nereden aldın canım?
günaydn cnm nerden aldın nasl bişey bende sürekli bilgisayar başındayım özelden link atabilirmisin netten aldıysankızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
günaydn cnm nerden aldın nasl bişey bende sürekli bilgisayar başındayım özelden link atabilirmisin netten aldıysankızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
progestanmı zararlı cnm sakın böyle düşünme zararı olsa rahme konurmyKizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Kafam karisti esimde zararli ilac sonucta diyor.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/
Resim varda ben birşey anlamıyorum netteki bir gruba koydum çok yorum yok henüz 2 kişi erkek demiş ama bilmiyorum artık hayırlısıFatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)
progestanmı zararlı cnm sakın böyle düşünme zararı olsa rahme konurmyKizlar gorumceme de progestan vermis doktor ben kullanmadim ilaclar zararli sende kullanma dedi.
Ben surekli yatip dinlenemiyorum. Esimin iki kardesi gelip bizde kalacak haftasonu. Normalde ablalarindalar ablalari evde olmayacagindan gelecekler. Ve ben yeni gelin oldugumdan muhtemelen gonullerini hos tutmaya bakacagim. Dolanip durcm. Simdo bide ilaca devam etmesem kotu mu olur diye düşünüyorum. Aklim cok karisik. :/
Resim varda ben birşey anlamıyorum netteki bir gruba koydum çok yorum yok henüz 2 kişi erkek demiş ama bilmiyorum artık hayırlısıFatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)
Tşkler cnm bilgi içinBen de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
benim dr da aynı şeyi söyledi, o yüzden dayanıp girmiycemkızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
benim doktorum girme dedi canım bana,ilk 3 ay yolculuk bile önermiyor ona kalsa, ama memlekete gittim mecbur ....
Tşkler cnm bilgi içinBen de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
benim dr da aynı şeyi söyledi, o yüzden dayanıp girmiycemkızlar bir şey soracağım: süt ve yoğurdu köy sütü mü kullanıyorsunuz yoksa pastörize mi?? yoğurdu kendiniz mi mayalıyorsunuz???
benim doktorum girme dedi canım bana,ilk 3 ay yolculuk bile önermiyor ona kalsa, ama memlekete gittim mecbur ....
canım programın adı ne apple store ise bende indireyimAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
nereden aldın canım?kızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
dr bişey demedi cinsiyetle ilgiliFatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)
nereden aldın canım?kızlar burada benim gibi iş igereği gün içinde sürekli bilgisayar başında oturanlara bi önerim var radyasyondan koruyucu karın bandı diye bişey aldım, hamileliğin ileriki dönemleri için tasarlanmış şu an dar kıyafetlerde pot durabiliyor, kıyafetlerim elverdiği müddetçe takmaya çalışıyorum sizde de öneririm.
Ben başağrısı yüzünden ilk acile gittiğimde 6 yaşındaydım.
Ya Allah a şükür bir sıkıntım yoktu.Ama migren başladığı zaman krize giriyorum resmen bu 2.gün kafamı kaldıramadım.Duş aldım kafama buz koydm.Sürekli yüzümü soğuk suyla yıkadım.Elime parol aldım içim diye içemedim ne olur ne olmaz diye.Bütün gün uyumaya çalıştım.Migren çok zor hele hamilelikte hormon seviyeleri yükseldikçe ağrı daha da şiddetlenecek hayırlısı Haktan bakalım.Çocuğumuz sağlıklı olsunda
biz 13.haftaya girdik canım.doktor 3 ayı bitirdiğimiz için folik asiti de kesti.Vitamin verdi hatta pek pahalıymışkac haftalık oldun canım tam olarak
o teorı neymıs ılk defa duydum =) ben çin takvımıne baktım erkek cıkıyor rus takvımıne baktım kız cıkıyorcok sacma ya merakımızdan nelerı kurcalıyoruz
sende en yararlı olanları yiyemiyormuşsun hamileliktenmi normaldede mi sevmiyordun .ayran iç bari peynir özellikle kaşar çok değerliben süt yoğurt yumurta yiyemiyorum
Hap şeklinde mi kullanıosun cnm progestanıCanim benimde kanamam olmuştu 5. Haftada. Dr.un bana ilk sorduğu soru kanaman normal kan kıvamında mi ve içinde kan pintisida varmı diye. Çünkü böyle olursa düşük sonuçlanır dedi. Bende sadece kanama vardı. Progestan verdi ve kanama geçti. Hatta progestan bana o kadar çok yan etki yaptiki resmen depresyona girdim. Sonra Dr un yanına gidip ben bu ilacı kullanmak istemiyorum kullanmazsam olurmu dedim. oda bu ilacin bilimsel 100% 100 garantisi yok.uzerinde kanitlanmis kesin birsey yok. Ancak butun dunyadaki kanamasi olan gebe kadinlara onerilen bir ilac dedi. Ve ben senin yerinde olsam kullanirdim. Kullanmaktan bir kaybin olmaz, kullanmadigin icin vicdan azabi cekme sonra deyince kullandim. Bence sende kullan arkadasim. Ve aklina kotu seyler getirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?