2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaşım da 29 olcak az sayılmaz...
bizim doktor daha doğrusu bu testi yapan uzman 3'lü yapmıyoruz biz dedi.. Başka bir hastanede yaptırrı mıyım bilmiyorum....

Benim de 27
Bazı doktor 2 li iyi ise 3 lüye gerek yok diyormuş ama ben devlete gidiyorum rutin tüm testleri yapıyorlar anladığım kadarıyla

En altta da 3 renk vardı biri normal değerlerde gibi bişeydi yeşil, bende bu işaretlenmişti
Orta sınır ve yaş için sarı seçenek vardı
Risk durumunda da kırmızı

Tüm testlerde sayısal değer vardır herhalde ya? Olmayabiliyor mu? Sayısal değersiz tatmin etmez beni, inş benimkinde vardır...

Salı kan verdim bugün öğleden sonra bir arayıp sorayım çıkmış mı diye, çıkmaz dediler ama deneyeyim şansımı

Çok evhamlısınız bence
Hastalıkta sağlıkta Allah'tan
Birden ben 4 aylık hamileyim demek te tuhaf olur bence, bilerek saklamış oluyosun
Kaldı ki 8 ayda bile çocuğunu düşüren var, doğana kadar hiç mi söylemeyeceksin o zaman

kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, Allah korusun öyle bişey olmasın tabikide olursada kalbi durdu dersn milleti ilgilndirmez bence bu kadar kafaya takma

Vardır mutlaka bir oran

kızlar aklıma durup durup bişeyler geliyor :) bu lohusa şerbetleri için bardak fırfırları gördüm çok hoşuma gitti nereden bulabiliriz acaba yada kendimiz yapabilirmiyiz hoş benim hiç el becerim yoktur ama

kızlar aklıma durup durup bişeyler geliyor :) bu lohusa şerbetleri için bardak fırfırları gördüm çok hoşuma gitti nereden bulabiliriz acaba yada kendimiz yapabilirmiyiz hoş benim hiç el becerim yoktur ama

Siz deyince baktım
Kolay gibi
Bi lastiğe pembe ya da mavi tülü büzüştür dik
Bardağa geçir
Üstüne aksesuar olarak nazarlık ya da uğur böceği de yapıştırılabilir

merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan
canım bende karın şişliği değil de gaz problemi yaşıyorum. geceleri bu yüzden uykumdan uyanıp evde geziyorum. gündüzleri de mutlaka da soda içmesem duramıyorum, ben de çok sıkıldım..doğal bir yöntemi varsa söyleyin kızlar...

evet canım kendim yapmak istiyorum aslında çok hoşuma gitti

Bu tarz malsemeler satan büyük manifatura tuhafiye tarzı yerler var
Bulamazsan da netten satın al
Kendin yapınca daha uyguna geliyor hem, fikir de geliştirebilirsin

ben 2 kilo almısım ama sankı cogunluk belıme gıtmıs gıbı :d
telefonda bi uygulama vardı bebeğim diye hafta hafta olan gelişmeleri yazıyodu, orda bel kalınlaşır diye bişey hatırlıyorum bence kilodan değildir cnm vücudumuz değişiyo, ben kilo alınca ilk kalçalarım ayder yaylası gibi olurda bu sefer bel kapkalın oldu :)

glssn,benim arkadaşımın kızı olmuştu. küçük ayaklı bardaklara, açık pembe ve koyu pembe ince kurdelalardan almış,onları bardakların ayaklarına ikisini bir arada fiyonk yapıp bağlamıştı. çok da şık duruyordu.

cinsiyeti belli mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…