2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birşey soracağım. şimdi benim ilk doktora gittiğimde ultrasona göre beklenen doğum tarihi 13/03/2015 idi. daha sonra 12/03/2015 oldu şimdide 08/03/2015 olmuş nasıl olacak bu neye göre belirleyeceğim ben. önceki bebeğimde böyle bir sorun olmamıştı. rapor alırken 32.haftayı nasıl bileceğim yani anlamadım.

enteresan ultrason tarihine göre dicektim ama bu üç tarihde sanırım ultrason tarihi :)

merhaba kızlar izin dönüşü zorlu bi iş başı yaptım ve beslenme düzenimde değişti. ck rahatsızım karnımda gaz dolu midemde yanıyor akşama ne pişircem

Kolay gelsiinn.. Gaz için karnınızdan derin derin nefes alıp verin,mide yanmasına ise tek mucizevi çözüm haşlanmış patates-ayran ve muz :)

kızlar ya randevuyu 13 eylüle almıştım ben ama bebeği hissetmediğim için pimpirikleniyorum erkene aldırıcam galiba bugün arayıp
Bende bugün ayni duygularla uyandim canim bebeği hissedemiyorum sanki ( bende 12 eylüle aldim randevuyu ne yapsak

Kızlar ancak 2li test sonuçlarımı gösterdim doktora harika sonuçlar,3 lüye gerek yok dedi. AFP yapacağız dedi omurilik ölçümü falanmış tecrübeli anneler nedir bu test nasıl bir testtir?

Ben sata göre 10+5de randevuya gitmiştim usgde 11+4 çıkınca dr boyunu da ölçtü uygun oldugundan ikili testide yapalım tekrar gelme dedi

Aile hekimi yok , çok uzun süre sonrada şirkette ilk hamile benim . Ben hakkımı ararsam onlarda kanunları araştırıp verecekler. Mesela bu dr. kontrolleri için söyledim , bunlar mazeret izni hiç bir şekilde yıllın izinden kesilemez diye. Tabiki çıkaramazlar ama şirkettede huzursuz olmak istemiyorum kalan 6 ayımı huzurlu bir şekilde geçirip doğuma ayrılmak istiyorum..

Slm kızlar 2 ay aradan sonra tekrar işbaşı yaptık bugün dünden de çok yoruldugum için kolumu kaldıracak halim yok.
hiç bir kumaş pantolonum olmayınca mecbur hamile pantolonu giydim .

Sezeryan da normal dikiş atılıyormu ben 2009 da dogum yaptım dr yapıştırma yaptı dikiş falanda aldırmadım.benim dr um bayandı ama erkek gibiydi

Var canım var. Her Dr tekniği farklı. Nasıl bir eğitim almışlar sa veya çalıştıkları hastanenin şartları neyse ona ggöre çalışıyorlar. Eski dr ların çoğunun tekniği eski.

Var canım var. Her Dr tekniği farklı. Nasıl bir eğitim almışlar sa veya çalıştıkları hastanenin şartları neyse ona ggöre çalışıyorlar. Eski dr ların çoğunun tekniği eski.
Bu drada hiç sormadım aklıma gelirse sorayım gerçi bu drum daha genç ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…