2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Chicco liteway baston tipi puseti gördüm yakından.çok büyük ve hantal değil hoşuma gitti.fiyatı 400 e yakındı.indirim yakalamak lazım.
Ben bebeğe oda yapamıycam.o yüzden böyle durumlarda park yatak en iyisi gibi.

birara 300 tl ye gördüm şimdi lazım ya indirime girmiyor ben görürsem size de yazarım

kizlar ben 13cu haftamin icindeyim ve hala mide bulantilarim kusmalar devam ediyor piskolojim bozuldu dogru durust yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo bazi gunler oyle rahatliyorum ki tamam bu sefer bitti diyorum ama tekrar basliyo bide ben bu aralar cok limon yiyorum bebege zarari olmaz demi esim fazla yeme zarar vereceksin bebege diyo ama canim oyle cok istiyo ki yemeyi vazgecemiyorum bu hafta icinde olup hala mide bulantisi olan varmi ve benim gibi limon yiyen cevap yazarsaniz sevinirim kizlar

Bende ikeada ki beyaz beşiklerden alıcam.ablamda aynı beşikten almış.

Tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş fazla limon yemenin zararlı olduğunu söylemişti

Perişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı

Canim ben yanlis hatirlamiyorsam 7+2 de duydumbence acele etme gec dollenmede olabilir. Baska bir doktora gorunmeni tavsiye ederim insallah kotu bisey degildir merak etme. Mutlaka haber ver olur mu?

kızlar devit damla kullanıyormusunuz hamilelikte kullanımı gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır diyor kaç damla alıyorsunuz birde

canim telas yapma bence bazilari 8 ci haftada duyuyo kalp atislarini ben mesela 8 ci haftamin basindaydi insallah sende duyarsin gec dollenmedende olabilir arkadasin belirtigi gibi metme insallah bisey yoktur

Bende 7 haftada duydum canim bekle ins duyarsin miniginin kalp atislarini

Canim moralini bozma yanlis hatirlamiyosam bende 7. Haftada normal ultrasonla duydum. Baska doktoruda dene ve kurtaj icin acele etme gec dollenme olabilir. Insallah saglikla kavusursun bebegine...

merhaba ben nisan 2015 anneler grubundayim...
ikinci bebegimden tecrubemi aktarmak istedim.
arada sizin forumu takip ediyorum gorunce yaziyim dedim:)
park yatak ultra kullanisli ben oda takimida almistim besigi neredeyse hic kullanilmiyor..birde herseyim baby to go pusetim haric
arabasi falan hafif pratik ve heryere sigiyor...
ben kullandim simdi arkadasimin bebegi kullaniyor
kismetse bu bebegimde yine alip kullanicam hala tas gibiler masallah
fikrimi belirtmek istedim:)

merhaba ben nisan 2015 anneler grubundayim...
ikinci bebegimden tecrubemi aktarmak istedim.
arada sizin forumu takip ediyorum gorunce yaziyim dedim:)
park yatak ultra kullanisli ben oda takimida almistim besigi neredeyse hic kullanilmiyor..birde herseyim baby to go pusetim haric
arabasi falan hafif pratik ve heryere sigiyor...
ben kullandim simdi arkadasimin bebegi kullaniyor
kismetse bu bebegimde yine alip kullanicam hala tas gibiler masallah
fikrimi belirtmek istedim:)

Uykum kacti benim yaa cokta aciktim bir saattir kendimle mucadele ediyorum bisey yememek icin. Simdiden herkese Günaydın :) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…