• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim
3 gün iyi dayanıyosun insan çatar hiç değilse :) konuşmadan çözemezsiniz konuşun rahatlayın bence

Sağ ol bende akşamları yapıyorum, şimdi işteyim
walla canım inadım inat hiçbir suçum yokken boş yere bi afralar tafralar yaparak konuşmuyo benimle bende konuşmayacam onunla hatam olsa amenna ama yok

canım çok geçmiş olsun. hemoroidden dolayı kanama olmuştur aşırı zorlandıysan. ben normalde yaşarım çok kabızlık sorunu ve gebelikte artabileceğini söylemişti doktorum o yüzden önlemler alıyorum kendimce. gece yatarken bi çay bardağı soğuk süt yanına kayısı yiyebilirsin. sıvı bol tüketmeye çalış özellikle su tabii ki. bir de popona zeytinyağı sür makata yani :KK66:[/QUOTE]
yaptım canım hepsini ilk defa başıma geldi hiç kabızlık çekmezdim ben ve cok korktum . bi an önce geçer inşallah ya. doktorumada sorucam gidince

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...

Günaydın kızlar, dün hafif ama devamlı karın ağrım vardı.. saağlık ocağına tetanoz aşısı yaptırmaya gittiğimde hemşire karın büyümesinden kaynaklanabilir bir doktora git istersen dedi bende evimizin yakınlarında bir kadın doğum uzmanına gorundum.. ultrasonda baktı kızım olacakmış artık kesinleşti herhalde bundan sonra cinsiyet değişmez.. ellerine bacaklarına omurgasına baktı kalp sesini dinledii.. bir problem yok ama sana yinede progestan yazıyorum kullan dedii ne olur ne olmaz.. ayrıca magnezyum ilacı verdi.
Çok geçmiş olsun canım

G

günaydın kızlar, çokk hastayımm birazdan dr a gidicem antibiyotik verirse nasıl içerim bilmiorum çok korkuyorum bbgğe dokunur diye, aynı durumu yaşayan var mı

çok geçmiş olsun cnm:(ben idrar yollarım için kullandım antibiyotik dr sakıncası olmaz dedi sonuçta sana da bebeğe etki etmeyen bi ilaç vericeklerdir mutlaka.

çok geçmiş olsun canım kızınıda allah sağlıklı sıhhatli almak nasip etsin

canım bende kasık ağrısı olmuştu idrar yaptıktan sonra doğrulamıyodum. o zamanda yazdım hatırlıyomusun bilmiyorum acildeki idrara yolu enfeksiyonu dedi ama kendi doktorum bebek rahim ağzına yönelmiş üşümüşsün kendini kasmışsın dedi .3 gün yatırdı hastanede 4 serum yedim. kendi doktoruna bi görün istersen. bebek büyüdüğü içinde kasık ağrısı oluyormuş ama benimki idrar zamanıda oluyordu. progestanı ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum. bi ara bıraktırmıştı ama hastaneye yatınca tekrara devam ediyorum. güzel bi ilaç. rahatlatıyor.

canım bende kasık ağrısı olmuştu idrar yaptıktan sonra doğrulamıyodum. o zamanda yazdım hatırlıyomusun bilmiyorum acildeki idrara yolu enfeksiyonu dedi ama kendi doktorum bebek rahim ağzına yönelmiş üşümüşsün kendini kasmışsın dedi .3 gün yatırdı hastanede 4 serum yedim. kendi doktoruna bi görün istersen. bebek büyüdüğü içinde kasık ağrısı oluyormuş ama benimki idrar zamanıda oluyordu. progestanı ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum. bi ara bıraktırmıştı ama hastaneye yatınca tekrara devam ediyorum. güzel bi ilaç. rahatlatıyor.

yok benim devamlı bı agrıydı ama hafif smdi gittigim doktorda cuma gunu detaylıya gırecegımı soyleyınce bırde orta ıdrar kult u yaptır dedı..

canım geçmiş olsun, cinsiyeti de netleştirdin gözün aydın :)

Back
X