yaşım da 29 olcak az sayılmaz...
bizim doktor daha doğrusu bu testi yapan uzman 3'lü yapmıyoruz biz dedi.. Başka bir hastanede yaptırrı mıyım bilmiyorum....
kilo almadım ama belim benimde kalınlaştı o çay bardağı görünüm gitti düz su bardağı gibi bi görünüm oldu sankiBelde baya bi kalınlastı benım
Bilsinler ne olacak ki
pembe mi mavi miiiKIZLAR BEBİŞİMİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU :)
En altta da 3 renk vardı biri normal değerlerde gibi bişeydi yeşil, bende bu işaretlenmişti
Orta sınır ve yaş için sarı seçenek vardı
Risk durumunda da kırmızı
Aynen benimde kıvrım diye bişey kalmadı gören herkes kızın olacak diyor doktorumda büyük ihtimal kız demişti sana birşey diyorlar mı
Maalesef ben hep en kötü ihtimalleri düşünüyorumArkadaşlarım da çok kızıyor buna da. Allah korusun! down çıkıp da aldırmayı falan düşünürsem millete hesap vermek ve yargılanmak durumunda kalmak istemiyorum
kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, Allah korusun öyle bişey olmasın tabikide olursada kalbi durdu dersn milleti ilgilndirmez bence bu kadar kafaya takmaMaalesef ben hep en kötü ihtimalleri düşünüyorumArkadaşlarım da çok kızıyor buna da. Allah korusun! down çıkıp da aldırmayı falan düşünürsem millete hesap vermek ve yargılanmak durumunda kalmak istemiyorum
kilo almadım ama belim benimde kalınlaştı o çay bardağı görünüm gitti düz su bardağı gibi bi görünüm oldu sanki
Tüm testlerde sayısal değer vardır herhalde ya? Olmayabiliyor mu? Sayısal değersiz tatmin etmez beni, inş benimkinde vardır...
Salı kan verdim bugün öğleden sonra bir arayıp sorayım çıkmış mı diye, çıkmaz dediler ama deneyeyim şansımı
nedir canım :)KIZLAR BEBİŞİMİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU :)
kızlar aklıma durup durup bişeyler geliyor :) bu lohusa şerbetleri için bardak fırfırları gördüm çok hoşuma gitti nereden bulabiliriz acaba yada kendimiz yapabilirmiyiz hoş benim hiç el becerim yoktur ama
canım bende karın şişliği değil de gaz problemi yaşıyorum. geceleri bu yüzden uykumdan uyanıp evde geziyorum. gündüzleri de mutlaka da soda içmesem duramıyorum, ben de çok sıkıldım..doğal bir yöntemi varsa söyleyin kızlar...merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan
evet canım kendim yapmak istiyorum aslında çok hoşuma gittiSiz deyince baktım
Kolay gibi
Bi lastiğe pembe ya da mavi tülü büzüştür dik
Bardağa geçir
Üstüne aksesuar olarak nazarlık ya da uğur böceği de yapıştırılabilir
evet canım kendim yapmak istiyorum aslında çok hoşuma gitti
telefonda bi uygulama vardı bebeğim diye hafta hafta olan gelişmeleri yazıyodu, orda bel kalınlaşır diye bişey hatırlıyorum bence kilodan değildir cnm vücudumuz değişiyo, ben kilo alınca ilk kalçalarım ayder yaylası gibi olurda bu sefer bel kapkalın oldu :)ben 2 kilo almısım ama sankı cogunluk belıme gıtmıs gıbı :d
glssn,benim arkadaşımın kızı olmuştu. küçük ayaklı bardaklara, açık pembe ve koyu pembe ince kurdelalardan almış,onları bardakların ayaklarına ikisini bir arada fiyonk yapıp bağlamıştı. çok da şık duruyordu.kızlar aklıma durup durup bişeyler geliyor :) bu lohusa şerbetleri için bardak fırfırları gördüm çok hoşuma gitti nereden bulabiliriz acaba yada kendimiz yapabilirmiyiz hoş benim hiç el becerim yoktur ama
telefonda bi uygulama vardı bebeğim diye hafta hafta olan gelişmeleri yazıyodu, orda bel kalınlaşır diye bişey hatırlıyorum bence kilodan değildir cnm vücudumuz değişiyo, ben kilo alınca ilk kalçalarım ayder yaylası gibi olurda bu sefer bel kapkalın oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?