- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Deneyince olur aslında
Yapanlardan neyimiz eksik:)
Ama ben sabırsız bi tipim uzun süreli işlemli dikmeli şeyler sevmem
Yapıştırma seviyorum şipşak
banada doktorum duphalac verdi zorda kalırsan iç dedi 5 günde bir falan zorla çıkıyorum ben tatilde 1 hafta hergün çıktım ama yüzdüğüm için mi bilmem benimte en büyük sorunum kabızlık ilaç içmeye cesaret edemedim zaten kiloluyum kilo aldım bu yüzden bende içeyim bari 3 günde bir falan karnım 5 aylık gibi geziyorum minibüste hamileyim diye yer veriyolar 5 aylık falan sanıyolar ya
bebek için şimdi hevesli bir şekilde yaparım ne de olsa moda oldu :)
bu çok iyi oldu canım en azından gidip bakmakta fayda var göbüşler fazla çıkıp ağırlaşmadanO zamanlar gelsin bana yine Eminönü yolları görünür:) Kına mına evlilik öncesi her sürecin ıvırzıvırlarını da ordan hallettim.
İstanbul'da olanlar Kurukahveci Mehmet Efendinin sokağında kadehler, süsler vsler herşey var... Bir de hanlar varmış daha yukarlarda
Evet olabilir
Ama ben çalıştığım için pek vaktim olmuyor
Netten bakıyordum
Evet bende bebek odası kapı süsü düşünüyordum
Lohusa bardak süsü de şimdi duydum aklımda olsun
Yaparsam paylaşırım, henüz erken
bu çok iyi oldu canım en azından gidip bakmakta fayda var göbüşler fazla çıkıp ağırlaşmadan
İstanbul'da yaşayan arkadaşlar. Doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz. Benim dr özel muayenehanede. Doğumu onda düşünemiyorum. Hem kendine hem de hastaneye ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Daha çok var benim doğuma ama düşünmeden de edemiyorum...:))
emin önünde havuzlu han dıye bıyer duydum sırf bebek cocuk esyaları satıyor sızde duydunuz mu guya uygun dıyorlar ama
Ben geçen sene o taraflarda çalışıyordum her iş çıkışı bir iki parça bişeylerimi alıyordum...
Bu sene biraz daha uzaklardayım ama cmtleri de açık oralar çok kalabalık olsa da ya da son 3 hafat izne çıktığımda hallederim
heh evet işte bir de hanlar varmış dediğim oralardı adı aklıma gelmedi... bebek malzemeleri orda da varmış baya
ben oda yapmayı dusunmuyorum su an ıcın bebek sekerleri ve süsleri hosuma gidiyor ama bide mevlutlerde yapılan hazırlıklar hos oluyor :)
öğrendiğimiz iyi oldu Eminönü doğumluyum 7 yaşına kadar da ordaydım neredeyse babamla her hafta sonu giderdik evlenmeden önce ama bi türlü çözemedim eminönünü çok karışık :)emin önünde havuzlu han dıye bıyer duydum sırf bebek cocuk esyaları satıyor sızde duydunuz mu guya uygun dıyorlar ama
öğrendiğimiz iyi oldu Eminönü doğumluyum 7 yaşına kadar da ordaydım neredeyse babamla her hafta sonu giderdik evlenmeden önce ama bi türlü çözemedim eminönünü çok karışık :)
en güzeli canım benim evim küçük o yüzden kendi odama park beşik düşünüyorum sonra da oda büyüyünceBebekler zaten hemen odayı kullanamaz ama benim küçük bi odam boş, yeni taşındık sayılır
Seyyar bi beşik düşünüyorum yatak odama almak için, bir de bebek odasına büyüyen mobilya beşiklerden
O yüzden kapısını filan da süslerim inşallah
çok çok geçmiş olsun.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
evet birde sokakları çok benziyor:)evet bir sürü gezilecek yer var bir günde bitmez :)
Bebekler zaten hemen odayı kullanamaz ama benim küçük bi odam boş, yeni taşındık sayılır
Seyyar bi beşik düşünüyorum yatak odama almak için, bir de bebek odasına büyüyen mobilya beşiklerden
O yüzden kapısını filan da süslerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?