- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Hiç üzme cnm kendini aynı duyguları yaşıyoruz seninle bende mide bulantılarına sevinenlerdenim..bu arada beslenmeye çalış tabiki ama olmuyor diye de kendini üzme daha bugün Dr um söyledi ilk üç ay kesinlikle bebek anneden beslenmiyormuş ama bu böyle diyede salmamak lazım tabi.. Hayırlısıyla 12 haftayı doldursak yavaş yavaş yoluna girecek herşey..bu arada kendini yorma bırak kalsın iş güç bebeğinden önemli değilya dinlenmene bak senaynen canım yaa napcaz biz böyle.. dün kırk yılda bir bişeyler yedim doğru dürüst onu da gece çıkardım.. hamilelikten önce daha zor kilo veriyordum :) aslında doktor bana bulantı hapı verdi canım. ama ben almadım. sebebi belki saçma bulacaksın ama, ben ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim.. gelişmemişti, kalbi durdu.. ilk hamilliğimde ne bir mide bulantısı, ne bir baş dönmesi, hiç bir belirti yoktu.. ne zaman ki midem bulansa içim rahatlıyor, ohh diyorum meleğim benimle hala.. ama beslenememekte çok üzüyor beni. hele suu ağzıma alamıyorum. ilaçları zor yutuyorum.. üstüne üstlük bir de kabızlık problemim başladı.. zaten çok stresliyim.. çook bunaldım offf...
evet canım.. ne garip değil mi.. dün yine kanamam olduğunda, direk dolaba koştum içimin almadığı herşeyi tek tek kokladım midem bulanacak mı diyeHiç üzme cnm kendini aynı duyguları yaşıyoruz seninle bende mide bulantılarına sevinenlerdenim..bu arada beslenmeye çalış tabiki ama olmuyor diye de kendini üzme daha bugün Dr um söyledi ilk üç ay kesinlikle bebek anneden beslenmiyormuş ama bu böyle diyede salmamak lazım tabi.. Hayırlısıyla 12 haftayı doldursak yavaş yavaş yoluna girecek herşey..bu arada kendini yorma bırak kalsın iş güç bebeğinden önemli değilya dinlenmene bak sen
Kızlar yarında benim randevum var ikili test için ve bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım çok özledim çünkü :) benim pek fazla bulantı şikayetim yoktu ama şu son 4-5 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum çıkarsam belki rahatlıcam ama sadece boş boş öğüryürum çok zoruykusuzluk problemi ne yazık ki bende de var dönmekten uyuyamıyorum sağa sola 40 kere dönüyorum sabaha kadar normalde yüzüstü yatmaya alışık biriyim çünkü ama yastıkla çözdüm çok şükür o işi bu seferde dönmekten uyuyamıyorum ne yazık ki sabah eşimle beraber uyanıyorum birdaha uyku falan yok anlıcanız Allah'tan hamileliğimizin ilk ayları yaza denk geldi ya sonlarda olsaydık hem biz hem bebeğimiz çok zor olurdu bunada şükür :)
Stres yapmamaya çalış oturduğun yerden kendine oyalanabileceğin uğraş bul yada ne bilim kendine yakın hissettiğin birilerini çağır yanına otur konuş kafanı dağıtevet canım.. ne garip değil mi.. dün yine kanamam olduğunda, direk dolaba koştum içimin almadığı herşeyi tek tek kokladım midem bulanacak mı diyeeşim bu halime çok üzülüyor.. onun dışında bu saat oldu birşey yemedim.. aslında bir sebebi de evde yalnızım.. çok stresli bi dönemden geçiyorum.. içimden gelmiyor bişeyler yemek.. bu yüzden de midem bulanıyor sanırım.. biri olsa yanimda onunla birrlikte atıştırıyorum aslında.. nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum.. işi gücü de bugünden itibaren bıraktım canım meleğimden önemli değil tabiki, sadece huzurlu değilim, içime sinmiyor..
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah randevun kaçta yarın :) benim 12:00 de zaman bugün daha ağır geçiyor sanki :) cd ye alması çok güzel fikirmiş yahh bende isteriiimmmmbenimde yarın ikili testim bende çok heyecanlıyım.antibiyotik içiyorum günde 2000 mg o beni korkutuyot.doktor 12.haftada cd ye alacağını söylemişti İnşallah yapabilir bende evde izlerim bebeğimii:)
çok heyecanlı İnşallah sağlıklıdır..mide bulantım gitmişti benimde ama şiddetli geri geldi.yani 12.haftada hemn bitmiyormuşşşş.ayy bide cinsiyet meselesi var. kız hissediyorum.herkeste kız diyor bakalım ne olucakkkkk:):):)
Benim kanamam durdu canim iki gun hastanede yatirdilar icerdie buyuk kanama alani varmia bebegim col sukur simdilik iyi ama iki ayri yerde kanama alani var iceride vd biri buyuk vc harici kalkmak yok dedi dr iki gun sonra kontrolum var bakalım ne diyecek. Benim bilantim yok ama iştahımda hic yok eger zorlarsam kendimi yemek yemeye midem ozaman bulaniyorteşekkür ederim canım.. dinlenmeye henüz başladım.. ama hiç içime sinmiyor böyle yatmak.. iş güç duruyor öyle.. yapcak birşey yok tabi..
canım ilk gittiğimde yani 3 gün önce baktılar kanma alanı yoktu. herşeyi normaldi gelişimi, kalp atışı.. 2 gün durunca kanma bi daha olmaz diye düşündüm.. hemen ayaklandım dün işte.. dün yine kanamam oldu, bir de sancım vardı felaket. geç saatti gitmedim dün doktora.. midem bulanıyor bugün yine kanmam da durmuş.. sanırım böyle bir yokluycak arada beni bu kanmalar.. senin su an ne durumda kanaman? allahım şifa versin inşallah hepimize.. benim bi sorunum iyi beslenemiyorum. sürekli bulantım var, bir de sudan çok tiksindimsiz nasıl besleniyorsunuz? ben hamilelikten beri 3-4 kilo verdim
Benim suan yok oglumda olmamisti ama merak etme gebelik cizgisi o.dogumdan sonra geciyorKızlar benim göbeğimin altından vajinaya kadar kahverengi bir çizgi belirginleşmeye başladı Buda hamilelikten sanırım çünkü daha önce hiç yoktu böyle bişey :) aranızda böyle olan varmı yoksa sadece bende mi ??
Evet canım öyleymiş araştırdım şimdi nettende gördüm :) çok fazla değil kahverengi hafif ama var yani doğumdan sonra geçiyormuş okudum teşekkür ederim :)Benim suan yok oglumda olmamisti ama merak etme gebelik cizgisi o.dogumdan sonra geciyor
Kızlar benim göbeğimin altından vajinaya kadar kahverengi bir çizgi belirginleşmeye başladı Buda hamilelikten sanırım çünkü daha önce hiç yoktu böyle bişey :) aranızda böyle olan varmı yoksa sadece bende mi ??
Canım bildiğim kadarıyla esmerlerde böyle izler çıkabiliyormuş kuzenimin eşinde de göründü o çizgi doğumdan sonra yavaşça kayboluyorKızlar benim göbeğimin altından vajinaya kadar kahverengi bir çizgi belirginleşmeye başladı Buda hamilelikten sanırım çünkü daha önce hiç yoktu böyle bişey :) aranızda böyle olan varmı yoksa sadece bende mi ??
Anladım canım karında karıncalanma oluncada mı çatlak oluyormuş kaşınınca olduğunu biliyordum ama karıncalandığını ilk kez duydum :)valla bende öyle bir çizgi henüz çıkmadı fakat karnım karıncalanıyor sanırım catlaklarım cıkıyor :)
Anladım canım ama ben esmer değilim ki :)) bende daha önce kimsede görmedim zaten fazla belirgin değil ama ilerleyen Aylarda daha belirgin oluyormuş ayyy çirkin olmaz inşallah :))Canım bildiğim kadarıyla esmerlerde böyle izler çıkabiliyormuş kuzenimin eşinde de göründü o çizgi doğumdan sonra yavaşça kayboluyor
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah randevun kaçta yarın :) benim 12:00 de zaman bugün daha ağır geçiyor sanki :) cd ye alması çok güzel fikirmiş yahh bende isteriiimmmmİnşallah bizimde yapılır :) al benden de o kadar bulantım var ama arada geçiyor hemen birşeyler yiyorum maşallahım var iştahtanda kesilmedim 57 yle kaldım hamile ve hayatımda ilk kez 59.5 kiloyum 57 yüksek hiç olmamıştım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ki daha bunun 6 ayı var 1.70 boyum Allah'tan boyumda kısa değil doktorum kiloya dikkat edicez dedi ama acıkınca kendime engel olamıyorum ki Cinsiyet konusuna gelince bende çok merak ediyorummm bakalım söyleyecek mi doktorlarımız benim kızda diyen var erkekte ben hiç tahmin edemiyorum kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlAtlarımız olsun inşallah hepimizin :)
Anladım canım karında karıncalanma oluncada mı çatlak oluyormuş kaşınınca olduğunu biliyordum ama karıncalandığını ilk kez duydum :)
Anladım canım ama ben esmer değilim ki :)) bende daha önce kimsede görmedim zaten fazla belirgin değil ama ilerleyen Aylarda daha belirgin oluyormuş ayyy çirkin olmaz inşallah :))
Benim suan yok oglumda olmamisti ama merak etme gebelik cizgisi o.dogumdan sonra geciyor
Benim suan yok oglumda olmamisti ama merak etme gebelik cizgisi o.dogumdan sonra geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?