2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en güzeli canım benim evim küçük o yüzden kendi odama park beşik düşünüyorum sonra da oda büyüyünce

Küçük oda boştu isabet oldu
Şimdi büyüyen bi bebşik alsam yeter, ilerde yatak olabiliyo kullanışlı da olur
Büyüyünce dolap alırım şimdi gerek yok minnacık eşyaları her yere çekmeceye sığar

Bende bi tane park yatak düşünüyorum yatak odaya veya salona kolay taşımak için
İlk zamanlar hep bizimle aynı odada olması gerekir

park yatak düsünüyorum ben simdilik herkes cok tavsıye edıyor memnun kalıyorlar bakalım benım bos odam yok sımdılık yanımda kalacagı ıcın kısmet olursa bı kac sene sonra

Evet park yatak hem hafif hem geniş, kolay da taşınabiliyor
yoksa görünüşünü çok beğenmiyorum ama :)

canim naptin sennnnn, 6 kilo cok iyi yaaa. masallah sana.
sema degil canim, semiha :)

hee sekerin ciktigi icin dikkat etmek zorunda kaldin.... eeh peki neler yaptin, bebisin kilosu iyimiydi dogumda?
Hic sıkma canini ben oglumda 7.5 kg aldim 3210 gr dogdu hastaneden 3250 gr cikti Allah a cok sukur

Kızlar hep İstanbul'daki dükkanlardan bahsedilmiş Bursa'dan yok mu kimse bildiğiniz yerler varsa sizde paylaşın açıkçası benim pek bir fikrim yok Fikri olan deneyimli bursa anneleri nerdeniz kızçeler :)

öğrendiğimiz iyi oldu Eminönü doğumluyum 7 yaşına kadar da ordaydım neredeyse babamla her hafta sonu giderdik evlenmeden önce ama bi türlü çözemedim eminönünü çok karışık :)

Ben 4 yıl Beyazıt'ta okudum yaz kış Eminönü'nden yürüyerek gidip geldim okula vapurdan inip....

Sonra da 5 yıl falan Fatih'te çalıştım ya öğle araları ya da çıkışlarda Eminönü'ne illa bir uğradım sık sık... O yüzden takıcılardan, düğün kına malzemelerine ıvır zıvır ne varsa az çok biliyorum. Tabi insan yeni ihtiyaçlar çıktıkça yenilerini ekliyor bildiklerine, şu an bebek malzemeleri uzmanlık alanım değil:)

ben birde 3 aylık evliyim :) bütün eşyalarım yeni bozmaya da kıyamıyorum

ben hep kıyafet veya balık ekmek için giderdim aynen:)

kızlar sizleri okuyup duruyorum. benimde bir kızım var doğduğundan beri sallamalı mobilya beşik yaptırmıştım onda yatıyor. hiç yanıma alıp yatırmadım. ihtiyacını karşılayıp tekrar yatağına bıraktım. ve suanda da beşiğinde yatmayı çok seviyor bence fazla yanınıza alıştırmayın büyüyünce bu sefer ayrılmazlar.

ben birde 3 aylık evliyim :) bütün eşyalarım yeni bozmaya da kıyamıyorum

Aaa çok yeniymiş
Evliliğin ilk zamanları stresli olur genelde
İnşallah atlatmışsınızdır
Benim de 3 yıl bitmek üzere ama hala eksik bitmiyor
Yeni taşınınca yeni uyarlamalar gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…