2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oğlumda bambam beşik almıştım 6 ay kullandık anacak oğlum 3 aylık dönüyordu 3 aydan sonra gözüm hep üstündeydi devrilecek korkusu ile hiç odada tek bırakmadım ana kucağını bizimki pusete arabaya takılan tipteydi evde çok az kullandık daralıyordu onun içinde.şimdi o bambam beşiği kullanacağım sonrasını düşünüyorum aslında chicco da kare oyun parkı var hem içinde oynayıp hem gözüm üstünde olabilir oğlumda anında ona ulaşamaz diye düşünüyorum

cevaplar için teşekkürler kızlar, benim kızım sürekli uyuyan doğru dürüst ağlamayan bi bebiş olduğundan onda hiç zorlanmadım sallanmadan uyuyordu bu nasıl olur bilmem inş akıllı uslu bi bebek olur bizim anakucağı ev tipi olanlardandı chıcco new dreams tipi ..açıkcası evde iki beşik varken bi tane daha almak mantıklı gelmiyor evimde büyük bir ev değil ama yinede gündüz nasılyapsam diye aklımkalmıyor değil ..

canım bebeklerin huyu suyu farklı biraz denersin olmazsa netten alırsın iki güne gelir.ben oğlumu asla sallamam diyordum hamileyken ve çingene beşiği bile kurduk bir dakika sussun yeterki ağlamasın diye.7 ay carsafta salladık.şimdi iki tane yatak varsa bekle bence.

Cnim 2 tane yatak varsa bekle ev tipi ana kucagida isini uyumazken gorur insallah bu bebeginde kizina ceker

doğru söylüyosun canım erkenden karar vermek doğru olmıycak sanırım ben biraz tez canlıyımdır herşeyi önceden hazır etmek isterim daha üç aylık bebiş şimdiden ne alsam derdine düştüm dediğin gibi çaresiz kalırsam portatif bişy alırım idarelik olmazsa park yatağında yatar 2 yaşına dek ...

herkes park beşikten alıyor kimde gördüysem oyle.ama ben mobilya beşik alsam diyorum dolaplı olanlardan ilerdede odasını kurarım

Cnim 2 tane yatak varsa bekle ev tipi ana kucagida isini uyumazken gorur insallah bu bebeginde kizina ceker
canım biri bizim büyük cimcimenin birde park yatağımız var ama yürüteci, salıncağı, buhar makinası, bebek telsizi, kangurusu, bebek arabası derken çocuk odasının gömme dolabı çocuk eşyası dolu ilk çocuk diye insan her gördüğünü alıyor sonra böyle benim gibi koyacak yer arıyosun bunda çok bişey almıyım diyorum o yüzden gerekli olanları alıcam becerebilirsem bebişler büyüyüp doğumlar yaklaşınca farklı fikirler gelir annişlerden bende ona göre veririm kararımı olmazsa

herkes park beşikten alıyor kimde gördüysem oyle.ama ben mobilya beşik alsam diyorum dolaplı olanlardan ilerdede odasını kurarım
mobilya beşikgüzel canım ama kolay sallanır olmasına dikkat et tavsiye edilen bir marka alırsan zorluk çekmezsin ben bebek mağazasındaki duruşuna aldanıp aldım, bi süre sonra ses yapmaya başladı sallanırken çocuk gıyk gıyk sesinden uyumuyodu birde uyku seti ile ağırlaşıp bebeğinde ağırlığı eklenince zor sallanıyor ben yoruluyordum onu sallarken bi kaç dakikadan sonra, belisin bizimki ama daha hafif ve kullanışlı olanları var tabi onlardan alırsan zorlanmazsın canım

bizim mobilya beşik canım tepe home dan almıştım memnun kaldım çok kaliteli.biz tayin sıkıntısı nedeniyle bir süre annemlerde kaldık orda hauck marka park yatak almıştık cok güzel kullandık hala kullanıyoruz annemde.oğlum 3 yaşında.mobilya beşik alacaksanız çekmeceli değil tek altı alçak olan beşik tavsiye ederim büyüyünce düşme atlama tırmanma aksiyonları bol oluyor.

Benimde ilk bebeğim olacak ve nasıl bir yatak almam gerektiği konusunda kararsızım... Park yataklar pratik oluyor ama birde ahşap olup çekmeceli olanlar var eşyalarını koyma açısından güzel anlayacağız şimdiden alışveriş heyecanı sardı Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bende folik asit kullanıyorum 2 hafta sonra doktorum ilacımı değiştirecekmiş ne vereceğini bilmiyorum. Ama elevit için iyi şeyler yazmıyorlar,içerisinde domuz jelatini varmış. Bu konuda siz bir şey biliyor musunuz? Yada doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi bu haberlerle alakalı?

Bilmiyorum canım. Dr da bir şey demedi. Ben de sormadım

Yatagına yatır cnm.ben kızımda çogunlukla yatagına koyardım yada kanepede yatardı şimdi kızım var hem çok konuşur hemde yüksek sesle o yüzden yatak odasında yatar yeni bebişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…