kızlar hafta sonu lcw çok güzel hamile pantolonları aldım kendime bilginiz olsun çok güzel şeyler var
Günaydın Mart'ın güzel annişleri :) bende bu hafta sonu alışveriş yapanlardanım ama ben wakikide pek öyle hamile kıyafeti beğenemedim acaba her şubesinde farklı ürünler mi varbirde ben testtürlü olduğum için ordan aradığım birşeyi pek bulAmıyorum pantolonlara falan baktım ama yeni sezon yoktu pek ben İGS Bursa'da aradığımı buldum üst olarak pantolonda hamile mağazaları var burda ordan aldım ayakkabı çanta baştan aşağı aldım herşeyi bu hafta düğün ve nişanımız var orda giymek için çok cicik kıyafetler aldım
CNM 40 BEDEN ALDIM NORMALDE 38 OLUYOR HER İHTİMALE KARŞI :)BEDEN OLARAK NASIL ALDIN CANIM
Bırak gitsin öyle çocuk sahibi olmak onun zannettiği kadar kolay değil insan gözünden tırnağından sakınıyor aman birşey olmasın nazar değmesin diye söylesen ne olcaktı belliki kıskanıyor seni isabetli karar vermişsin :) biz 4 senedir uğraşıyoruz evladımız olsun diye ki daha fazla uğraşanlarda var demin bir arkadaşa bahsetmiş çıkta doğru demiş :) düşüncesizlik insan bunlar lafını kaale alpta boşu boşuna hiiiç üzme kendinialtına yorumlarda da eklemiş zaten sanki gayrimeşru da saklıyolar evli barklı kadınlar diye...
aman sabah bi celallendim de şimdi etkisinden çıktım biraz daha:)
Bilmem ki bende Bursa'daki tüm mağazalarına girip çıktım nerdeyse ama bulamadım yinede :) yırtık kot pantolon giymem herkesin tarzıda Fazlı tabi:)EVET lcw her mağazasında farklı ürünler bulunuyor sosyetik yerlerdeki mağazaları daha şık :)
Ay canım inşallah öyledir hayırlısı bakalımKiz gibi geldi bana
kızlar ben bahçıvan kot aldım o kadar rahatki bütün hamileliği bunla geçirebilirim. bi hamile giyim mağazası var ordan aldım nettende satış yapıyolar cok güzel kaliteli ürünleri biraz pahalı ama olsun. adını burdan yazmam sorun olurmu acaba
Haydi yaz yaz yazkızlar ben bahçıvan kot aldım o kadar rahatki bütün hamileliği bunla geçirebilirim. bi hamile giyim mağazası var ordan aldım nettende satış yapıyolar cok güzel kaliteli ürünleri biraz pahalı ama olsun. adını burdan yazmam sorun olurmu acaba
benm az göbüş vardı zaten ama belim kalınlaştı düğmeli pantolonlar göbeğimi oturunca çok fena rahatsız ediyodu bu pantolon üstte lastikle ayarlı banada bol gelio ama lastikle ayarlıyorum göğüs altımdan :) göbüşüm rahat şuandaKarnınız o kadar büyüdümü benim karnım dümdüz ya(
eskişehirde var başka yerde varmı bilmiyoruminternet dışında mağazası varmı acaba ?
Hamileliğinin sonlarında olan bi arkadaşım ikili test yapma üçlü yap dedi. kafam karıştı.
Müge benim adım... Çok sevindim Mügeler zeki ve güzel olur:))Biz Müge ismini seçtik kızımıza.ünideyken arkadaşım vardı bu isimde.
Erkek için de Bulut düşünmüştük.
ikili olmadan üçlü yapılırmı yanlış sonuçlar alırsın ikiliyi kaçırma en önemlisi 2liHamileliğinin sonlarında olan bi arkadaşım ikili test yapma üçlü yap dedi. kafam karıştı.
önceki gebeliğimde sadece 3 lü yaptırmıştım bu seder dr birinden birini seçeceksen 2 li yaptır yeter dedi. tarama testleri olduğu ve sadece oran verdiği için sen bilirsin.Hamileliğinin sonlarında olan bi arkadaşım ikili test yapma üçlü yap dedi. kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?