• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm işyeri
Tanıdıklar vs.
Herkes merakta
Geneli erkek diyo kalanı da kız
Yarın 4 ten sonra belli olacak ama ben dönemem o gün işe
Cumartesi de işe gelir miyim belli olmaz benim işim :KK53: en geç Pazartesi size de söylerim sonucu

Güzelmiş
Bizde hem elif hem Zeynep çok yakınlarımızın adı
Yoksa ikisi de çok hoştu

Erkek ismi Enes veya Talha beğendik ama bilemiyorum netleşirse daha çok bakarız gibi :)
bende elif rana düşünüyordum sanki herkes elif koydu gibi geldi karasız kaldım

Kizlar bebek arabasi isini napcaz ya ne cok secenek var :KK43: ne dusunuyorsunuz esim hep travel sostemlere bakiyo bende ucuz uygun bisi olsun diyorum annemin evi benim eve yuruyerek 15 dk filan bebege de annem bakacak esim cok kullanilacagini dusundugunden kaliteli olsun anakicagida olsun diyo ama ben hala emin degilim ne dusunuyorsunuz
Bende wollex newyork yada graco symbio istiyorum kocam o kadar para verilmez diyo

Senben60 ne yapıp edip bugün yazması gerekiyor çünkü en çok onun ki merak uyandırdı bende baktım ama yazmamış

merhaba arkadaşlar rabbim kısmet ederse bende mart annesi olucam.bugün bebeğimin cinsiyetinide kesin olarak öğrendik bi oğluşum olucak inşallah:KK48:.rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :nazar::KK46::KK48:
Allah sağlıkla kavuştursun oğluna insallah

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başıma

Hayirli aksamlar :)) bebegimi görünce keyiflendim biraz daha :) bebegimizin cinsiyeti kesin olarak kiz :) benim doktorumda kesin kiz dedi yani artik cinsiyetimiz netlesti ve bütün tezler curudu :)))
Saglikla kavus kızına insallah canım. Bebekler bizi şaşırt maya devam ediyor

Hayırlı olsun prensesin gülcen canımmm belirsizlikten kurtuldun ne güzel darısı başıma

Aminn inss Sağol canim :) Darisi basina inş insan rahatlio arada kalmiyor ya ya hic bilmemek ya kesin bilmek gerek bence :) dahada inanmam ben belirtilere :))

Back
X