Coook gecmis olsun canim.ins kanama alanin yok olmustur .Hastaneden cikinca
da bol bol yat dinlen .benimde kanamam vardi icerde degildi ama 3hafta surdu.progestan kullandim .yattim hep cok sukur gecti.ins. Senden de guzel haberler bekliyorum
Sagol canim.kese arkasinda kanama alani cok buyuk oldugu icin yatirdilar ve kasik agrim var hafif degil.. hemen korkmayin banada olcak die dusunmeyin doktorunuz tehlikeli durum gorse eve yollamazdi zaten stres yapmayin
Canım benim yeni gördüm İnan çok üzüldüm şuan neden böyle birşey oldu biranda ama yaa ağır birşey mi yaptın allahım korusun seni ve meleğinide sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkacağına inanıyorum ben Rabbim izniyle:)
Çok geçmiş olsun canım ya. Bende de kanama alanı var aynen. Ama progestan ve istirahat verdi sadece. Ben de tedirgin oldum şimdi
Beni bir kahkaha aldi heyecandan esim videoya alicakti heyecandan becerememisAynen ya bende 9+3 ken gitmistim kamerayi koyar koymaz gerindi kolunu oynatti cok kotu oldum inanamadim doktor baya durttu rahatsiz edelim biraz dedi bi daha hareket etmedi ama olsun o bana yetti esim cok heyecanlandi kolunu oynatti diye bagirdi doktor guldu halimize
Bebek iyi olsun inşallah canım yaa sende sıkma canını düzelirsin inşallah daha fazla bir tehlike olsaydı doktorun zaten söylerdi oda olumsuz kötü birşey söylememiş zaten :) inşallah canım iyi olacaksınız :)Canim ins agir bise yapmadım canim dikat ediodum zaten daha öncede biraz kanamam oldu die.dr senle alakali bişe degil bu dedi olabiliyor sebepte bilinmiyor dedi suan bebek iyi ama kese arkasındaki kanama alani buyuk diye yatirdilar.herkes iyi oksun ins ve rica ediyorum kutuntu yapip bendedemi olacak diye dusunmeyin eğer stres yaratacaksak kendimizr burda yazismayalim saglikli gebeliklrr herkese burmus tekrar sagol canim iyi olcam ins ;*
Çok geçmiş olsun canımins canim daha oncede olmustu progestan kullandım evde yatmıştım ama simfi kanama içerde
GunayGünaaaydın herkese :) dun aksam 10 da yatmistim onca sicak hava bile yildiramadi 8 e kadar döne döne uyumusumo kadar cok donuyorumki minnosum uykusuz kaldi kesin.napsin cocuk annesi firil firil
Günaaaydın herkese :) dun aksam 10 da yatmistim onca sicak hava bile yildiramadi 8 e kadar döne döne uyumusumo kadar cok donuyorumki minnosum uykusuz kaldi kesin.napsin cocuk annesi firil firil
Kanaman mi olmustu canim belirti olarak. Rabbim acil sifalar versin cok gecmis olsun canimOlma canim tedirgin hrrkeste ayni değil kötü dusunme serum takili çok yazamıyorum optum hepinizi
Fatma,yarın başlıyorum kısmetse işe.Bitter bende seni merak etmiştim sen işe başlamayacakmıydın yanlışmı hatırlıyorum.sebest bhcg kaç çıktı.
bizim kontrolumuzde taaaa 12 eylülde 3 hafta var daha
12.haftada gitmiştim ben bıraktırdı folik asiti ve aynı vitamini verdi.Günaydın arkadaşlar, bn 10+6 hamileyim 8. Haftada dr um folik asiti bıraktırdı ve Vinalac immunitum vidaminini verdi aynı zamanda folikasit içeriyomuş, sizlerin kullandığı vitamin ilaçları var mı
Gecmis olsunve ben hasta oldumüşüttüm sanırım.
boğaz acıması ile başladı dün,o hafifledi derken başım kazan gibi.çok ağrıyor.hemşire arkadaşım sürekli olmamak kaydıyla minoset içebileceğimi söyledi plus olmayandan.akşamı bekliyorum eşim getirsin de içeyim diye.
miskamber yazdı mı hiç buraya? bir sıkıntı mı var acaba?Herkese merhabalar miskamberden haber yok hala dimidün aksam baslayan kanama sebebi ile hastaneye geldim ve kese arkasinda kocaman bi kanama alani olusmus hastaneye yatirdilar dünden beri hastanedeyim dualarinizi eksik etmeyin kızlar bebeğim suan iyi cok sukur hepimizin kucagina almak nasip olsun ins
teşekkür ederimGecmis olsun
Bende öyle umud ediyorum sata göre 15 usg ye göre 16 bitmiş olacak.ve ben hasta oldumüşüttüm sanırım.
boğaz acıması ile başladı dün,o hafifledi derken başım kazan gibi.çok ağrıyor.hemşire arkadaşım sürekli olmamak kaydıyla minoset içebileceğimi söyledi plus olmayandan.akşamı bekliyorum eşim getirsin de içeyim diye.
Bende dönmekten uyuyamıyorumGünaaaydın herkese :) dun aksam 10 da yatmistim onca sicak hava bile yildiramadi 8 e kadar döne döne uyumusumo kadar cok donuyorumki minnosum uykusuz kaldi kesin.napsin cocuk annesi firil firil
Aynısı bende de var canım yaklaşık 10 gündür yanaklarımda çıktı minik minik sivilce şeklinde..daha bu yaşımda ben yüzümde sivilceye denk gelmiş insan değilim..normalde çok fazla belli olmuyor ama ışıkta hepsi ortaya çıkıyor..hormonlardan sanırım..yada bizimkiler kız..güzelliğimizi alıyorlargünaydın kızlar benim yüzümde minik minik sigil gibi şeyler çıktı alnımda özelliklede sizdede oldumu neden oldu böyle anlamadım ya cok canım sıkıldı
:) Aynen canım bende yüzüm sorunsuz cok güzl bi cildim vardı ama alnımda ve burun cevremde bunlar cıktı sivilce gibide değil sigil gibide değil yarın doktora sorucam olmadı cildiyeyle görüşürüm çok canımı sıktı ama yaaAynısı bende de var canım yaklaşık 10 gündür yanaklarımda çıktı minik minik sivilce şeklinde..daha bu yaşımda ben yüzümde sivilceye denk gelmiş insan değilim..normalde çok fazla belli olmuyor ama ışıkta hepsi ortaya çıkıyor..hormonlardan sanırım..yada bizimkiler kız..güzelliğimizi alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?