olik12.haftada gitmiştim ben bıraktırdı folik asiti ve aynı vitamini verdi.
folik asite devam edicekmisin peki cnm9+4'teyim. Elevit yazdı bana da. Yarın ona başlayacağım.
ben oğlumda bambam beşik almıştım 6 ay kullandık anacak oğlum 3 aylık dönüyordu 3 aydan sonra gözüm hep üstündeydi devrilecek korkusu ile hiç odada tek bırakmadım ana kucağını bizimki pusete arabaya takılan tipteydi evde çok az kullandık daralıyordu onun içinde.şimdi o bambam beşiği kullanacağım sonrasını düşünüyorum aslında chicco da kare oyun parkı var hem içinde oynayıp hem gözüm üstünde olabilir oğlumda anında ona ulaşamaz diye düşünüyorumkızlar merhaba henüz bunları düşünmek için erken ama bebeği ilk aylar yatırmak için hangi beşik türünü düşünüyorsunuz? aslında bu sorum özellikle 2. bebişi olanlara kızıma oda almıştık birde yatak odasında gece sürekli gözümün önünde olsun diye park yatak aldık onda uyudu bir yaşına dek, şimdi 3.5 yaşında odasını kullanıyor park yatağıda yeni bebiş kullanır gece yanımda olsun diye düşünüyorum ama gündüz yanımda olsun gözüm üzerinde olsun diye sallanır küçük çaplı birşeye de ihtiyaç var gibi ...Anakucağı almıştık kızımda ilk aylar için 3 ay kullanmadı bile 2. ay dönmeye başladı dolayısıyla düşme tehlikesi oluşturduğundan kullanamadık yer sıkıntısından dolayıda ihtiyacı olan birine vermiştim o zaman ...Şimdi napsam ki
sizler ne düşünüyosunuz tek bir beşik yeterli mi gündüz yanınızda nerede yatracaksınızay çok soru sordum canlar idare edin çıkamadım içinden
canım bebeklerin huyu suyu farklı biraz denersin olmazsa netten alırsın iki güne gelir.ben oğlumu asla sallamam diyordum hamileyken ve çingene beşiği bile kurduk bir dakika sussun yeterki ağlamasın diye.7 ay carsafta salladık.şimdi iki tane yatak varsa bekle bence.cevaplar için teşekkürler kızlar, benim kızım sürekli uyuyan doğru dürüst ağlamayan bi bebiş olduğundan onda hiç zorlanmadım sallanmadan uyuyordu bu nasıl olur bilmem inş akıllı uslu bi bebek olurbizim anakucağı ev tipi olanlardandı chıcco new dreams tipi ..açıkcası evde iki beşik varken bi tane daha almak mantıklı gelmiyor evimde büyük bir ev değil ama yinede gündüz nasılyapsam diye aklımkalmıyor değil ..
Cnim 2 tane yatak varsa bekle ev tipi ana kucagida isini uyumazken gorur insallah bu bebeginde kizina cekercevaplar için teşekkürler kızlar, benim kızım sürekli uyuyan doğru dürüst ağlamayan bi bebiş olduğundan onda hiç zorlanmadım sallanmadan uyuyordu bu nasıl olur bilmem inş akıllı uslu bi bebek olurbizim anakucağı ev tipi olanlardandı chıcco new dreams tipi ..açıkcası evde iki beşik varken bi tane daha almak mantıklı gelmiyor evimde büyük bir ev değil ama yinede gündüz nasılyapsam diye aklımkalmıyor değil ..
herkes park beşikten alıyor kimde gördüysem oyle.ama ben mobilya beşik alsam diyorum dolaplı olanlardan ilerdede odasını kurarımkızlar merhaba henüz bunları düşünmek için erken ama bebeği ilk aylar yatırmak için hangi beşik türünü düşünüyorsunuz? (aslında bunu daha çok gündüz sürekli yanımızda olması için ne alsak diye soruyorum )2. bebişi olanlar daha iyi anlayabilir belki benikızıma oda almıştık birde yatak odasında gece sürekli gözümün önünde olsun diye park yatak aldık onda uyudu bir yaşına dek, şimdi 3.5 yaşında odasını kullanıyor park yatağıda yeni bebiş kullanır gece yanımda olsun diye düşünüyorum ama gündüz yanımda olsun gözüm üzerinde olsun diye sallanır küçük çaplı birşeye de ihtiyaç var gibi ...Anakucağı almıştık kızımda ilk aylar için 3 ay kullanmadı bile 2. ay dönmeye başladı dolayısıyla düşme tehlikesi oluşturduğundan kullanamadık yer sıkıntısından dolayıda ihtiyacı olan birine vermiştim o zaman ...Şimdi napsam ki
sizler ne düşünüyosunuz gece ve gündüz için tek bir beşik yeterli mi gündüz yanınızda nerede yatracaksınızay çok soru sordum canlar idare edin çıkamadım içinden
canım biri bizim büyük cimcimenin birde park yatağımız var ama yürüteci, salıncağı, buhar makinası, bebek telsizi, kangurusu, bebek arabası derken çocuk odasının gömme dolabı çocuk eşyası doluCnim 2 tane yatak varsa bekle ev tipi ana kucagida isini uyumazken gorur insallah bu bebeginde kizina ceker
mobilya beşikgüzel canım ama kolay sallanır olmasına dikkat et tavsiye edilen bir marka alırsan zorluk çekmezsin ben bebek mağazasındaki duruşuna aldanıp aldım, bi süre sonra ses yapmaya başladı sallanırken çocuk gıyk gıyk sesinden uyumuyoduherkes park beşikten alıyor kimde gördüysem oyle.ama ben mobilya beşik alsam diyorum dolaplı olanlardan ilerdede odasını kurarım
bizim mobilya beşik canım tepe home dan almıştım memnun kaldım çok kaliteli.biz tayin sıkıntısı nedeniyle bir süre annemlerde kaldık orda hauck marka park yatak almıştık cok güzel kullandık hala kullanıyoruz annemde.oğlum 3 yaşında.mobilya beşik alacaksanız çekmeceli değil tek altı alçak olan beşik tavsiye ederim büyüyünce düşme atlama tırmanma aksiyonları bol oluyor.herkes park beşikten alıyor kimde gördüysem oyle.ama ben mobilya beşik alsam diyorum dolaplı olanlardan ilerdede odasını kurarım
geçmiş olsn cnm tez zamanda kanaman durur yırtık kapanır inşallahhhGeçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sorunlarınız hallolur
Hayır canım. Dr folik asiti bırak artık dedi. Sadece elevitF
olik
folik asite devam edicekmisin peki cnm
Bilmiyorum canım. Dr da bir şey demedi. Ben de sormadımBende folik asit kullanıyorum 2 hafta sonra doktorum ilacımı değiştirecekmiş ne vereceğini bilmiyorum. Ama elevit için iyi şeyler yazmıyorlar,içerisinde domuz jelatini varmış. Bu konuda siz bir şey biliyor musunuz? Yada doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi bu haberlerle alakalı?
Bilmiyorum canım. Dr da bir şey demedi. Ben de sormadım[/QUOTE
Şimdi baktım elevit yerine istersen başka bir ilaç veriyorlarmış. Bende tam bilmiyorum içeriğini ama iddialar bile bana yetti, eğer doktorum bana da elevit verirse doktora danışıp değiştiririm ilacı
Yatagına yatır cnm.ben kızımda çogunlukla yatagına koyardım yada kanepede yatardı şimdi kızım var hem çok konuşur hemde yüksek sesle o yüzden yatak odasında yatar yeni bebişdecevaplar için teşekkürler kızlar, benim kızım sürekli uyuyan doğru dürüst ağlamayan bi bebiş olduğundan onda hiç zorlanmadım sallanmadan uyuyordu bu nasıl olur bilmem inş akıllı uslu bi bebek olurbizim anakucağı ev tipi olanlardandı chıcco new dreams tipi ..açıkcası evde iki beşik varken bi tane daha almak mantıklı gelmiyor evimde büyük bir ev değil ama yinede gündüz nasılyapsam diye aklımkalmıyor değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?