- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aynen cnm bende aynı senin gibi canım sıkılıyo ama o sağlıklı olsun geçer elbet bunlar diyorum.benimde yarın Dr kontrolüm var bende sormayı düşünüyorum eğer krem kullanabilirsin derse cildiyeye görünücem bende:) Aynen canım bende yüzüm sorunsuz cok güzl bi cildim vardı ama alnımda ve burun cevremde bunlar cıktı sivilce gibide değil sigil gibide değil yarın doktora sorucam olmadı cildiyeyle görüşürüm çok canımı sıktı ama yaa
geçmiş olsun arkadaşım bolbol su iç ve ıhlamurla kabuk tarçını kaynat limonlu olarak iç bende cok hasta olmuştum hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım sonra öğrenince cok korktum ama bu dediğimi içersen cok iyi geliyo vucut hastalığı atıyor limon yerine portakalda koyabilirsin güzel oluyove ben hasta oldumüşüttüm sanırım.
boğaz acıması ile başladı dün,o hafifledi derken başım kazan gibi.çok ağrıyor.hemşire arkadaşım sürekli olmamak kaydıyla minoset içebileceğimi söyledi plus olmayandan.akşamı bekliyorum eşim getirsin de içeyim diye.
ya ben bu hamilelik işindende anlamadım zaten sürekli bi ilaç kullanma hali yok vitamindir yok progestandır eskiler ye r içermiş başkada bişe yapmazmş bizlere sürekli ilaç veriyorlar kafam takılıyo bu ilaç meselelerine . yüzüm içinde ilaç veririse kullanmam gibi geliyo bana amaAynen cnm bende aynı senin gibi canım sıkılıyo ama o sağlıklı olsun geçer elbet bunlar diyorum.benimde yarın Dr kontrolüm var bende sormayı düşünüyorum eğer krem kullanabilirsin derse cildiyeye görünücem bende
günaydın kızlar benim yüzümde minik minik sigil gibi şeyler çıktı alnımda özelliklede sizdede oldumu neden oldu böyle anlamadım ya cok canım sıkıldı
Aynısı bende de var canım yaklaşık 10 gündür yanaklarımda çıktı minik minik sivilce şeklinde..daha bu yaşımda ben yüzümde sivilceye denk gelmiş insan değilim..normalde çok fazla belli olmuyor ama ışıkta hepsi ortaya çıkıyor..hormonlardan sanırım..yada bizimkiler kız..güzelliğimizi alıyorlar
Valla ben şimdiye kadar ilaç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum mide bulantılarıma rağmen kullanmadım dr umda pek taraftar olmadı zaten ama kremi bi sorucam en nihayetinde kanıma karışıp mideme gitmiyor...eskiden evet bu kadar hastalık falan yoktu kadınlar hamile olduklarını öğrenir doğumda Dr la görüşürlerdi..ama biz nerdeyse her hafta Dr yız..yediğimiz besinlerde hayır yokki ne bekliyoruz..elimden geldiğince herşeyi mevsiminde yiyorum ama ne fark ediyor onlarda çok sağlıklı değilki..ya ben bu hamilelik işindende anlamadım zaten sürekli bi ilaç kullanma hali yok vitamindir yok progestandır eskiler ye r içermiş başkada bişe yapmazmş bizlere sürekli ilaç veriyorlar kafam takılıyo bu ilaç meselelerine . yüzüm içinde ilaç veririse kullanmam gibi geliyo bana ama
teşekkür ederim..geçmiş olsun arkadaşım bolbol su iç ve ıhlamurla kabuk tarçını kaynat limonlu olarak iç bende cok hasta olmuştum hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım sonra öğrenince cok korktum ama bu dediğimi içersen cok iyi geliyo vucut hastalığı atıyor limon yerine portakalda koyabilirsin güzel oluyo
9+4'teyim. Elevit yazdı bana da. Yarın ona başlayacağım.Günaydın arkadaşlar, bn 10+6 hamileyim 8. Haftada dr um folik asiti bıraktırdı ve Vinalac immunitum vidaminini verdi aynı zamanda folikasit içeriyomuş, sizlerin kullandığı vitamin ilaçları var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?