• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben ikisindende korkuyorum ama napalım olcak bi şekilde. senin doktorunda farklı olcak o zmaan. doğumuna kendi doktorun girmicek mi?
valla kızlar ilk doğumda dedimki doğururum ne var ama gün yaklaştıkça korkular arttı çatı muayenesinde çok gerildim doğumda drlara yardımcı olamadım sezeryana alındım kendi yapınızı bilrsiniz normali en güzeliama bende olmadı işte

valla kızlar ilk doğumda dedimki doğururum ne var ama gün yaklaştıkça korkular arttı çatı muayenesinde çok gerildim doğumda drlara yardımcı olamadım sezeryana alındım kendi yapınızı bilrsiniz normali en güzeliama bende olmadı işte
hayırlısı ya sağlıklı doğsun bizede bişe olmasında sezeryan yada normal olcak artık :S

bende zeytinyağlı bi krem var çatlaklara cok iyi onu sürdüm iyi geldi ama zararı olurmu bilmiyorum. lierac göğüs ucuna sürülmez heralde dimi?
sanmam zararı olduğunu lierac kullanmadım ben arkadaşlar garmestanı önerdiler onu kullandıkları için bi araştırayım bişey bulursam yazarım

Ben çok paniğim:(normal doğum sper diyor herkez ama bendeki bu panikle ikizleri normal doğuramam heralde.ortamı çok gererim,zora sokarım doktoru vs. Hatta epudral bile olamam sanırım çünkü o ortamı,muhabbetleri,telaşı yaşamak istemem.endoskopi kürtaj gibi ufak anesteziler aldım hepsinde bayılana kadarki zaman hep olaydı:))çok kızıyorum kendime ama yapı işte değişmiyo.ne diyelim Allah hayırlısını,kaldırabileceğimiz şeklini versin inşallah..

Korksam da normal doğum istiyorum. Sonuçta kısa süreli bir olay. Olup bitecek.
Ne acılar çekiyoruz doğum mu yapamicaz. Ne kadar gözümüzde büyütürsek o kadar korkarız ve zor olur.
Sezeryandan Allah korusun.. Aklıma bile getirmiyorum.

bende kararsızım kendi doktorum ile ilgili 500 tl fark alıyorlar başka bir doktor yaptırsa doğumumu ne sakıncası olabilir ki yada kendi doktorumu istemelimiyim.

Benim ilk doğumum normaldi Rabbim nasip ederse bunu da normal doğurmak istiyorum hersey bi anda oldu bitti ağrı oldumu oldu canım acıdımı acıdı ama doğduktan sonraki o manzarayı görmek herşeye bedeldi

Korksam da normal doğum istiyorum. Sonuçta kısa süreli bir olay. Olup bitecek.
Ne acılar çekiyoruz doğum mu yapamicaz. Ne kadar gözümüzde büyütürsek o kadar korkarız ve zor olur.
Sezeryandan Allah korusun.. Aklıma bile getirmiyorum.

Deme oyle her zaman Allah tan hayırlısını ıstemelıyız bence , Allah gonlune gore versın inş normal dogum yaparsın

arkadaşlar göğüs ucu için lansinoh kremi tek gecerim...harika birşey,mucize gibi..hem hamilelikte hem doğum sonrasında kullanabileceğiniz bir krem...ilk çocuğumda o kadar çektim ki göğüs uçlarından dikişlerden daha çok acı veriyordu acısı,çocuğu kucağıma verdiklerinde ağlaya ağlaya emziriyordum...bir kenara yazın bu kremin adını,bende kaç eczaneye sordum kolay kolay bulamadım,tabi 5 yıl öncesiydi..bu doğumda doğum çantamda bu kremde olacak..

ayrıca ilk doğumum epidural normal doğumdu...normal doğum çok zorladı beni,bu defa sezeryan istiyorum ama son yarım saattir sezeryan videosu izliyorum çok korkunç ya:-((( normalide sezeryanıda kürkütüyor ya...şu çok kolay normal doğum yaptım diyenlere imreniyorum ya...

Back
X