2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydn cnm nerden aldın nasl bişey bende sürekli bilgisayar başındayım özelden link atabilirmisin netten aldıysan

günaydn cnm nerden aldın nasl bişey bende sürekli bilgisayar başındayım özelden link atabilirmisin netten aldıysan

progestanmı zararlı cnm sakın böyle düşünme zararı olsa rahme konurmy
Fatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)
Resim varda ben birşey anlamıyorum netteki bir gruba koydum çok yorum yok henüz 2 kişi erkek demiş ama bilmiyorum artık hayırlısı

Fatmacim iyi haberler almana sevindim. Ben ikili test istemiyorum diycem bakalim ama daha iki hafta var dr.a gitmeme. Genital hub teorisi meselesi vardi oyle bi ultrason resmi vermedi mi bebis yada cinsiyetle ilgili bisey yokmu)
Resim varda ben birşey anlamıyorum netteki bir gruba koydum çok yorum yok henüz 2 kişi erkek demiş ama bilmiyorum artık hayırlısı

Ben de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
Tşkler cnm bilgi için
benim dr da aynı şeyi söyledi, o yüzden dayanıp girmiycem

Ben de tatilden yeni dondum denize ve havuza girdim problem olmadi yirmi dakikadan uzun suda kalmadim mayoyla islak oturmadim havuz cok temizdi eger bulaniksa girme canim
Tşkler cnm bilgi için

Tşkler cnm bilgi için

nereden aldın canım?

dr bişey demedi cinsiyetle ilgili

günaydın arkadaslar dün dr gittim bebeklerin masallah cok haretli dedi ve birde birini kız gibi gördüm dedi bana ikili testi anlattı davn senduromu varmı yokmu ona bakacagız varsa aldırabilirsin dedi esim veben kabul etmedik yaptırmayı

nereden aldın canım?

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez soluğu nörolojide aldım dokor hamileleikte migren tutmaz dedi. İnşallah tutmaz

biz 13.haftaya girdik canım.doktor 3 ayı bitirdiğimiz için folik asiti de kesti.Vitamin verdi hatta pek pahalıymış

zaten 12.haftadan sonra çıkıntılar belli oluyormuş.senin daha küçük bebeğin ultrasonda belli olmaz sanırım.
doktor da pek uğraştı görmek için bakalım doğru çıkıcak mı :)

günaydın arkadaslar dün dr gittim bebeklerin masallah cok haretli dedi ve birde birini kız gibi gördüm dedi bana ikili testi anlattı davn senduromu varmı yokmu ona bakacagız varsa aldırabilirsin dedi esim veben kabul etmedik yaptırmayı

Hap şeklinde mi kullanıosun cnm progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…