2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi fikir el becerim olmadığı için basit bişey yaparım artık :)

hm peki anladim canim, dengeli kullaniyorsun. en mantiklisi
Gecmis olsun, cok kotu bi durum cok iyi anliyorum seni.

banada doktorum duphalac verdi zorda kalırsan iç dedi 5 günde bir falan zorla çıkıyorum ben tatilde 1 hafta hergün çıktım ama yüzdüğüm için mi bilmem benimte en büyük sorunum kabızlık ilaç içmeye cesaret edemedim zaten kiloluyum kilo aldım bu yüzden bende içeyim bari 3 günde bir falan karnım 5 aylık gibi geziyorum minibüste hamileyim diye yer veriyolar 5 aylık falan sanıyolar ya

Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..
Progestan bende kullandim ama gitdikce kilo veriyorim saclarim da çok dokulmeye başladı moralim bozuluyor

E="Semo, post: 36678064, member: 95564"]canim naptin sennnnn, 6 kilo cok iyi yaaa. masallah sana.
sema degil canim, semiha :)

hee sekerin ciktigi icin dikkat etmek zorunda kaldin.... eeh peki neler yaptin, bebisin kilosu iyimiydi dogumda?[/QUOTE]
Memnun oldum Semiha'cım. Bende bir de şöyle bir şey oldu. 5. ayda detaylı ultrasona giriyorsun o zaman bebeği besleyen sol damarda çentik (adı buydu sanırım) çıktı. Bebek hep baya ileri gitmesine rağmen yakında az kilo almaya başlayacak ve seni de bu çok yoracak dedi doktor. Söylediği tarihlerde aynı şeyler oldu. Bütün izinlerini kullan ve çarşı pazar gezmeyi bırak dedi. Şeker iri bebeğe neden oluyor biliyorsuuz ama çentik de bebeği zayıf bırakıyor. Doğuma 20 gün kala artık emzirerek çok daha iyi kilo aldırırsın dedi doktorum. 37. Hafta doğum oldu 2.880 gr. 50 cm doğdu oğulcuğum. Ama dedikleri gibi ilk aylarda sadece anne sütüyle hep 1-1, 5 kg aldı. Toparladı çocuğum.
Patates, pirinç, tatlıları yemedim. Diğer tüm besleyici gıdaları aldım. Her öğün 5 çeşit yeşillik yedim. 3 saatte bir ara öğün yapıp yoğurdun içine meyve doğradım. Badem, ceviz, kayısı, elma azar azar yedim. Hiç kkolay olmadı ama. Şimdi yapacağımız testte açlık şekerim düşük çıkarsa iyi. Yoksa yine aynı şeylerle uğraşıcam demek.

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar. Doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz. Benim dr özel muayenehanede. Doğumu onda düşünemiyorum. Hem kendine hem de hastaneye ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Daha çok var benim doğuma ama düşünmeden de edemiyorum...:))

çok iyi fikir el becerim olmadığı için basit bişey yaparım artık :)

O zamanlar gelsin bana yine Eminönü yolları görünür:) Kına mına evlilik öncesi her sürecin ıvırzıvırlarını da ordan hallettim.

İstanbul'da olanlar Kurukahveci Mehmet Efendinin sokağında kadehler, süsler vsler herşey var... Bir de hanlar varmış daha yukarlarda

aynen öyle..ben de o uygulamayı kullanıyorum..öyle yazıyor..o bel kalınlıgı degısıyor ılerledıkce

ay canim kiyamam yaa, biliyorum gercekten cok kotu bir durum. umarim ilerleyen aylarda gecer.
bende kendimi boyle agir hissediyorum, gercekten. Zaten tartida da fazla cikiyorum kabizlikta, moral sifir.
En kotu derdimiz bu olsun yinede, bebisler saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…