2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm bende aynı senin gibi canım sıkılıyo ama o sağlıklı olsun geçer elbet bunlar diyorum.benimde yarın Dr kontrolüm var bende sormayı düşünüyorum eğer krem kullanabilirsin derse cildiyeye görünücem bende

geçmiş olsun arkadaşım bolbol su iç ve ıhlamurla kabuk tarçını kaynat limonlu olarak iç bende cok hasta olmuştum hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım sonra öğrenince cok korktum ama bu dediğimi içersen cok iyi geliyo vucut hastalığı atıyor limon yerine portakalda koyabilirsin güzel oluyo

ya ben bu hamilelik işindende anlamadım zaten sürekli bi ilaç kullanma hali yok vitamindir yok progestandır eskiler ye r içermiş başkada bişe yapmazmş bizlere sürekli ilaç veriyorlar kafam takılıyo bu ilaç meselelerine . yüzüm içinde ilaç veririse kullanmam gibi geliyo bana ama

günaydın kızlar benim yüzümde minik minik sigil gibi şeyler çıktı alnımda özelliklede sizdede oldumu neden oldu böyle anlamadım ya cok canım sıkıldı

Canim hiç korkma hormonlardandir bence. Yakında geçer. Bende oğlumu hamileyken cildi çok güzeldi. Doğum um akşam oldu. Sabahleyin bir baktık tüm vücudum da yüzümde dahil küçük küçük sivilceler çıkmıştı. Ama her yerimde ve şık aralıklı sivilceler. Dr da şaşırdı. Bende ilk defa böyle bişey görüyorum dedi. Korkudan neredeyse agliyacak tim. Sonra belki hormonlardandir olabilir birkaç güne kalmaz geçer bence dedi. Bekledim gerçektende dediği gibi oldu. Geçer canım korkma bence

Benim de sirtim ve omuzlarim sivilce dolu

selam arkadaslar..
bugun temizlik gunu ilk defa evi supurim dedim.ama kan ter icinde kaldim.karnimi tuta tuta is yapilmiyor.korkuyorumdaaa.sali gunu randevumuz var bakalim.bi yandan antibiyotik iciyorum fazla su tuketemiyorum.Allah sonumuzu hayir etsin

Valla ben şimdiye kadar ilaç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum mide bulantılarıma rağmen kullanmadım dr umda pek taraftar olmadı zaten ama kremi bi sorucam en nihayetinde kanıma karışıp mideme gitmiyor...eskiden evet bu kadar hastalık falan yoktu kadınlar hamile olduklarını öğrenir doğumda Dr la görüşürlerdi..ama biz nerdeyse her hafta Dr yız..yediğimiz besinlerde hayır yokki ne bekliyoruz..elimden geldiğince herşeyi mevsiminde yiyorum ama ne fark ediyor onlarda çok sağlıklı değilki..

teşekkür ederim..
nane limon içtim.dediğini de denerim.

Slm kızlar. yarın randevu var 2 li test yapılacak hayırlısı bakalım. Şu aşamayıda atlatıp bi nefes alsak.
Yarın sanırımm folik asiti kesicek bizim doktor

Kızlar dr bana da elevit yazdı. Ama ben kullanmayaca gim. Çünkü vitaminlere inanmıyorum. Bide herseyi düzenli olarak tüketmeye başladım. Doğal yollardan almayi tercih ederım

Bana da elevit ve gyno ferro sanol verdi eleviti içiyorum ama demir ilacina baslamdim iki kere kan tahlili yaptilar kansizlik demir eksikligi cikmadi yine de yazinca baska bir dr a daha sormadan baslamadim

Selam kizlar ikili test sonucuna gore de cinsiyet tahmini yapiliyor benimki kiz8mda tutmustu eylulde ben gidicem doktora ikili icin bakalim nolcak

kızlar merhaba henüz bunları düşünmek için erken ama bebeği ilk aylar yatırmak için hangi beşik türünü düşünüyorsunuz? (aslında bunu daha çok gündüz sürekli yanımızda olması için ne alsak diye soruyorum )2. bebişi olanlar daha iyi anlayabilir belki beni kızıma oda almıştık birde yatak odasında gece sürekli gözümün önünde olsun diye park yatak aldık onda uyudu bir yaşına dek, şimdi 3.5 yaşında odasını kullanıyor park yatağıda yeni bebiş kullanır gece yanımda olsun diye düşünüyorum ama gündüz yanımda olsun gözüm üzerinde olsun diye sallanır küçük çaplı birşeye de ihtiyaç var gibi ...Anakucağı almıştık kızımda ilk aylar için 3 ay kullanmadı bile 2. ay dönmeye başladı dolayısıyla düşme tehlikesi oluşturduğundan kullanamadık yer sıkıntısından dolayıda ihtiyacı olan birine vermiştim o zaman ...Şimdi napsam ki
sizler ne düşünüyosunuz gece ve gündüz için tek bir beşik yeterli mi gündüz yanınızda nerede yatracaksınız ay çok soru sordum canlar idare edin çıkamadım içinden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…