birşey soracağım. şimdi benim ilk doktora gittiğimde ultrasona göre beklenen doğum tarihi 13/03/2015 idi. daha sonra 12/03/2015 oldu şimdide 08/03/2015 olmuş nasıl olacak bu neye göre belirleyeceğim ben. önceki bebeğimde böyle bir sorun olmamıştı. rapor alırken 32.haftayı nasıl bileceğim yani anlamadım.
merhaba kızlar izin dönüşü zorlu bi iş başı yaptım ve beslenme düzenimde değişti. ck rahatsızım karnımda gaz dolu midemde yanıyor akşama ne pişircem
Bende bugün ayni duygularla uyandim canim bebeği hissedemiyorum sankikızlar ya randevuyu 13 eylüle almıştım ben ama bebeği hissetmediğim için pimpirikleniyorum erkene aldırıcam galiba bugün arayıp
Yaaa benide kimse hamile yerine koymuyoooo bulantim biseyimde yokk göbek desen o hic yokAslinda en naz yapilcak donem: halsizlik, uyku hali, mide bulantilari boğhk!
Ama iste gobekten kaybediyoruz, gobek cikinca hamile oldugu anlasiliyo insanin:)
evet öyle malesef ikili test için gittiğimde 08/03/2015 çıktı ultrasona göre en son.enteresan ultrason tarihine göre dicektim ama bu üç tarihde sanırım ultrason tarihi :)
haftalar aynı olunca dertlerde aynı oluyor ben aradım bu cumartesiye aldırdım canım zaten 2 hafta sonra ikili teste giderizBende bugün ayni duygularla uyandim canim bebeği hissedemiyorum sanki( bende 12 eylüle aldim randevuyu ne yapsak
evet öyle malesef ikili test için gittiğimde 08/03/2015 çıktı ultrasona göre en son.
Evet yaa bende bi yandan diyorum biraz geç gitsem belki cinsiyetle ilgili bisey duyma ihtimalim artar falanhaftalar aynı olunca dertlerde aynı oluyor ben aradım bu cumartesiye aldırdım canım zaten 2 hafta sonra ikili teste gideriz
aynı doktora gitmiyormusun sonucta ultrasona bır defa gırılıyor degıl mı bılgıler nasıl her defasında degısıyor[/Q
aynı doktora hem devlette hemde özel muayenehaneye gidiyorum ikisindede aynı çıkıyor. ultrasondaki bebeğin ölçümleri belirliyor ya haftasını orada ya bebek hızlı gelişiyor yada ultrason yanlış. bende anlamadım :))
zaten erken ikilide söylerler bu cumartesi 10 artı 6 oluoruz biz erkekse gösterir belki kendini kızsa sanmamEvet yaa bende bi yandan diyorum biraz geç gitsem belki cinsiyetle ilgili bisey duyma ihtimalim artar falan
Sezeryan da normal dikiş atılıyormu ben 2009 da dogum yaptım dr yapıştırma yaptı dikiş falanda aldırmadım.benim dr um bayandı ama erkek gibiydi
Ben sata göre 10+5de randevuya gitmiştim usgde 11+4 çıkınca dr boyunu da ölçtü uygun oldugundan ikili testide yapalım tekrar gelme dediKizlar merhaba benim 4 unde randevum vardi ayritili ultraain ve ikili test icin yalniz dr olmauacagini bildirmia randevulari erteliyorlarmis 12 sine ertelemislerdu kebdi dr umda baska yerde yaptir dedi 12 sinde 13+0 oluyor ama bebek onden gidiyor baaka yerde yaptir dedi.peki ben yatina bulsam baska hastanese 11+3 oluyorum olurmu 11+3 te ikili test
bende özel sektörde çalışıyorum. Ama bu durumda seni zaten işten çıkartamıyorlar diye biliyorum. bu 7,5 saat yönetmelikte var, varsa işyeri hekiminiz bunu görüşsün onların ayarlaması gerekiyor sadece
Sezeryan da normal dikiş atılıyormu ben 2009 da dogum yaptım dr yapıştırma yaptı dikiş falanda aldırmadım.benim dr um bayandı ama erkek gibiydi
Kızlar herkese iyi haftasonları.. Ben 12. haftadayım 13. hafta gidebileceğim ikili test için geç olmaz dimi?
Evet cnm bana da öyle gelio, kullanan pek yok, başka iki ilaç adı çok varMrb canım bana da aynini uyguladi doktorum. bu vitamini kullanan bi sen bi ben varız sanırım.
Bu drada hiç sormadım aklıma gelirse sorayım gerçi bu drum daha genç amaVar canım var. Her Dr tekniği farklı. Nasıl bir eğitim almışlar sa veya çalıştıkları hastanenin şartları neyse ona ggöre çalışıyorlar. Eski dr ların çoğunun tekniği eski.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?