2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kanama sorununu bende yaşadım. .ama şimdi geçti allaha şükür. Progestanı kullan. O çok işe yarıyor. Bolca dinlen ve allaha Duan et. Gecmis olsun

Kızlar herkeze hayırlı güzel haftalar inşş..bugün Dr kontrolüm vardı normalde Dr göre 8+1 olması gerekirken bugün 8+5 dedi.regl tarihime göre sadece 5 gün geri.açıpı kapatmak üzereyim hayırlısıyla.dr herşeyin yolunda olduğunu boyunun 2 cm olduğunu olduğunu söyledi ve 20 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ikili için gün verecek..

bende yaşıyorum uyku problemi canım bacaklarımın ağrısından sürekli uyanıyorum çalıştığım için yoruluyorum en geç 9 gibi uykum geliyor sabah 6 gibi kalkıyorum çünkü.
Birde hic istah yok zorla yiyorum bulantilarim gecmisti halbuki ama bugun yine basladi sanki günüm günümü anım anımı tutmaz oldu

Ultrason da baktılar mi canim ,iceride bi kanama alani varmi yokmu diye. Benimde kanama ve sancim oldu progestan kullaniyorum serum takildim iki gun biyunca ama kanamam coktu benim.hareketlerine cok dikat et uzan bol bol kalkarken karnina baski verme bol su ic doktorumun bana dedikleri bunlar canim

kızlar ben miyomlu bir anne adayıyım aranızda benim gibi olan var mı merak ettim.

Maşallah insallah hepimiz böyle hayırlı haberler aliriz

Ben de senin yazmani bekliyordum memnun kaldin mi dr dan.radyoloji dr u mu muayene etti ben carsamba gidecehim dort gunde cikiyorsa iyi.cinsiyeti sen mi sordun o mu soyledi ben de merak ediyorum
evet canım radyoloji doktoru gayet sempatik çok tatlı bir beyefendi ismini unuttum ama canm ben sormadan kendisi söyledi iyice bakıyor hiçbi şeyi es geçmiyor şeker gibi bir insan bende salı günü gidip kan sonucumu alıcam birde Ahmet bey bakıcak üçlü taramayı isterse yaparız istemezse yaptırmazsın boşuna dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…