• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S
benim ilk 3 ay ağrıdı iki kez bu yüzden kontrole gittim gerildiği için acıyor dedi dr.suan o agrı yok geçti cok şükür.ilerleyen aylarda tekrar olur mu bilmiyorum

benimki göbek deliğinin orda hatta biraz daha üstte elimle hissediyorum çünkü. alt karın sezeryanın orda ağrı falan yok.vucut yapısına göre değişiyor olabilir bilmiyorum
hım belkıde dogrudur ben tekmıklerı kasıkta hısedıyordum bu hafta bırazcık daha yukarıda gobek delıgımın bıraz altında hıssedıyorum

izmir egepol hastanesinde yapacağım.benim ilki zorunlu sezeryan olmuştu simdi normal istiyorum yani ssvd olacak eğer olabilirse.her sey yolundaysa normal olmasından yanayım sezeryanımö da cok rahat geçmişti ama yine de normali normal
şey duymuştum sezeryandan sonra normal dogum olmuyor die

Ben de normal istiyorum diyorum ama bakalım kısmet..cahil cesareti var herhalde :)
Kontrole gittiğim hastaneyi istiyorum.arkadaşım da orda kadın doğumda hemşire.bizimle ilgilenir falan diyorum.
fiyat 1000 tl imiş.sezeryan azıcık daha farklıdır sanırım.

izmir egepol hastanesinde yapacağım.benim ilki zorunlu sezeryan olmuştu simdi normal istiyorum yani ssvd olacak eğer olabilirse.her sey yolundaysa normal olmasından yanayım sezeryanımö da cok rahat geçmişti ama yine de normali normal
ya ne güzel benim dr yanaşmıyor bazı hastaneler riskine girip yapıyorlar ama ben yapmam dedi. bazı dediğide şu özel ve pahalı olanlar

Bende şimdilik normal istiyorum ama bakalım ne olacak. Doğumla ilgili video falan hiç izlemiyorum etkilenmeyeyim diye kararım değişsin istemiyorum ama şartlar ne gösterir bilmiyorum.

devlette öncelik normal doğum .ben devlete gidiyorum özelede gittim ama doğumu devlette yapıcam. hastanemden ve doktorumdan cok memnunum inşallah doğumdan sonrada böyle olur
bende su anda devlete gıdıyorum ama bana cok uzak normal dogumda oraya gıtmem cok zor :(bide normalden korkmuyordum ama sımdı karnım buyumeye basladıkca korkmaya basladım :)

bende su anda devlete gıdıyorum ama bana cok uzak normal dogumda oraya gıtmem cok zor :KK43:bide normalden korkmuyordum ama sımdı karnım buyumeye basladıkca korkmaya basladım :)
ya ben ikisindende korkuyorum ama napalım olcak bi şekilde. senin doktorunda farklı olcak o zmaan. doğumuna kendi doktorun girmicek mi?

Back
X