Ben de öyle yatıyorum,yalnız karnımın yanına bi yastık onun üstünde bacağımı atıyorum ve ben de çok merak ediyorum bi sakıncası yoktur umarım..yan yatmayla yüzüstü yatma arası bişeykızlar uyurken ben hep yan yatardım zaten yine yan yatıyorum ama omzumun üzerinde dimdik durmuyorum tabi, karnımın yan taraftan bir kısmına da ağırlığımı veriyorum, böyle yatmanın bir sakıncası var mıdrı acaba?
Kızlar bir şey soracağım büyüklerden şöyle bir tespit duydum. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum (ilk gebelik) kızdır o zaman diye yorumlar aldım. cinsiyeti bilmiyoruz henüz. erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş sözde kızların daha geç. Sizce durum nedir erken hisseden anneler bebişlerinizin cinsiyeti acaba nedir?
cinsiyet belli değil ama pelin düşünüyoruz biz ilk çocuğumun ismide ipek .slm kızlar nasılsınız?kızı olacaklar hangi isimleri düşünüyor?
baya fark göreceksin cnm artık bebeğe benzemiş olcak.Yarın ikili testimiz var çok heyecanlıyım inşallah değerler normal çıkar kızlar 1,5 ay aradan sonra yarın görücem nasıl bişey oldu acaba bebişim :)
inşallah canım :))baya fark göreceksin cnm artık bebeğe benzemiş olcak.
Kızlar bir şey soracağım büyüklerden şöyle bir tespit duydum. ben bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum (ilk gebelik) kızdır o zaman diye yorumlar aldım. cinsiyeti bilmiyoruz henüz. erkek bebeklerin hareketleri daha erken hissedilirmiş sözde kızların daha geç. Sizce durum nedir erken hisseden anneler bebişlerinizin cinsiyeti acaba nedir?
Ben hisettim canim suan 12+3 teyim dr umada sordum daha erken olamaz heralde diyr hissedebilirsin demisti ve cinsiyet erkek buyuk ihtimal dedi bu hafta kesinlesecek cinsiyett
ben kızımda 16.haftada hissetmiştim ablamın erkek 19.haftada hissetti.bu bebişide tam 13+5 de hissettim ama henüz belli değil cinsiyeti
Ankara'da olan arkadaşlar, hastane konusunda kafam karmakarışık..Kim nerde takip yaptırıyor ve nerde doğum yapmayı düşünüyor, yazabilirse çok sevinirim..Özellerde çok uçuk fiyatlar duymaya başladım, sanırım devlet hastanelerinde bir seçim yapmak zorunda kalıcam..
Kanama alanın geçti mi canım senin ağrın falan oluyor mu
bende yarın gitcem canım en son gittğimde ilacı bırak gelmene gerek yok demişti bir şikayetimde yok şükür inşallah geçmiştir benim kanama alanımda büyüktüKanama alani ikili teste gittigimde ordaki dr hala kapanmadigini ama biraz kuculdugunu söylemişti. Kendi doktoruma 2 gun sonra randevum bakalim o ne diyecek.agrim yok cok sukir. Sen nasilsin
bu haftalarda bebeğinin heraketlerini hisseden yok heralde kızlar yalnız değilimmm
Ben hisettim canim suan 12+3 teyim dr umada sordum daha erken olamaz heralde diyr hissedebilirsin demisti ve cinsiyet erkek buyuk ihtimal dedi bu hafta kesinlesecek cinsiyett
slm kızlar nasılsınız?kızı olacaklar hangi isimleri düşünüyor?
hamamyolunda namlı gıda var oranın aradan ilerleyince solda hemen farkedersinmerhaba, eskişehirdeki mağazası nerede acaba? ben hiç rastlamadım..
Haspama bak hele :) artik ne kadar kıskandıysa taa oralarda reklam etmis kendini :) önce koca bulsun öyle kolay degil bebek sahibi olmak rabbim arattirmasin ama bebek ozlemi cekmek cok Zor biseyGünaydın kızlar, mahallede annesiyle birlikte gezip herkes hakkında her an dedikodu yapmayı adet edinmiş 35 lerinde bekarbi kız var, facete şöyle yazmış:
"milleti anlamıyorum hamile kalıyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar ne yani bebeğinizde gözümüz mü kalacak, anam korkmayın bebek istesek yaparız çok da zor bişey değil yani...:)"
Ben ilk 3 ay sölemedim kimseye sonrasında aleni hale geldi ama özellikle arayıp da hoşlanmadığım insanlara duyurmadım tabi... Sanıyorum ki benim hakkımd ayazmış... saçma sapan yere sinirim bozuldu sabah sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?