkarmıyorum ama kahvaltıdan sonra akşama kadar hafif hafif midem bulanıyor canım hiç bir şey istemiyor. Kızıma hamileyken böyle değildi sabah ayağa kalkar kakmaz safra çıkarmak için banyoda buluşdum kendimi.bunda aç karnına bir şey yok.gün içinde oluyor.
Cinsiyete gelince çok merak ediyorum ama ultrasona kadar bunu öğrenmenin bir yolu yok çok araştırdım
Aynen bankada öyle söylüyorlar ama kısmet meselesi Allah onu daha önce verecek olsaydı korunma felan boş verirdi.demek ki bize şimdi nasipmiş.yani biz olsun diye uğraşsaydık bile olmayacakmış . Bende yapmayı düşünmüyordum güya kızım çok istedi onun yalnızlığı beni çok üzdü.rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklamamızı nasip eder inşallah.Benimde oglusumda 2008 ocak doğumlu. Bu zamana kadar 2. Bir çocuk istemediğim için korundum. Şimdi herkes çok ara vermişsin deyip duruyor.
Yakin aslinda da gecen aksam baska bir hastanenin aciline gittik . Ultrasonda keseyi gordu. Normalde bugun kendi doktoruma gidecektim kalp atisi icin ama gecen gun gittiğim doktor suan belli degil bi hafta sonra gidersen daha kesin sonuc elde edersin dedigi icin bugun kendi doktoruma gitmedim. Hem su ilac bir haftaya kadar iyi gelir belki diye umuyorum.
Baska bir forumda bayanin biri bu ilaci ictigimde daha da artti kanamam demis. Ne yapsam bilemedim gerçekten. Icmesem de bisey olsa icmedim diye vicdan azabi cekcm ictigimden dolayi bisey olsa yine ayni sekilde. Yine aldim sabahki dozu ama kafamda binbir soruyla..
Yakin aslinda da gecen aksam baska bir hastanenin aciline gittik . Ultrasonda keseyi gordu. Normalde bugun kendi doktoruma gidecektim kalp atisi icin ama gecen gun gittiğim doktor suan belli degil bi hafta sonra gidersen daha kesin sonuc elde edersin dedigi icin bugun kendi doktoruma gitmedim. Hem su ilac bir haftaya kadar iyi gelir belki diye umuyorum.
Baska bir forumda bayanin biri bu ilaci ictigimde daha da artti kanamam demis. Ne yapsam bilemedim gerçekten. Icmesem de bisey olsa icmedim diye vicdan azabi cekcm ictigimden dolayi bisey olsa yine ayni sekilde. Yine aldim sabahki dozu ama kafamda binbir soruyla..
bir de "bebeğim" programı var tavsiye ederimhamilelik rehberi programın ısmı canım , mavi simgesi kalp ıcınde bebık var sımgede
Benım de oğlum 2008liBenimde oglusumda 2008 ocak doğumlu. Bu zamana kadar 2. Bir çocuk istemediğim için korundum. Şimdi herkes çok ara vermişsin deyip duruyor.
bir de "bebeğim" programı var tavsiye ederim
Benım de oğlum 2008limaşallah ne kadar çokmuşuz...bence araları ıyı, kıskanclık fazla olmaz dıye dusunuyorum ben..hayırlısıyla kavusallım da saglıkla
bu seferde kizcelerimiz olsun
Merhaba herkese nasıl gidiyor hamilelik? Aynı zamanda taze bir anne olarak ilk bebişi olanlara tavsiyem bu bommmboş günlerinizin tadını çıkarın
Valla öncelikle hayırlısını dilemekle beraber, gönlümüzde kız yatıyor tabiama oğlum kesinlikle erkek olsun dıyor
Evet benim 2.bebeğim 5 yaşında kızım varBilmiyorum ki aslında daha önce bebek kokusundaydım ama orda eyrana değildi nick. Teşekkür edrim sizimde ikinci mi?
Olsun ne farkeder hoşgeldinYeni olduğum nasıl belli hemen üstüme alındımbana soruyorsunuz sandım
Bir dahaki kontrolün ne zaman canım? Genital nub teorisiyle bu haftalardaki görüntüden tahmin yürütülebiliyor. 2 arkadaşımınkini bilmiştim bakalım kendiminkini de bekliyorum kontrolüme var daha
bugunlerımde bebegımle calısıyoruz valla aksama parmagımı kıpırdatacak halım kalmıyor =)
Benim kontrol 19unda canım, yani 11+4 te..nedir nub teorisi, ilk kez duyuyorum..ne guzel olur tahmın etsek
Sen yakın bir çekim iste bakarız canımgenital çıkıntısı paralel duruyorsa kız, yukarı doğru dike yakın bir açısı varsa erkek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?