2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 9+3 teyiz doktor kontrolune gittik. 2buçuk cm olmuş.uyuyordu iki kere dürttü aletle uyandı.hareket etti.bu nasıl bir mucizedir minnacık ama resmen gerindi :)

Aynen ya bende 9+3 ken gitmistim kamerayi koyar koymaz gerindi kolunu oynatti cok kotu oldum inanamadim doktor baya durttu rahatsiz edelim biraz dedi bi daha hareket etmedi ama olsun o bana yetti esim cok heyecanlandi kolunu oynatti diye bagirdi doktor guldu halimize

Günaaaydın herkese :) dun aksam 10 da yatmistim onca sicak hava bile yildiramadi 8 e kadar döne döne uyumusum o kadar cok donuyorumki minnosum uykusuz kaldi kesin.napsin cocuk annesi firil firil

Gunaydin sabah sabah aklima biisey takildi son adet tarihime gore 8+4 haftalik hamileyken doktor 9+1 haftalik hamileyim hangisi doğru

Günaaaydın herkese :) dun aksam 10 da yatmistim onca sicak hava bile yildiramadi 8 e kadar döne döne uyumusum o kadar cok donuyorumki minnosum uykusuz kaldi kesin.napsin cocuk annesi firil firil
Bende ayniyim canim bi o tarafa bi bu tarafa :) bazen yuzustu oldugumu farkediyorum panikle tekrar yer degistiriyorum :) minnoslar dönme dolapta gibilerdir heralde :) ucusup dururlar

Gunaydin canim nasilsin.hastanedeydin ciktin mi.kanaman durmustur insaaallah

Yok canim hala hastanedeyim sanırım yarin cikartacaklar duruma gore.kanama icerde suan canim bugun henüz kontrol etmediler ins icerdeki kanama alani bitmiştir

Yok canim hala hastanedeyim sanırım yarin cikartacaklar duruma gore.kanama icerde suan canim bugun henüz kontrol etmediler ins icerdeki kanama alani bitmiştir

Gecmis olsun kanama alani cok mu büyüktü neden yatirdilar bendede kanana alani var bana sadece dinlen dedi korktum simdi bende neyapsam ki

Çok geçmiş olsun canım ya. Bende de kanama alanı var aynen. Ama progestan ve istirahat verdi sadece. Ben de tedirgin oldum şimdi

Gunaydin sabah sabah aklima biisey takildi son adet tarihime gore 8+4 haftalik hamileyken doktor 9+1 haftalik hamileyim hangisi doğru

Canim son adet tarihin geçerli. Bendede normal adet tarihinden 1 hafta daha büyükcçıkıyorbebisim uultrasonda. Bebisin iyi bakmissin hızlı büyümüş annesi

Canım benim yeni gördüm İnan çok üzüldüm şuan neden böyle birşey oldu biranda ama yaa ağır birşey mi yaptın allahım korusun seni ve meleğinide sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkacağına inanıyorum ben Rabbim izniyle:)

Coook gecmis olsun canim.ins kanama alanin yok olmustur .Hastaneden cikinca
da bol bol yat dinlen .benimde kanamam vardi icerde degildi ama 3hafta surdu.progestan kullandim .yattim hep cok sukur gecti.ins. Senden de guzel haberler bekliyorum

Gecmis olsun kanama alani cok mu büyüktü neden yatirdilar bendede kanana alani var bana sadece dinlen dedi korktum simdi bende neyapsam ki

Sagol canim.kese arkasinda kanama alani cok buyuk oldugu icin yatirdilar ve kasik agrim var hafif degil.. hemen korkmayin banada olcak die dusunmeyin doktorunuz tehlikeli durum gorse eve yollamazdi zaten stres yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…