2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pantolonumu alali bayaaa oldu benim göbüş biraz erken çıkıyor çünkü. Pantolonlarim oluyor ama yemek falan yiyince rahatsız ediyor bebişimi de sıkıyormusum gibi geliyor. Oyüzden rahat olsun diye aldım lcw den aldim bende 38 oluyordu ama bir beden büyük aldim ben brlden göğüs altina kadar olan yer penye ve ayarli lastiği var cok rahat acik mavi buz mavisi denirya öyle oglumda aldiklarim demode geliyor şimdi gözüme birtane de koyu renk alip onlarla geciririm heralde

banada psikolojık olarak pantolonlarım bebeşimi sıkıyormuş gibi geliyor düşük bel giyiyorum aslında ama sanki bebiş sıkışıyormuş gibi geliyor :) pantolonun düğmesini açıpta içeri katlıyorum düğmelemeden öyle giyiyorum :))

Kızlar bir şey soracağım büyüklerden şöyle bir tespit duydum. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum (ilk gebelik) kızdır o zaman diye yorumlar aldım. cinsiyeti bilmiyoruz henüz. erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş sözde kızların daha geç. Sizce durum nedir erken hisseden anneler bebişlerinizin cinsiyeti acaba nedir?

Bende duydum öyle bişi canım

benide hiç rahatsiz etmiyor mesela ama ilk gebeliklerde erken hareketler hissedilmezmiş diyorlar ama

benide hiç rahatsiz etmiyor mesela ama ilk gebeliklerde erken hareketler hissedilmezmiş diyorlar ama
Hisseden arkadaşlar var ama ben öyle hatırlıyorum yazmışlardı bende hergün dinlemedeyim onlar hissediyor bende hissedeceğim diye Ama hiçbir şey hissetmiyorum.

Hisseden arkadaşlar var ama ben öyle hatırlıyorum yazmışlardı bende hergün dinlemedeyim onlar hissediyor bende hissedeceğim diye Ama hiçbir şey hissetmiyorum.

canım onların genelde ikinci hamieliğiydi...
Bana daha uzun zaman hissetmezmişim gibi geliyor, hiç bi belirti yok

kızlar uyurken ben hep yan yatardım zaten yine yan yatıyorum ama omzumun üzerinde dimdik durmuyorum tabi, karnımın yan taraftan bir kısmına da ağırlığımı veriyorum, böyle yatmanın bir sakıncası var mıdrı acaba?

ben bazen elimi göbeğimin altına koyuyorum sanki orada bir şey pıt pıt atıyor damar atması dediler bana mesela o bile hareket değilmiş :)

Ben de öyle yatıyorum canım ama göbüşümün altına küçük yastık minder vs koyuyorum. sola yatmak en iyisiymiş kan akışı açısından doktorumda öyle dedi.

ben bazen elimi göbeğimin altına koyuyorum sanki orada bir şey pıt pıt atıyor damar atması dediler bana mesela o bile hareket değilmiş :)
evet canım onu ben de hissediyorum hatta gözle bile görülüyor o pıt pıt damar atması

selam güzel anneler nasilsiniz bakalim? 2 haftadir giremiyorum gecmisin hepsinide okuyamadim masallah 200-300 sayfa baya zamanimi alicak :)

bizi sorarsaniz biz iyiyiz cok sükür kanamalarim biteli baya oldu.. ikili test ve ense kalinligida iyi cikti cok sükür.. 2 hafta türkiyede izindeydim güzel vakit gecirdim.. ordaykende doktora göründüm cinsiyetini merak ettigim icin ve doktor sanki kiza benziyor dedi :)
carsamba kendi doktorumda randevum var bakalim o ne diyecek.. hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlarda kiz erkek farketmezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…