kız gibi geldi canım aynı benim bebişin pozisyonu sanki.Bize de bakın teyzeleri. Sanki kız:)
günaydın bende ordan aldım bi tane daha alıcam fiyatıda uygun ve güzeller :)kızlar hafta sonu lcw çok güzel hamile pantolonları aldım kendime bilginiz olsun çok güzel şeyler var
kızlar hafta sonu lcw çok güzel hamile pantolonları aldım kendime bilginiz olsun çok güzel şeyler var
Bize de bakın teyzeleri. Sanki kız:)
Canım ultrasonda görülen çıkıntı popoyla paralelse kız eğer 30 derece gibi bir açı varsa erkek diyorlarBen hiçbişey anlamıyorum bu çekimlerden siz nasıl anlıyosnuz ayy :))
DAR PAÇA YIRTIK OLANLAR BİLE VAR CNM BEN ÖYLE ALDIM ŞAHSEN HEPSİDE ÇOK GÜZELhamile pantolonları illa bol mu oluyor yoksa kışım çizmenin içine sokup giyilebilcek türde de oluyor mu?
evet canım bende çok beğendimgünaydın bende ordan aldım bi tane daha alıcam fiyatıda uygun ve güzeller :)
Bende aynı durumdayım canım acaba bu hafta bişeylermi oluyor içeride ondan mı bu bulantılarSürekli degil ama ara ara bendede mide yanması oluyor.dün kötü bir gündü benim için hem mide yanması hem bulantı.
ben yemek yiyince midem bulanıyor son 1 hafta dır.geçsin diye beklerken bu hale geldik
Gözümüz mü kalacak demiş kalmış kaldığınıda belli etmiş safffGünaydın kızlar, mahallede annesiyle birlikte gezip herkes hakkında her an dedikodu yapmayı adet edinmiş 35 lerinde bekarbi kız var, facete şöyle yazmış:
"milleti anlamıyorum hamile kalıyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar ne yani bebeğinizde gözümüz mü kalacak, anam korkmayın bebek istesek yaparız çok da zor bişey değil yani...:)"
Ben ilk 3 ay sölemedim kimseye sonrasında aleni hale geldi ama özellikle arayıp da hoşlanmadığım insanlara duyurmadım tabi... Sanıyorum ki benim hakkımd ayazmış... saçma sapan yere sinirim bozuldu sabah sabah...
BEDEN OLARAK NASIL ALDIN CANIMkızlar hafta sonu lcw çok güzel hamile pantolonları aldım kendime bilginiz olsun çok güzel şeyler var
benimde öyle ya 3ay oldu geçer bu haller derken sabah öğürmelerim başladı diş bile fırçalayamadımBende aynı durumdayım canım acaba bu hafta bişeylermi oluyor içeride ondan mı bu bulantılarben hergün kusar oldum
Günaydın kızlar, mahallede annesiyle birlikte gezip herkes hakkında her an dedikodu yapmayı adet edinmiş 35 lerinde bekarbi kız var, facete şöyle yazmış:
"milleti anlamıyorum hamile kalıyorlar devlet sırrı gibi saklıyorlar ne yani bebeğinizde gözümüz mü kalacak, anam korkmayın bebek istesek yaparız çok da zor bişey değil yani...:)"
Ben ilk 3 ay sölemedim kimseye sonrasında aleni hale geldi ama özellikle arayıp da hoşlanmadığım insanlara duyurmadım tabi... Sanıyorum ki benim hakkımd ayazmış... saçma sapan yere sinirim bozuldu sabah sabah...
benim aldığım dar paça cnm ama biraz bol aldım ben 40 beden kilo alıncada rahat olsun diye çizmen çok sıkı değilse bacağı sımsıkı saranlardan değilse o şekilde kullanabilirsinhamile pantolonları illa bol mu oluyor yoksa kışım çizmenin içine sokup giyilebilcek türde de oluyor mu?
Gözümüz mü kalacak demiş kalmış kaldığınıda belli etmiş safffEe yapsa ya evlenmeden çocuğu nasıl yapcak kendi mi icat etcek tövbe tövbe sende ne sıkıyorsun canını güzelim yaa bırak ne yazıyorsa yazsın görmezden gel
Ca
Canım ultrasonda görülen çıkıntı popoyla paralelse kız eğer 30 derece gibi bir açı varsa erkek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?