- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Chicco liteway baston tipi puseti gördüm yakından.çok büyük ve hantal değil hoşuma gitti.fiyatı 400 e yakındı.indirim yakalamak lazım.anakucagı şart değil.ben oğlumda aldım cok da elzem görmedim.pusete gelince de kaliteli baston gayet yeterli.daha önce de yazmıştım chicco liteway alacagım eger uyguna nette bulursam liteway plus istiyorum anakucagı ben de var ona direkt takarım diye.biz oğluma büyümeyen ama geniş bir yatak almıştık onu kullandı 9 aydan itibaren.hala yatıyor annemlere de park yatak almıştık hauck marka 100 tl ye.bu yılı orda gecirdik gayet rahat yattı sallanma özelliği yoktu park yatagın.benim oğlum çarşafta sallanma delisiydi 7 ay salladık ve bu sürede sallanır bambam beşikte yattı o da 100 tl ye alınmıştı.7 aylıkken bir gece bizi isyan ettirdi sallanmayı kendine keyif bize eziyet edince sallamayı bıraktık hiç anlatmıyım o evreyiben olsam park yataga 300 lira vermez ikeadan yatak alırdım o paraya.
Bana 12. haftamda gittiğimde doktorum heyecanlandırmak istemem şimdiden ama kız gibi duruyor dedi. Daha sonra gitmedim 16. haftada kesin söylyecekmiş cnm senin peki?Hisseden anneler var canım bnde hissetmiyorum ama sana doktorun cinsiyet hakkında tahmin yaptı mı?
birara 300 tl ye gördüm şimdi lazım ya indirime girmiyor ben görürsem size de yazarımChicco liteway baston tipi puseti gördüm yakından.çok büyük ve hantal değil hoşuma gitti.fiyatı 400 e yakındı.indirim yakalamak lazım.
Ben bebeğe oda yapamıycam.o yüzden böyle durumlarda park yatak en iyisi gibi.
Bende ikeada ki beyaz beşiklerden alıcam.ablamda aynı beşikten almış.anakucagı şart değil.ben oğlumda aldım cok da elzem görmedim.pusete gelince de kaliteli baston gayet yeterli.daha önce de yazmıştım chicco liteway alacagım eger uyguna nette bulursam liteway plus istiyorum anakucagı ben de var ona direkt takarım diye.biz oğluma büyümeyen ama geniş bir yatak almıştık onu kullandı 9 aydan itibaren.hala yatıyor annemlere de park yatak almıştık hauck marka 100 tl ye.bu yılı orda gecirdik gayet rahat yattı sallanma özelliği yoktu park yatagın.benim oğlum çarşafta sallanma delisiydi 7 ay salladık ve bu sürede sallanır bambam beşikte yattı o da 100 tl ye alınmıştı.7 aylıkken bir gece bizi isyan ettirdi sallanmayı kendine keyif bize eziyet edince sallamayı bıraktık hiç anlatmıyım o evreyiben olsam park yataga 300 lira vermez ikeadan yatak alırdım o paraya.
Tam hatırlamıyorum ama bir arkadaş fazla limon yemenin zararlı olduğunu söylemiştikizlar ben 13cu haftamin icindeyim ve hala mide bulantilarim kusmalar devam ediyor piskolojim bozuldu dogru durust yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo bazi gunler oyle rahatliyorum ki tamam bu sefer bitti diyorum ama tekrar basliyo bide ben bu aralar cok limon yiyorum bebege zarari olmaz demi esim fazla yeme zarar vereceksin bebege diyo ama canim oyle cok istiyo ki yemeyi vazgecemiyorum bu hafta icinde olup hala mide bulantisi olan varmi ve benim gibi limon yiyen cevap yazarsaniz sevinirim kizlar
o zaman yemeyim artikTam hatırlamıyorum ama bir arkadaş fazla limon yemenin zararlı olduğunu söylemişti
Canim ben yanlis hatirlamiyorsam 7+2 de duydumbence acele etme gec dollenmede olabilir. Baska bir doktora gorunmeni tavsiye ederim insallah kotu bisey degildir merak etme. Mutlaka haber ver olur mu?Perişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı
canim telas yapma bence bazilari 8 ci haftada duyuyo kalp atislarini ben mesela 8 ci haftamin basindaydi insallah sende duyarsin gec dollenmedende olabilir arkadasin belirtigi gibi metme insallah bisey yokturPerişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı
Bende 7 haftada duydum canim bekle ins duyarsin miniginin kalp atislariniPerişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı
Perişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı
Evet maalesef fiyatlar çok uçuk.
400 lira civarı arabalar.set halinde olanlara hiç bakmıyorum açıkçası.
Baby 2 go markası nasıldır kızlar,park yatak için 250 tl idi.ama sallanmıyordı.pier cardin sallanıyordu ve 340 liraydı sanırım.
Günaydın benimde randevum cuma günü insallah hepimiz hayırlı haberler alirizGünaydın herkese. Bugun kontrolum var. Ense kalınlığı vs. Hem heyecanliyim bebisi gorecegim icin hem de tedirgin
Hoş buldum
Yaptın mı lohusa bardağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?