2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bugun ikili test için kan ve idrar verdim perşembede ultrasaon var. folık asit ve progestanı bıraktık decavit vitamın yazdı. bebek hareketli herşey yolunda dedi doktor

kızlar günaydın

cumartesi günü ikili testimi yaptırdım kan verdim ense kalınlığı 2 cm çıktı herhangi bir tersliğe rastlanmadı fakat kan sonucum salı günü akşam çıkacak doktora cumartesi günü gideceğim tekrar iki test sırasında bakan doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi :) bugünde sağlık ocağına gidip dosya açtırdım 20.haftada aşı varmış

Selam bayanlar

herkese iyi haftalar , 12. haftamıza girdik bugün :)

hayırlı olsun canımmm :)

Merhaba arkadaslar.. 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu, iki gun devam etmedi. Dun yine lekelenmem oldu. Gercekten cok uzgunum. Ilk bebegimi 9. Haftasinda kaybetmistim. O kadar cok korkuyorum ki.. rabbim o aciyi kimseye yasatmasin.. dun gece karnimda şiddetli sancim oldu ama kanamam artmadi. Sanirim afedersiniz tuvalete cikmakta zorlandigim icin oldu. Ama anlayamadim gercekten.. cok zor bi gece gecirdim. Sabah yine sancim cardi. Simdi bi nebze gecti. Bu arada doktor kanama icin progestan verdi. Gunde iki kere kullaniyorum. Kizlar lutfen benimle ayni durunlmda olanlar varsa yazsin, bildiginiz birsey yda tavsiyeleriniz varsa bekliyorumm, herkese saglikli bir hamilelik diliyorum sevgiler

Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım.

Hayirli olsun canimmm oyy bi oglumuz kesinlesti desene artik yavas yavas cinsiyetler cikacak meydana

Canım cok gecmiş olsun inşalah biran önce sağlıklı bir şekilde evine dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…