2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle alıyordum sabah akşam ilaç vakti gelcek diye korkuyordum ölede insan bir garip hissediyor kendini

O bile bunaltiyor insani gercekten sabahin 6 sinda kalkiyorum ben ilac icin ve gunde 4 tane 6 saatte 1 olarak alıyorum ve bu durun artik bitsin istoyorummm:)

benim doktorum da ayda bir alıyor anca, ben başka doktora gidiyordum arada... o da radyasyon vermiyoruz sadece ses dalgası diyordu... ama haklısın gebelik boyunca 4 kere yeterli diyorlar, ben "görmemişin oğlu olmuş...." olayına kaçıyorum biraz

Kanamam oldugu icin surekli gittim bende dr ne zaman cagirdiysa gittim yani kanama alani cok buyuk diye surekli takip ediliyor.hep endise duyuyorum bende ama dr um bu konuda bi zarar olmadigini kanitlanmis bise olmadigini söyledi. Ama evet boyle sorunlarim olmasaydi yinede surekli tercib etmez sabırlı olmaya calisirdim

nomatter evet canım sanki böyle göbüşüm sola doğru düşüyormuş gibi hissediyorum bide yastık daha yumuşak tabi. bir arkadaşımızda öyle yatıyormuş hatta yastığı koyup ayağını da üstüne doğru atıyormuş. internette de o tarz şeyler yazıyor hamilelikte nasıl yatmalı deyince?

ben de eve gidince değişik pozisyonlar deneyeyim bakiym:)
kışın iyi de yazın pişerim sanki ben o yastıkla

ben birşey olmaz dedikçe eşim beni ittiriyo bebeği ezdin bebeği ezdin diye, biyerden sonra da kızıyorum:)

aynı canım benim eşimde öyle 'napıyorsun hayatım öyle yatılır mı ezdin yavrumuzu' zaten onun laflarıyla yastıkla yatmaya başladım bi iki gecedir

Hamileler için yastıklar var zaten yan yatılması için ayrı yatarken yastık sırtını yaslamaya ayrı yastık C şeklinde L şeklinde var hatta emzirirken ayrı bir yastık :))

yok ezmeyiz zaten az daha büyüsünler onların istediği gibi yatacağız en ufak kötü yatmada hemen sancı verecekler.hatta son günler yatamayacağız. :)

:) benim eşimde sürekli bebeği sıkıştırma diyip duruyo oturuşuma bile laf ediyo

:) benim eşimde sürekli bebeği sıkıştırma diyip duruyo oturuşuma bile laf ediyo

aynen, otururken de meyve tabağını hafif göbeğime yaslaam ya da elmi koysam laf ediyo... Herkes aynı şeyleri yaşıyormuş demek ki:)

Bi yandan da bu bebek eşime sürpriz oldu ilk başlarda bi anda benimseyememişti, şimdi çok şükür karnımın dibinden ayrılmıyo, o yüzden ihtimam göstermesi hoşuma da gidiyor bi yandan

bende ne kanama vardı ne bişe doktorum her hafta ultrasona soktu 7 kere falan girmişimdir. zararlı maden neden her hafta baktıysa şimdide 2 haftada bir gel dedi

bende ne kanama vardı ne bişe doktorum her hafta ultrasona soktu 7 kere falan girmişimdir. zararlı maden neden her hafta baktıysa şimdide 2 haftada bir gel dedi

Ilk zamanlar takibi sıkı tutmus olabikir canim dediğim gibi benim doktorum zararli olmadigini söyledi

akşam eve gitmeye benimde halim kalmıyor zaten havalrda tuhaf basık soğusun diye hiç bu kadar beklememiştim. masa başında olunca ayklarda şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…