bende öyle alıyordum sabah akşam ilaç vakti gelcek diye korkuyordum ölede insan bir garip hissediyor kendini
ultrasyona sık girmek bebeği etkiliyor bu konuda çelişkili yorumlar ama bebeğin rahatsız olduğu çok gebe ekranda farkediyor mesela bebek yüzünü kapatabiliyor. ses dalgaları verildiği için. yurtdışında aylık muayene olmuyormurmuş biz sık sık merak edip gidiyoruz ama Allaha emanet mümkün olduğunca zorunlu haller dışında gitmiyorum ben. şimdiye kadar 3 kez gittim kanamam olduğu için.
ultrasyona sık girmek bebeği etkiliyor bu konuda çelişkili yorumlar ama bebeğin rahatsız olduğu çok gebe ekranda farkediyor mesela bebek yüzünü kapatabiliyor. ses dalgaları verildiği için. yurtdışında aylık muayene olmuyormurmuş biz sık sık merak edip gidiyoruz ama Allaha emanet mümkün olduğunca zorunlu haller dışında gitmiyorum ben. şimdiye kadar 3 kez gittim kanamam olduğu için.
nomatter evet canım sanki böyle göbüşüm sola doğru düşüyormuş gibi hissediyorum bide yastık daha yumuşak tabi. bir arkadaşımızda öyle yatıyormuş hatta yastığı koyup ayağını da üstüne doğru atıyormuş. internette de o tarz şeyler yazıyor hamilelikte nasıl yatmalı deyince?
Hamileler için yastıklar var zaten yan yatılması için ayrı yatarken yastık sırtını yaslamaya ayrı yastık C şeklinde L şeklinde var hatta emzirirken ayrı bir yastık :))nomatter evet canım sanki böyle göbüşüm sola doğru düşüyormuş gibi hissediyorum bide yastık daha yumuşak tabi. bir arkadaşımızda öyle yatıyormuş hatta yastığı koyup ayağını da üstüne doğru atıyormuş. internette de o tarz şeyler yazıyor hamilelikte nasıl yatmalı deyince?
:) benim eşimde sürekli bebeği sıkıştırma diyip duruyo oturuşuma bile laf ediyoben de eve gidince değişik pozisyonlar deneyeyim bakiym:)
kışın iyi de yazın pişerim sanki ben o yastıkla
ben birşey olmaz dedikçe eşim beni ittiriyo bebeği ezdin bebeği ezdin diye, biyerden sonra da kızıyorum:)
:) benim eşimde sürekli bebeği sıkıştırma diyip duruyo oturuşuma bile laf ediyo
bende ne kanama vardı ne bişe doktorum her hafta ultrasona soktu 7 kere falan girmişimdir. zararlı maden neden her hafta baktıysa şimdide 2 haftada bir gel dediKanamam oldugu icin surekli gittim bende dr ne zaman cagirdiysa gittim yani kanama alani cok buyuk diye surekli takip ediliyor.hep endise duyuyorum bende ama dr um bu konuda bi zarar olmadigini kanitlanmis bise olmadigini söyledi. Ama evet boyle sorunlarim olmasaydi yinede surekli tercib etmez sabırlı olmaya calisirdim
bende ne kanama vardı ne bişe doktorum her hafta ultrasona soktu 7 kere falan girmişimdir. zararlı maden neden her hafta baktıysa şimdide 2 haftada bir gel dedi
ooffff bu halsizlik bitmek bilmedi hala
bana da aynen ve 1 saat geçmek nedir bilmiyorBU Saatler de bana da şöyle bir tatlı ağırlık çöküyor :)
bana da aynen ve 1 saat geçmek nedir bilmiyor
yemek yokeve gideyim diyorum bir güzell uzanıp tv izleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?