canım stres yapma bence iyi düşün ki iyi olsun hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah :)Günaydın herkese. Bugun kontrolum var. Ense kalınlığı vs. Hem heyecanliyim bebisi gorecegim icin hem de tedirgin
hayır tatlım henüz değilHoş buldum
Yaptın mı lohusa bardağı
bende 7. haftada duydum bekle bakalım birazBende 7 haftada duydum canim bekle ins duyarsin miniginin kalp atislarini
ben de 5+5'te gittiğimde keseyi bile görememiştik... haftaya gelme keseyi görürüz kalp atılşını duyamayız moralin bozulur demişti, 7+5'te duydum kalp atışını ilk... dert etme yani henüzPerişan haldeyim bebeğimin kalp atışını nırmal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyamadık bugün 6+5tim çarşamba radyoloji dr baksın ondada gözükmezse pazartesi kürtaj yaparız dedi siz daha tecrübelisiniz nolur yardımcı olun ne zaman duydunuz kalp atışını aranızda benim gibi olup sonradan kalp atışını duyan var mı
ultrasyona sık girmek bebeği etkiliyor bu konuda çelişkili yorumlar ama bebeğin rahatsız olduğu çok gebe ekranda farkediyor mesela bebek yüzünü kapatabiliyor. ses dalgaları verildiği için. yurtdışında aylık muayene olmuyormurmuş biz sık sık merak edip gidiyoruz ama Allaha emanet mümkün olduğunca zorunlu haller dışında gitmiyorum ben. şimdiye kadar 3 kez gittim kanamam olduğu için.
Tşk ediyorum yorumun için.merhaba ben nisan 2015 anneler grubundayim...
ikinci bebegimden tecrubemi aktarmak istedim.
arada sizin forumu takip ediyorum gorunce yaziyim dedim:)
park yatak ultra kullanisli ben oda takimida almistim besigi neredeyse hic kullanilmiyor..birde herseyim baby to go pusetim haric
arabasi falan hafif pratik ve heryere sigiyor...
ben kullandim simdi arkadasimin bebegi kullaniyor
kismetse bu bebegimde yine alip kullanicam hala tas gibiler masallah
fikrimi belirtmek istedim:)
canım senin bebişin cinsiyet belli olduu muGünaydın herkese :)
canım stres yapma bence iyi düşün ki iyi olsun hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah :)
anakucagı şart değil.ben oğlumda aldım cok da elzem görmedim.pusete gelince de kaliteli baston gayet yeterli.daha önce de yazmıştım chicco liteway alacagım eger uyguna nette bulursam liteway plus istiyorum anakucagı ben de var ona direkt takarım diye.biz oğluma büyümeyen ama geniş bir yatak almıştık onu kullandı 9 aydan itibaren.hala yatıyor annemlere de park yatak almıştık hauck marka 100 tl ye.bu yılı orda gecirdik gayet rahat yattı sallanma özelliği yoktu park yatagın.benim oğlum çarşafta sallanma delisiydi 7 ay salladık ve bu sürede sallanır bambam beşikte yattı o da 100 tl ye alınmıştı.7 aylıkken bir gece bizi isyan ettirdi sallanmayı kendine keyif bize eziyet edince sallamayı bıraktık hiç anlatmıyım o evreyiben olsam park yataga 300 lira vermez ikeadan yatak alırdım o paraya.
Evet maalesef fiyatlar çok uçuk.
400 lira civarı arabalar.set halinde olanlara hiç bakmıyorum açıkçası.
Baby 2 go markası nasıldır kızlar,park yatak için 250 tl idi.ama sallanmıyordı.pier cardin sallanıyordu ve 340 liraydı sanırım.
SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM CNM PARK YATAK KONUSUNDA BENDE GİTTİGİDİYORDAN PUSET VE ARABA BEĞENDİM 380 TL SİPARİŞ VERECEĞİM BİR BAK İSTERSEN GİTTİ GİDİYORAgünaydın canım liteway plus a baktım hem anakucagı hem bebek arabasınada yerlestırebılıosun hos bir sey begendım ayrıca uc yasında kadar da bebek arabasını kullanabılıyormussun sanırım ben ikeadan yataklara baktım malzemesını begenmedım 300 tl nın altındakı yataklar zaten saglam degıl 500-600 var anca onlar bıraz ıı, park yataklara da baktım hakkaten dedıgın gıbı 100 den 500 kadar var ben su anda bebek odası yapmayı dusunmuyorum park yatagı kendı yatak odama koyucam hareket ettırmesı normal besıklere gore daha rahat dıye duydum sallanan ozellıklısı var bana daha cazip geldi
SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM CNM PARK YATAK KONUSUNDA BENDE GİTTİGİDİYORDAN PUSET VE ARABA BEĞENDİM 380 TL SİPARİŞ VERECEĞİM BİR BAK İSTERSEN GİTTİ GİDİYORA
dün Kanuni hastanesine gittim hem devlette de takip edilmek hem de ikili test için randevu almak için ve beklediğim gibi tam bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. gebelik 3 aydan az olduğu için sistemden jinekoloji bölümüne randv almıştım ve doktor değil de sekreteri olduğum genç bir bayan beni muayene etti. azarlar gibi. ultrasonu karnımda gezdiriyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. dedim bebeğin durumu nasıl. canlı, kalbi atıyor dedi. ben tabi şok oldum sanki oraya düşük tehlikesiyle gitmişim gibi. ağzını açıp tek kelime daha etmedi ben de sormadım zaten. çıkarken içerde benden başka 2 farklı hasta daha vardı. aynı anda 3 hasta odadaydık ve ben içerde 3 dk dan fazla kalmadım. çıkarken tüm evraklarım kan tahlillerim ultrasonlarım yerlere ve masaya dağılmış. asıl final ise 2li ve 3 lü test için randvdan bahsettiğimde yaşandı. şu anda 11+6 gözüküyorsun ikili randv almak için geç kalmışsın dışarda yaptır getir dedi. 3lü test randv için yönlendirdiği kadın da beni bi güzel azarlayıp biz burda kimseye randv filan vermiyoruz sen 16. ve 18. haftalarında gebe polik. randv al gel gelince testin de yapılır dedi. hem 2li test için boş ranv yokmuş hem de 3lü test için randv vermeye gerek yokmuş.
asıl dr um medipol hastanesinde ve gayet memnunum fakat medipol tek gebelikteki 2li test için 280, detaylı ultrason için (4lü test) 300 tl istiyor. dr uma 2 hafta önce gittiğimde 2li testin sonucu kötü çıksa bile kesinlikle bebeği aldırmayı düşünmediğimi söylediğim için o zaman 2liye gerek yok sana direk 4lü yapalım dedi.
şu anda ben de eşim de çok kararsısız. gereksiz test yaptırmak istemiyorum ama kritik sayılan adımları da atlamak istemiyorum. ne önerirsiniz?
SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM CNM PARK YATAK KONUSUNDA BENDE GİTTİGİDİYORDAN PUSET VE ARABA BEĞENDİM 380 TL SİPARİŞ VERECEĞİM BİR BAK İSTERSEN GİTTİ GİDİYORA
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-121537230hangi marka modele baktın sen canım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2030-falco-travel-sistem-bebek-arabasi-121537230
BANADA ÖYLE HİÇ BAKMAZDIM BİLE AMA KUZENİM ÇOCUĞU İÇİN HERŞEYİNİ ORDAN ALDI VE GAYET KULLANIŞLI FİYATLARI DA UYGUN HOŞUMA GİTTİ BENİMDE PARK YATAK MODELLERİNE İHTİYACIM VAR BULAMIYORUM GÜZEL
CANIM BENİM ÖĞRENMEK İÇİN 280 TL ÇOK BİR PARA DEĞİL BENCE BİLMİYORUM ŞARTLARINI AMA BENDE 200 TL VERDİM ÖZEL BİR HASTANEYE 2 Lİ TESTİ YAPTIRDIM VE DOKTORUM 3 LÜYE GEREK YOK DEDİ EN AZINDAN 2 LİYİ YAPTIR Kİ SORU İŞARETLERİ KALMASIN AKLINDA HEM HASEKİ FALAN YAPIYOR BİLİYORUM 2 Lİ TESTİ BAKIRKÖYDE BİRDE ZAMAN GEÇMEDEN ORALARA BAK 2 Lİ TEST ÖNEMLİYMİŞ ÇÜNKÜdün Kanuni hastanesine gittim hem devlette de takip edilmek hem de ikili test için randevu almak için ve beklediğim gibi tam bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. gebelik 3 aydan az olduğu için sistemden jinekoloji bölümüne randv almıştım ve doktor değil de sekreteri olduğum genç bir bayan beni muayene etti. azarlar gibi. ultrasonu karnımda gezdiriyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. dedim bebeğin durumu nasıl. canlı, kalbi atıyor dedi. ben tabi şok oldum sanki oraya düşük tehlikesiyle gitmişim gibi. ağzını açıp tek kelime daha etmedi ben de sormadım zaten. çıkarken içerde benden başka 2 farklı hasta daha vardı. aynı anda 3 hasta odadaydık ve ben içerde 3 dk dan fazla kalmadım. çıkarken tüm evraklarım kan tahlillerim ultrasonlarım yerlere ve masaya dağılmış. asıl final ise 2li ve 3 lü test için randvdan bahsettiğimde yaşandı. şu anda 11+6 gözüküyorsun ikili randv almak için geç kalmışsın dışarda yaptır getir dedi. 3lü test randv için yönlendirdiği kadın da beni bi güzel azarlayıp biz burda kimseye randv filan vermiyoruz sen 16. ve 18. haftalarında gebe polik. randv al gel gelince testin de yapılır dedi. hem 2li test için boş ranv yokmuş hem de 3lü test için randv vermeye gerek yokmuş.
asıl dr um medipol hastanesinde ve gayet memnunum fakat medipol tek gebelikteki 2li test için 280, detaylı ultrason için (4lü test) 300 tl istiyor. dr uma 2 hafta önce gittiğimde 2li testin sonucu kötü çıksa bile kesinlikle bebeği aldırmayı düşünmediğimi söylediğim için o zaman 2liye gerek yok sana direk 4lü yapalım dedi.
şu anda ben de eşim de çok kararsısız. gereksiz test yaptırmak istemiyorum ama kritik sayılan adımları da atlamak istemiyorum. ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?