2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de baska bısey kullanıyordum, dr duphalac onerdı..ama ustuste ıkı gudnen fazla kullanma dedı canım..haberın olsun..o ilaç kesın işe yarıyor..ben de kıloluyum, kabızlık eklenınce felaket bır tablo cıkıyor ortaya, cok ıyı anlıyorum seni

bu çok iyi oldu canım en azından gidip bakmakta fayda var göbüşler fazla çıkıp ağırlaşmadan

Evet olabilir
Ama ben çalıştığım için pek vaktim olmuyor
Netten bakıyordum

Ben geçen sene o taraflarda çalışıyordum her iş çıkışı bir iki parça bişeylerimi alıyordum...
Bu sene biraz daha uzaklardayım ama cmtleri de açık oralar çok kalabalık olsa da ya da son 3 hafat izne çıktığımda hallederim

Evet bende bebek odası kapı süsü düşünüyordum
Lohusa bardak süsü de şimdi duydum aklımda olsun
Yaparsam paylaşırım, henüz erken

ben oda yapmayı dusunmuyorum su an ıcın bebek sekerleri ve süsleri hosuma gidiyor ama bide mevlutlerde yapılan hazırlıklar hos oluyor :)

Medipol'ü övüyorlar canım, yeni doğan yoğun bakımı ı ne en iyilerden biriymiş. Doktoruma çok bayılmıyorum ama Medipol'de kalayım diye devam ediyorum.

Ben çok bilmiyorum ama haftaiçi izinli olursam düşünürüm
Teşekkürler

ben oda yapmayı dusunmuyorum su an ıcın bebek sekerleri ve süsleri hosuma gidiyor ama bide mevlutlerde yapılan hazırlıklar hos oluyor :)

Bebekler zaten hemen odayı kullanamaz ama benim küçük bi odam boş, yeni taşındık sayılır
Seyyar bi beşik düşünüyorum yatak odama almak için, bir de bebek odasına büyüyen mobilya beşiklerden
O yüzden kapısını filan da süslerim inşallah

emin önünde havuzlu han dıye bıyer duydum sırf bebek cocuk esyaları satıyor sızde duydunuz mu guya uygun dıyorlar ama
öğrendiğimiz iyi oldu Eminönü doğumluyum 7 yaşına kadar da ordaydım neredeyse babamla her hafta sonu giderdik evlenmeden önce ama bi türlü çözemedim eminönünü çok karışık :)

en güzeli canım benim evim küçük o yüzden kendi odama park beşik düşünüyorum sonra da oda büyüyünce

çok çok geçmiş olsun.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

park yatak düsünüyorum ben simdilik herkes cok tavsıye edıyor memnun kalıyorlar bakalım benım bos odam yok sımdılık yanımda kalacagı ıcın kısmet olursa bı kac sene sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…