Sevindim bakalim bize ne diyecek sonuc cikinca randevu beklemeden hemen getir dedi burcu hanim.bu test tahlil vs beni asiri strese sokuyor uyuyamiuorim mide bulantilari karin agrilari cekiyorum bu yuzden yaptirmak bile istemiyorum bazrn ama gerekli diye gidiyorum. Oglumda dr um uclu test istemedi gerek yok demisti insallah sonuclarimiz iyi cikarevet canım radyoloji doktoru gayet sempatik çok tatlı bir beyefendi ismini unuttum ama canmben sormadan kendisi söyledi iyice bakıyor hiçbi şeyi es geçmiyor şeker gibi bir insan bende salı günü gidip kan sonucumu alıcam birde Ahmet bey bakıcak üçlü taramayı isterse yaparız istemezse yaptırmazsın boşuna dedi
sıcaktandır cnm ben gece kalkıp klima açıyorum ondan sonra rahat uyuyabiliyorumkizlar bende uyku problemi var bu gece hic uyumadim sizin nasil geciyor geceleriniz
canım fark varmı bilmiyorum ama ben de kistle hamile kaldımkızlar ben miyomlu bir anne adayıyım aranızda benim gibi olan var mı merak ettim.
fark var canım kist daha masum diye biliyorum :)canım fark varmı bilmiyorum ama ben de kistle hamile kaldım
Bende de dışa doğru büyüyen iki adet miyom varmış. Doktor gidişata bakıcaz demişti ama bebek için bir zarar teşkil etmiyormuşcanım fark varmı bilmiyorum ama ben de kistle hamile kaldım
evet canım radyoloji doktoru gayet sempatik çok tatlı bir beyefendi ismini unuttum ama canmben sormadan kendisi söyledi iyice bakıyor hiçbi şeyi es geçmiyor şeker gibi bir insan bende salı günü gidip kan sonucumu alıcam birde Ahmet bey bakıcak üçlü taramayı isterse yaparız istemezse yaptırmazsın boşuna dedi
aaa evet canımm cumartesi günü ikili testte gördü doktor
Sağolun kızlar bunları duyunca içim rahatlıyor haftaya ikili test için gidicez bakalım napıcak bizim minik :) Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANMhayırlı olsun canım bende heyecanlandım şimdi bu hafta benimde ikili testim var banada söyler belki doktor
ikili testlerde hemen hemen herkes görmüş bebeğin cinsiyetini bende çok merak ediyorum ya ayın 4 dü gelse ikili test için kaçıncı haftanızda gittiniz. Sata göre mi ultrasona göremi
fark var canım kist daha masum diye biliyorum :)
teşekkür ederim canım.. dinlenmeye henüz başladım.. ama hiç içime sinmiyor böyle yatmak.. iş güç duruyor öyle.. yapcak birşey yok tabi..Canim kanama sorununu bende yaşadım. .ama şimdi geçti allaha şükür. Progestanı kullan. O çok işe yarıyor. Bolca dinlen ve allaha Duan et. Gecmis olsun
canım ilk gittiğimde yani 3 gün önce baktılar kanma alanı yoktu. herşeyi normaldi gelişimi, kalp atışı.. 2 gün durunca kanma bi daha olmaz diye düşündüm.. hemen ayaklandım dün işte.. dün yine kanamam oldu, bir de sancım vardı felaket. geç saatti gitmedim dün doktora.. midem bulanıyor bugün yine kanmam da durmuş.. sanırım böyle bir yokluycak arada beni bu kanmalar.. senin su an ne durumda kanaman? allahım şifa versin inşallah hepimize.. benim bi sorunum iyi beslenemiyorum. sürekli bulantım var, bir de sudan çok tiksindimUltrason da baktılar mi canim ,iceride bi kanama alani varmi yokmu diye. Benimde kanama ve sancim oldu progestan kullaniyorum serum takildim iki gun biyunca ama kanamam coktu benim.hareketlerine cok dikat et uzan bol bol kalkarken karnina baski verme bol su ic doktorumun bana dedikleri bunlar canim
geçmiş olsun canım bende hem kist hem miyom var kist küçük, miyom 4,5 cm. Hamilelikte miyomun çeşitli eksileri var ama dikkat etmekten başka yapabileceğim birşey yok.valla pek masum olduğunu sanmıyorum :) çikolata kisti sağ yumurtalığımda ben ilaçla hamile kaldım doktor sağ yumurtlağımda bu kist olduğu için onadan beklentimiz yok biz sol için uğraşcaz dedi ama ilginç bi şekilde o yumurtalığımdaki yumurtam büyüdü ve o ay hamile kaldım ama kistim giderek büyüyo doktor çok büyümediği müddetçe bişey olmaz dedi 2.5 tu 4 oldu bide hamilelik kisti oldu sağ ymurtalığımda 2 kistle geziyom öyle :)
teşekkür ederim canım.. dinlenmeye henüz başladım.. ama hiç içime sinmiyor böyle yatmak.. iş güç duruyor öyle.. yapcak birşey yok tabi..
canım ilk gittiğimde yani 3 gün önce baktılar kanma alanı yoktu. herşeyi normaldi gelişimi, kalp atışı.. 2 gün durunca kanma bi daha olmaz diye düşündüm.. hemen ayaklandım dün işte.. dün yine kanamam oldu, bir de sancım vardı felaket. geç saatti gitmedim dün doktora.. midem bulanıyor bugün yine kanmam da durmuş.. sanırım böyle bir yokluycak arada beni bu kanmalar.. senin su an ne durumda kanaman? allahım şifa versin inşallah hepimize.. benim bi sorunum iyi beslenemiyorum. sürekli bulantım var, bir de sudan çok tiksindimsiz nasıl besleniyorsunuz? ben hamilelikten beri 3-4 kilo verdim
geçmiş olsun canım bende hem kist hem miyom var kist küçük, miyom 4,5 cm. Hamilelikte miyomun çeşitli eksileri var ama dikkat etmekten başka yapabileceğim birşey yok.
aynen canım yaa napcaz biz böyle.. dün kırk yılda bir bişeyler yedim doğru dürüst onu da gece çıkardım.. hamilelikten önce daha zor kilo veriyordum :) aslında doktor bana bulantı hapı verdi canım. ama ben almadım. sebebi belki saçma bulacaksın ama, ben ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim.. gelişmemişti, kalbi durdu.. ilk hamilliğimde ne bir mide bulantısı, ne bir baş dönmesi, hiç bir belirti yoktu.. ne zaman ki midem bulansa içim rahatlıyor, ohh diyorum meleğim benimle hala.. ama beslenememekte çok üzüyor beni. hele suu ağzıma alamıyorum. ilaçları zor yutuyorum.. üstüne üstlük bir de kabızlık problemim başladı.. zaten çok stresliyim.. çook bunaldım offf...Aynen bende canım ya su içemiyorum yemek yiyemiyorum yumurta ve balıktan tiksinmiş durumdayım doktorun verdiği vitamin ve balık yağı ile duruyorum midem bulanıyor ama çıkaramıyorum.
Erken doğum, doğum sonrası kanama vb riskleri var. Yeri ve boyutuna göre düşük sebebi de olabiliyormuş bu durumda miyomu ameliyatla alıyorlarmış. Kistle farklarını tam bilmiyorum açıkçası, sanırım kistin yapısı miyomun ise bulunduğu yer önemli.miyomun farkı neymiş ne zararı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?