- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
Aşk, sadakat, güven bunların hepsi var, çok iyi tanıyorum eşimi böyle bişey düşünmez, fakat şöyle bir gerçek var ki onlarında bir çevresi arkadaşları var he sizin eşinizin yoksa bilemem, yani dışarda ne konuşup ne yaptıklarını bilemeyiz, bir tehlikeniz varsa tabiki düşünmeyin, isteksizsenizde tabiki düşünmeyin, ama daha şimdiden ben anneyim bana o gözle bak demeyin :) kendinizi hemen bırakmayın yani kadın olduğunuzu hatırlayın eşinize de hatırlatın, bu arada sen de rahat ol bebeğe bişey olmaz doktorunla bi görüş istersen sana bilgi verir bu konuda :) bunlar benim şahsi fikrim, asla tartışma amaçlı düşünülmesin, ben böyle düşünüyorun siz belki farklı düşünüyorsunuzdur, birbirimize saygı duymalıyız ..
kesınlıkle fıkırlerımızı konusuyoruz bence kımsenın tartısma oalrak dusunecegını sanmıyorum , ben sanada katıylıyorum canım dıger yazımdada mecburıyetten bahsettım mesela , evet keısnlıkle kendımızı bırakmamalı esımızı sımdıden 2. plana atmamalıyız , ama ozel hayat yoksa suan gerek kanamalar gerek bulantılar gerek baska bı sebep yasayan arkadaslarımız kı bende yasadım , hamıleıgın yenı yenı tadını cıkarıyorum , dedıgım gıbı boyle bır seyler varsada dert edılmemelı eslerde bızımle yasıyor endıselenıyor