2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam
Bi süre yoktum izinliydim
Misk'ten de hala haber yok sanırım ?

Henüz cinsiyet öğrenmedim belki yaırn ki kontrolümde belli olur
Ben ayda 1 gidiyorum, çok sık gitmekte iyi değil diye biliyorum

Elleri yüze koymak bence bebeklerin olağan davranışı.
Ama bir sıkıntı yoksa da çok sık girmemeli usgye.kendi psikolojimizi yoruyoruz.

Iş çıkışı anne bebe mağazasına uğradım bugün,her şey vardı yahu.park yataklara,bebek arabalarına,pusetlerine her şeye şöyle bir baktım.

Bebek arabasını doğumdan sonra alıcaz kısmetse.şu an odak noktam park yatak ve puset tarzı bir şey.

bende sadece park yatak ana kucağı ve bebek arabası almayı düşünenlerdenim fakat ana kucagı ve bebek arabası fiyatlarını gorunce bu nedir demedim degil yanii

Cnm senin kanaman ne kadar? Dün benden de çok az peçete ye kahverengi leke geldi.sonra kesildi bişey gelmedi.

Canim soyle benim kanamam 23 agustos aksami birden bire ve cok oldu hastaneye gittim igne serum derken kesildi kanama ertesi gune 2 gun hastanede yattim ondan sonran dahada kanamam olmadi ama icerdir kese arkasinda buyuk kanama alani varmış ve o hala kapanmadi 2 gun sonra kontrolum var en son durum ozaman belli olacak.sen doktorunu ara ve durumu anlat derim ihmal etme

fatma hanım bizim bebişin cinsiyeti erkek:)

kızlar mrb inşallah sorunsuz büyüyordur bebişleriniz.biz bugün 12.6 haftalık olduk doktor erkek dedi :)

Ankaralı hamişleerr..duyun sesimiii
beytepe gün hastanesinde rıza dur adında bi doktor var kendisini erzurumdan da tanıyorum burdan ankaraya gitti.öğretmen arkadaşlarım ona gidiyorlardı çok memnundular herşeyin doğalını seviyor kesinlikle sezaryan yanlısı degil bi sorun olmadığı sürece tabi.ince ayrıntılara kadar bakıyor çok kibar ve samimi biri.şimdi ankarada beytepe gün hastanesinde canım

bende sadece park yatak ana kucağı ve bebek arabası almayı düşünenlerdenim fakat ana kucagı ve bebek arabası fiyatlarını gorunce bu nedir demedim degil yanii
Evet maalesef fiyatlar çok uçuk.
400 lira civarı arabalar.set halinde olanlara hiç bakmıyorum açıkçası.

Baby 2 go markası nasıldır kızlar,park yatak için 250 tl idi.ama sallanmıyordı.pier cardin sallanıyordu ve 340 liraydı sanırım.

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun tatlım[/QUOTE]
bir de şimdiden mama sandalyesine gerek yok ilk 6 ay kullanılmayacagı için bir yıldanfazla zaman var

Ne alem insanlar var. Bu ddünya da olma amaclari ne acaba bazen merak ediyorum. Sanane baskasinin hayatından. Bende söylemedim. Simdi yeni yeni söylüyorum. İnsan ister istemez endişeleniyor. Biraz daha buyursun öyle söylerim diyor ki bu herkes için geçerli değil. Herkese de söylemem.
Herkese Selam

Yarın 2li test için hastaneye gidicem. Dualarınız benimle olsun.

Kalın sağlıcakla..
İnsallah saglikli sihatli merak etme.

05/03/2015 inş bu tarih gözüküyor doğum

Merhaba
Gün gün hamilelik takvimini girdiğiniz alanda ;

"gg-aa-yyyy şeklinde giriniz. "

şeklinde bir uyarı var buna dikkat etseydiniz sorun olmayacaktı. Siz - yerine / kullanmışsınız sorun bundan kaynaklanmış.

anakucagı şart değil.ben oğlumda aldım cok da elzem görmedim.pusete gelince de kaliteli baston gayet yeterli.daha önce de yazmıştım chicco liteway alacagım eger uyguna nette bulursam liteway plus istiyorum anakucagı ben de var ona direkt takarım diye.biz oğluma büyümeyen ama geniş bir yatak almıştık onu kullandı 9 aydan itibaren.hala yatıyor annemlere de park yatak almıştık hauck marka 100 tl ye.bu yılı orda gecirdik gayet rahat yattı sallanma özelliği yoktu park yatagın.benim oğlum çarşafta sallanma delisiydi 7 ay salladık ve bu sürede sallanır bambam beşikte yattı o da 100 tl ye alınmıştı.7 aylıkken bir gece bizi isyan ettirdi sallanmayı kendine keyif bize eziyet edince sallamayı bıraktık hiç anlatmıyım o evreyi ben olsam park yataga 300 lira vermez ikeadan yatak alırdım o paraya.

Kizlar ben pit pit atislari duyuyordum ama pekte emin olamadim. Bu sabah uyandim sirt ustu yatiyordum. İçimde kipirtilar hissettim. Bebisim hareket ediyor gibiydi. Çok hoşuma gitti. İnşallah boyle hissetmeye devam ederim. Artik büyüyor yavru kuşlar

sanırım yanlış alıntı yapıp başka arkadasa yazdım.baby to go için 250 tl cok bence.ben hauck u 100 tl ye almıştım sallanmayan modeldi.piere cardin bir arkadaşım almıştı cok fena dağılmıştı her yerinden.pusette de 400 tl altı zor.indirimleri takip edin bir de bence magazaya gidip görün sonra netten alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…