biraz modellere bakmam gerekiyor sanırım :)Bu tarz malsemeler satan büyük manifatura tuhafiye tarzı yerler var
Bulamazsan da netten satın al
Kendin yapınca daha uyguna geliyor hem, fikir de geliştirebilirsin
çok iyi fikir el becerim olmadığı için basit bişey yaparım artık :)glssn,benim arkadaşımın kızı olmuştu. küçük ayaklı bardaklara, açık pembe ve koyu pembe ince kurdelalardan almış,onları bardakların ayaklarına ikisini bir arada fiyonk yapıp bağlamıştı. çok da şık duruyordu.
hm peki anladim canim, dengeli kullaniyorsun. en mantiklisi
Gecmis olsun, cok kotu bi durum cok iyi anliyorum seni.
biraz modellere bakmam gerekiyor sanırım :)
Siz deyince baktım
Kolay gibi
Bi lastiğe pembe ya da mavi tülü büzüştür dik
Bardağa geçir
Üstüne aksesuar olarak nazarlık ya da uğur böceği de yapıştırılabilir
Progestan bende kullandim ama gitdikce kilo veriyorim saclarim da çok dokulmeye başladıEsra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..
basit de bir şeye benziyor kesin internette videolarıda vardır yapılışı için
Eminönü gibi yerlerde bulabilirim uygun fiyata diye düşündümİstersne beyaz tülle hazırlar, en son cinsiyete bağlı ahşap ya da sticker tarzı pembeli ya da mavili bebek süsü eklersin üzerine
Eminönü gibi yerlerde bulabilirim uygun fiyata diye düşündüm
Bence de
Bende bi ara keçeye sarmıştım
Ufak tefek en azından bişeyler yapmak mümkün isteyince..
Keçeden mutfak kapı süsü yapmıştım ben
yok cnm daha çok erken benm 9eylülde ikili tarama ense ölçümü olucak daha ama sabırsızlanıyorum bişiler almak için zor tutyorum kndimi :)cinsiyeti belli mi :)
çok iyi fikir el becerim olmadığı için basit bişey yaparım artık :)
Eminönü gibi yerlerde bulabilirim uygun fiyata diye düşündüm
aynen öyle..ben de o uygulamayı kullanıyorum..öyle yazıyor..o bel kalınlıgı degısıyor ılerledıkcetelefonda bi uygulama vardı bebeğim diye hafta hafta olan gelişmeleri yazıyodu, orda bel kalınlaşır diye bişey hatırlıyorum bence kilodan değildir cnm vücudumuz değişiyo, ben kilo alınca ilk kalçalarım ayder yaylası gibi olurda bu sefer bel kapkalın oldu :)
benimde pek el becerilerim yok hep heves etmişimdir ama hiç yapmak nasip olmadıı
yok cnm daha çok erken benm 9eylülde ikili tarama ense ölçümü olucak daha ama sabırsızlanıyorum bişiler almak için zor tutyorum kndimi :)
banada doktorum duphalac verdi zorda kalırsan iç dedi 5 günde bir falan zorla çıkıyorum ben tatilde 1 hafta hergün çıktım ama yüzdüğüm için mi bilmem benimte en büyük sorunum kabızlık ilaç içmeye cesaret edemedim zaten kiloluyum kilo aldım bu yüzden bende içeyim bari 3 günde bir falan karnım 5 aylık gibi geziyorum minibüste hamileyim diye yer veriyolar 5 aylık falan sanıyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?