2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EVET lcw her mağazasında farklı ürünler bulunuyor sosyetik yerlerdeki mağazaları daha şık :)

altına yorumlarda da eklemiş zaten sanki gayrimeşru da saklıyolar evli barklı kadınlar diye...

aman sabah bi celallendim de şimdi etkisinden çıktım biraz daha:)
Bırak gitsin öyle çocuk sahibi olmak onun zannettiği kadar kolay değil insan gözünden tırnağından sakınıyor aman birşey olmasın nazar değmesin diye söylesen ne olcaktı belliki kıskanıyor seni isabetli karar vermişsin :) biz 4 senedir uğraşıyoruz evladımız olsun diye ki daha fazla uğraşanlarda var demin bir arkadaşa bahsetmiş çıkta doğru demiş :) düşüncesizlik insan bunlar lafını kaale alpta boşu boşuna hiiiç üzme kendini

Ben de aldım lcwdan pantolon 38 beden aldim hem öyle buyuk de değil ama h.sonu giyeyim dedim resmen düştü üstümden lastigide sıkmıstım iyice. Yine normal pantolonlarima döndüm

kızlar ben bahçıvan kot aldım o kadar rahatki bütün hamileliği bunla geçirebilirim. bi hamile giyim mağazası var ordan aldım nettende satış yapıyolar cok güzel kaliteli ürünleri biraz pahalı ama olsun. adını burdan yazmam sorun olurmu acaba

YOK CAnım yaz bir sorun olmaz

Haydi yaz yaz yaz

Karnınız o kadar büyüdümü benim karnım dümdüz ya (
benm az göbüş vardı zaten ama belim kalınlaştı düğmeli pantolonlar göbeğimi oturunca çok fena rahatsız ediyodu bu pantolon üstte lastikle ayarlı banada bol gelio ama lastikle ayarlıyorum göğüs altımdan :) göbüşüm rahat şuanda

Hamileliğinin sonlarında olan bi arkadaşım ikili test yapma üçlü yap dedi. kafam karıştı.

Hamileliğinin sonlarında olan bi arkadaşım ikili test yapma üçlü yap dedi. kafam karıştı.
önceki gebeliğimde sadece 3 lü yaptırmıştım bu seder dr birinden birini seçeceksen 2 li yaptır yeter dedi. tarama testleri olduğu ve sadece oran verdiği için sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…