merhaba kızlar bugun ikili test için kan ve idrar verdim perşembede ultrasaon var. folık asit ve progestanı bıraktık decavit vitamın yazdı. bebek hareketli herşey yolunda dedi doktor
evet ıkılı test yapılırken folik asıtı kesıp baska bır vıtamın ılacı verıyor doktor, gozun aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun canımmm :)kızlar günaydın
cumartesi günü ikili testimi yaptırdım kan verdim ense kalınlığı 2 cm çıktı herhangi bir tersliğe rastlanmadı fakat kan sonucum salı günü akşam çıkacak doktora cumartesi günü gideceğim tekrar iki test sırasında bakan doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi :) bugünde sağlık ocağına gidip dosya açtırdım 20.haftada aşı varmış
TEŞEKKÜR EDERİZ BEBİŞLER BÜYÜYO:)Selam bayanlar
herkese iyi haftalar , 12. haftamıza girdik bugün :)
ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HEPİMİZİN Kİ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLI KUCAKLARIMIZA ALALMhayırlı olsun canımmm :)
Merhaba arkadaslar.. 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu, iki gun devam etmedi. Dun yine lekelenmem oldu. Gercekten cok uzgunum. Ilk bebegimi 9. Haftasinda kaybetmistim. O kadar cok korkuyorum ki.. rabbim o aciyi kimseye yasatmasin.. dun gece karnimda şiddetli sancim oldu ama kanamam artmadi. Sanirim afedersiniz tuvalete cikmakta zorlandigim icin oldu. Ama anlayamadim gercekten.. cok zor bi gece gecirdim. Sabah yine sancim cardi. Simdi bi nebze gecti. Bu arada doktor kanama icin progestan verdi. Gunde iki kere kullaniyorum. Kizlar lutfen benimle ayni durunlmda olanlar varsa yazsin, bildiginiz birsey yda tavsiyeleriniz varsa bekliyorumm, herkese saglikli bir hamilelik diliyorum sevgiler
Hayirli olsun canimmm oyy bi oglumuz kesinlesti desene artik yavas yavas cinsiyetler cikacak meydanakızlar günaydın
cumartesi günü ikili testimi yaptırdım kan verdim ense kalınlığı 2 cm çıktı herhangi bir tersliğe rastlanmadı fakat kan sonucum salı günü akşam çıkacak doktora cumartesi günü gideceğim tekrar iki test sırasında bakan doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi :) bugünde sağlık ocağına gidip dosya açtırdım 20.haftada aşı varmış
kizlar bende uyku problemi var bu gece hic uyumadim sizin nasil geciyor geceleriniz
çok sağol canım evet yavaş yavaş belli oluyor:)Hayirli olsun canimmm oyy bi oglumuz kesinlesti desene artik yavas yavas cinsiyetler cikacak meydana
geceleri hiç uyuyamıyorum maalesef sabaha karşı biraz uyuyorum hoopp saat çalıyokizlar bende uyku problemi var bu gece hic uyumadim sizin nasil geciyor geceleriniz
Canım cok gecmiş olsun inşalah biran önce sağlıklı bir şekilde evine dönersin.Canım benim yeni gördüm İnan çok üzüldüm şuan neden böyle birşey oldu biranda ama yaa ağır birşey mi yaptın allahım korusun seni ve meleğinide sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkacağına inanıyorum ben Rabbim izniyle:)
Kanaman mi olmustu canim belirti olarak. Rabbim acil sifalar versin cok gecmis olsun canim
miskamber yazdı mı hiç buraya? bir sıkıntı mı var acaba?
sana da çok geçmiş olsun canım,inan çok üzüldüm inşallah yok olur kanama.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...
Miskamberi bende merakediyorum neden hoc yazmadiins sorun yoktur sinlendigi icin yazmamistir umarim. Tesekkur ederim ina yok olur umutla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?