O ne ben anlayamadım ya? Neye bakıyorsunuzBenim genital nub ta ben kızım diyor
Kızlarr bugün gidiyorum doktora bende Allahım inş. hayırlı haberlerle dönerim
eskişehirde var başka yerde varmı bilmiyorum
Yalnız değildin dostum,benim ki de dümdüzKarnınız o kadar büyüdümü benim karnım dümdüz ya(
ultrasonda görülen çıkıntı canım burda da var araştırsan görürsün forumda :)O ne ben anlayamadım ya? Neye bakıyorsunuz
Ben pantolonumu alali bayaaa oldu benim göbüş biraz erken çıkıyor çünkü. Pantolonlarim oluyor ama yemek falan yiyince rahatsız ediyor bebişimi de sıkıyormusum gibi geliyor. Oyüzden rahat olsun diye aldım lcw den aldim bende 38 oluyordu ama bir beden büyük aldim ben brlden göğüs altina kadar olan yer penye ve ayarli lastiği var cok rahat acik mavi buz mavisi denirya öyle oglumda aldiklarim demode geliyor şimdi gözüme birtane de koyu renk alip onlarla geciririm heralde
Yazdıktan sonra farkettim cnmm inceledim,ama tahmin yürütmek zor sanki :)ultrasonda görülen çıkıntı canım burda da var araştırsan görürsün forumda :)
Bende duydum öyle bişi canımKızlar bir şey soracağım büyüklerden şöyle bir tespit duydum. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum (ilk gebelik) kızdır o zaman diye yorumlar aldım. cinsiyeti bilmiyoruz henüz. erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş sözde kızların daha geç. Sizce durum nedir erken hisseden anneler bebişlerinizin cinsiyeti acaba nedir?
Kızlar bir şey soracağım büyüklerden şöyle bir tespit duydum. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum (ilk gebelik) kızdır o zaman diye yorumlar aldım. cinsiyeti bilmiyoruz henüz. erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş sözde kızların daha geç. Sizce durum nedir erken hisseden anneler bebişlerinizin cinsiyeti acaba nedir?
Hisseden arkadaşlar var ama ben öyle hatırlıyorum yazmışlardı bende hergün dinlemedeyim onlar hissediyor bende hissedeceğim diyebenide hiç rahatsiz etmiyor mesela ama ilk gebeliklerde erken hareketler hissedilmezmiş diyorlar ama
Hisseden arkadaşlar var ama ben öyle hatırlıyorum yazmışlardı bende hergün dinlemedeyim onlar hissediyor bende hissedeceğim diyeAma hiçbir şey hissetmiyorum.
Hisseden arkadaşlar var ama ben öyle hatırlıyorum yazmışlardı bende hergün dinlemedeyim onlar hissediyor bende hissedeceğim diyeAma hiçbir şey hissetmiyorum.
Ben de öyle yatıyorum canım ama göbüşümün altına küçük yastık minder vs koyuyorum. sola yatmak en iyisiymiş kan akışı açısından doktorumda öyle dedi.kızlar uyurken ben hep yan yatardım zaten yine yan yatıyorum ama omzumun üzerinde dimdik durmuyorum tabi, karnımın yan taraftan bir kısmına da ağırlığımı veriyorum, böyle yatmanın bir sakıncası var mıdrı acaba?
evet canım onu ben de hissediyorum hatta gözle bile görülüyor o pıt pıt damar atmasıben bazen elimi göbeğimin altına koyuyorum sanki orada bir şey pıt pıt atıyor damar atması dediler bana mesela o bile hareket değilmiş :)
05/03/2015 inş bu tarih gözüküyor doğumBana bebeğinizin tahmini doğum tarihini yollar mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?