2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben hamilelik günlüğünü imza olarak eklemiyorum.tıklıyorum linki ama karşıma mesaj çıkıyor.kullanıcı girişi yap tarzında girişi yapıldı zaten ne demek istiyor anlamadım.

Benimde oglusumda 2008 ocak doğumlu. Bu zamana kadar 2. Bir çocuk istemediğim için korundum. Şimdi herkes çok ara vermişsin deyip duruyor.

Benimde oglusumda 2008 ocak doğumlu. Bu zamana kadar 2. Bir çocuk istemediğim için korundum. Şimdi herkes çok ara vermişsin deyip duruyor.
Aynen bankada öyle söylüyorlar ama kısmet meselesi Allah onu daha önce verecek olsaydı korunma felan boş verirdi.demek ki bize şimdi nasipmiş.yani biz olsun diye uğraşsaydık bile olmayacakmış . Bende yapmayı düşünmüyordum güya kızım çok istedi onun yalnızlığı beni çok üzdü.rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklamamızı nasip eder inşallah.

hamilelik rehberi programın ısmı canım , mavi simgesi kalp ıcınde bebık var sımgede
bir de "bebeğim" programı var tavsiye ederim
Benım de oğlum 2008li maşallah ne kadar çokmuşuz...bence araları ıyı, kıskanclık fazla olmaz dıye dusunuyorum ben..hayırlısıyla kavusallım da saglıkla

Canim ben o haptan 1,5 kutu bitirdim kanamam falanda yoktu sadece kese arkasinda kanlanma vardi. Doktora cok israr etmistim nolur kullanmayim ilac zararli diye otur o zaman Allah a dua et dedi bana bende bir daha hic aksatmadan kulllandim

Valla öncelikle hayırlısını dilemekle beraber, gönlümüzde kız yatıyor tabi ama oğlum kesinlikle erkek olsun dıyor

Bir dahaki kontrolün ne zaman canım? Genital nub teorisiyle bu haftalardaki görüntüden tahmin yürütülebiliyor. 2 arkadaşımınkini bilmiştim bakalım kendiminkini de bekliyorum kontrolüme var daha

Kızlar gobuslerimiz için çatlak kremi vb. Ürünleri ne zaman kullanmaya başlıcaz. Veya aranizda kullananlar varsa paylasabilirler mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…