2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada genital nub un %100 doğruluk payı yok çokta fazla kaptırmayalım bence kendimizi Allah herkesin gönlüne göre versin

Sürekli degil ama ara ara bendede mide yanması oluyor.dün kötü bir gündü benim için hem mide yanması hem bulantı.
ben yemek yiyince midem bulanıyor son 1 hafta dır.geçsin diye beklerken bu hale geldik
Bende aynı durumdayım canım acaba bu hafta bişeylermi oluyor içeride ondan mı bu bulantılar ben hergün kusar oldum

Gözümüz mü kalacak demiş kalmış kaldığınıda belli etmiş safff Ee yapsa ya evlenmeden çocuğu nasıl yapcak kendi mi icat etcek tövbe tövbe sende ne sıkıyorsun canını güzelim yaa bırak ne yazıyorsa yazsın görmezden gel

ay Allahim madem o kadar kolay niye yapmiyor.Bunca ugrasan insan var hicmi yokmus face inde cocugu olmayan biri?Tup bebekler,aşilamalar,kanamalar, mide bulantilari olanlar var yillardir bekleyenler var.hicte kolay degil..uzulmemislermidir okuyuncaa.Allahim bekleyen isteyen herkese cocuk nasip etsin..
bende once soylemedim cunku daha once bir dusugum var.en azindan kalbi atana kadar bekledik

hamile pantolonları illa bol mu oluyor yoksa kışım çizmenin içine sokup giyilebilcek türde de oluyor mu?
benim aldığım dar paça cnm ama biraz bol aldım ben 40 beden kilo alıncada rahat olsun diye çizmen çok sıkı değilse bacağı sımsıkı saranlardan değilse o şekilde kullanabilirsin

Günaydın Mart'ın güzel annişleri :) bende bu hafta sonu alışveriş yapanlardanım ama ben wakikide pek öyle hamile kıyafeti beğenemedim acaba her şubesinde farklı ürünler mi var birde ben testtürlü olduğum için ordan aradığım birşeyi pek bulAmıyorum pantolonlara falan baktım ama yeni sezon yoktu pek ben İGS Bursa'da aradığımı buldum üst olarak pantolonda hamile mağazaları var burda ordan aldım ayakkabı çanta baştan aşağı aldım herşeyi bu hafta düğün ve nişanımız var orda giymek için çok cicik kıyafetler aldım

altına yorumlarda da eklemiş zaten sanki gayrimeşru da saklıyolar evli barklı kadınlar diye...

aman sabah bi celallendim de şimdi etkisinden çıktım biraz daha:)

Kızlar merhaba haftasonu yazmıştım ama görmeyenler olmuştur tekrar yazayım :)
C.tesi doktora gittim, cinsiyeti belli olmadı, doktor folik asiti bıraktırdı, balık yağı ve demir ilacı verdi.Bir de miyomumdan dolayı normal doğum yapamayacağımı söyledi, miyom doğum yolunu kapatmış. 3 hafta sonra tekrar gel dedi.bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına baktı normal dedi. (ben 2li test yaptırmadım).başka bir doktora daha gideceğim şu miyom konusu yüzünden. benden haberler böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…