- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
Bu aldatilma konusunu kapayalim arkadaslar durduk yere nem kapmayalim cok zor bisidir bu hele hamileyken yapilan aldatilma hem bebegini hem esini aldatmis oluyo erkek kafasina koyduysa herseyi bahane eder yine aldatir allah kimsenin basina vermesin dusunup moralimizide bozmayalim bebiskeride strese sokmayalim bakin evim kalk gidelim dio o kadar berbat bi durumda ama diger sezeryandan ameliyatli olan yerim acio suan ozellikle bebek kipirdadikca ama ev falan umrumda degil uzandim yattim cinsel iliski anneyi zorluyorsa ara vermek gayet dogal ha hic bir problem olmaz o zaman cok abartmadan yapilmasi taraftariyim annenin gebeligi sorunluysa esiyle cinsel birlikteligi dusunecek en son sey bile degildir bunun icinde aldatacaksa buyursun aldatsin hem hamileyken hormanlar bu durumlari dusundurtuyor bize mutlu gebelij gecirelim surda ne kadar zamanimiz kaldi tadini cikaralim opuyorum hepinizi :)
2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S