bende yaşıyorum uyku problemi canım bacaklarımın ağrısından sürekli uyanıyorum çalıştığım için yoruluyorum en geç 9 gibi uykum geliyor sabah 6 gibi kalkıyorum çünkü.kizlar bende uyku problemi var bu gece hic uyumadim sizin nasil geciyor geceleriniz
Aynen bende cok mrk ediyorumevet kızlar miskamberi çok merak ediyorum
Merhaba arkadaslar.. 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu, iki gun devam etmedi. Dun yine lekelenmem oldu. Gercekten cok uzgunum. Ilk bebegimi 9. Haftasinda kaybetmistim. O kadar cok korkuyorum ki.. rabbim o aciyi kimseye yasatmasin.. dun gece karnimda şiddetli sancim oldu ama kanamam artmadi. Sanirim afedersiniz tuvalete cikmakta zorlandigim icin oldu. Ama anlayamadim gercekten.. cok zor bi gece gecirdim. Sabah yine sancim cardi. Simdi bi nebze gecti. Bu arada doktor kanama icin progestan verdi. Gunde iki kere kullaniyorum. Kizlar lutfen benimle ayni durunlmda olanlar varsa yazsin, bildiginiz birsey yda tavsiyeleriniz varsa bekliyorumm, herkese saglikli bir hamilelik diliyorum sevgiler
Birde hic istah yok zorla yiyorum bulantilarim gecmisti halbuki ama bugun yine basladi sanki günüm günümü anım anımı tutmaz oldubende yaşıyorum uyku problemi canım bacaklarımın ağrısından sürekli uyanıyorum çalıştığım için yoruluyorum en geç 9 gibi uykum geliyor sabah 6 gibi kalkıyorum çünkü.
Merhaba arkadaslar.. 3 gun once kahverengi lekelenmem oldu, iki gun devam etmedi. Dun yine lekelenmem oldu. Gercekten cok uzgunum. Ilk bebegimi 9. Haftasinda kaybetmistim. O kadar cok korkuyorum ki.. rabbim o aciyi kimseye yasatmasin.. dun gece karnimda şiddetli sancim oldu ama kanamam artmadi. Sanirim afedersiniz tuvalete cikmakta zorlandigim icin oldu. Ama anlayamadim gercekten.. cok zor bi gece gecirdim. Sabah yine sancim cardi. Simdi bi nebze gecti. Bu arada doktor kanama icin progestan verdi. Gunde iki kere kullaniyorum. Kizlar lutfen benimle ayni durunlmda olanlar varsa yazsin, bildiginiz birsey yda tavsiyeleriniz varsa bekliyorumm, herkese saglikli bir hamilelik diliyorum sevgiler
Evet canim leke fln degil ama bieden bire su gibi kanamam oldu.amin hepimize ins
evet kızlar miskamberi çok merak ediyorum
aaa evet canımm cumartesi günü ikili testte gördü doktorAynen bende cok mrk ediyorum
Bu arada oglus geliyormus canim hayirli olsun
kesinlikle güzel haberlerini bekliyoruzzMiskamber i bende çok merak ettim canım. Ama aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ki güzel şeyler olsun.
Maşallah insallah hepimiz böyle hayırlı haberler alirizkızlar günaydın
cumartesi günü ikili testimi yaptırdım kan verdim ense kalınlığı 2 cm çıktı herhangi bir tersliğe rastlanmadı fakat kan sonucum salı günü akşam çıkacak doktora cumartesi günü gideceğim tekrar iki test sırasında bakan doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi :) bugünde sağlık ocağına gidip dosya açtırdım 20.haftada aşı varmış
Çok geçmiş olsun canım. Allah bi daha kanama yasatmasin. Onun nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim. ALLAH BEBİSLERİMİZE KORUSUN. ...
amin canım inşallahMaşallah insallah hepimiz böyle hayırlı haberler aliriz
Hiç endişelenme canım bebeğinin kalbi atıyorsa hareket etmemesi sıkıntı değil doktorda kalbini bizden daha net görebiliyor yanıp söner zaten için rahat olsun
Sağolun kızlar bunları duyunca içim rahatlıyor haftaya ikili test için gidicez bakalım napıcak bizim minik :) Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.uyuyordur :)
Canım seninle aynıyız galiba bizde bugün 12+0 olduk bana doğum için 9 mart dediler ,sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah..Selam bayanlar
herkese iyi haftalar , 12. haftamıza girdik bugün :)
Ben de senin yazmani bekliyordum memnun kaldin mi dr dan.radyoloji dr u mu muayene etti ben carsamba gidecehim dort gunde cikiyorsa iyi.cinsiyeti sen mi sordun o mu soyledi ben de merak ediyorumamin canım inşallah
evet canım radyoloji doktoru gayet sempatik çok tatlı bir beyefendi ismini unuttum ama canmBen de senin yazmani bekliyordum memnun kaldin mi dr dan.radyoloji dr u mu muayene etti ben carsamba gidecehim dort gunde cikiyorsa iyi.cinsiyeti sen mi sordun o mu soyledi ben de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?