• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım :) maaşallah:) kaç haftalık şimdi bebeğin
sagol canim :) simdi 20 + 2 yani 21. haftamdayim.. doktorum dedi bundan sonra boyunun uzamasi biraz yavasliyacak ama kilo artisi basliyacak bebegin diye.. ama ben simdiden kendimi cok agirlasmis hissediyorum.. nasil olacak son halimiz bakalim :)

kızlar ben 19+2 yım bebişimin kilosu 350 grmmış boyunu söylemedi doktor ve bana 20. haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum ama 20 haftalıkmışım biraz kafam karıştı :D

Ya benim ultrason kagıdında 17+4 de 205 gr yazıyor çok mu küçük :(

sagol canim :) simdi 20 + 2 yani 21. haftamdayim.. doktorum dedi bundan sonra boyunun uzamasi biraz yavasliyacak ama kilo artisi basliyacak bebegin diye.. ama ben simdiden kendimi cok agirlasmis hissediyorum.. nasil olacak son halimiz bakalim :)
:)) oy maaşallah büyüsün bebişlerimiz sağlıkla inş:)) ay evet ben de özellikle akşam olduğunda karnımda çok ağırlık hissediyorum gerginlik çok fazla oluo, ilerki zamanlarımızı ben de merak ediorum :)

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html hafta hafta kilolar yazıyor kızlar. Irka Ailenin annenin yapısına göre bebeğin kilosuda değişir demişti doktorum hatta ben ufak tefek biriyim senden 4 kiloluk çocuk doğurmanı bekleyemem diyede espirisini yapmıştı. Çünkü ben muayne için beklerken hamileleri çok incelemiştim kimisi uzun boylu ve karnı büyüktü kimisinin karnı yoktu. Merak edip doktoruma sormuştum karnı büyük olan daha mı büyük bebek doğuruyor diye :)

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html hafta hafta kilolar yazıyor kızlar. Irka Ailenin annenin yapısına göre bebeğin kilosuda değişir demişti doktorum hatta ben ufak tefek biriyim senden 4 kiloluk çocuk doğurmanı bekleyemem diyede espirisini yapmıştı. Çünkü ben muayne için beklerken hamileleri çok incelemiştim kimisi uzun boylu ve karnı büyüktü kimisinin karnı yoktu. Merak edip doktoruma sormuştum karnı büyük olan daha mı büyük bebek doğuruyor diye :)

bu listeye göre benim ki normal sanırım 22 hafta bıterken 470 gorur

:)) oy maaşallah büyüsün bebişlerimiz sağlıkla inş:)) ay evet ben de özellikle akşam olduğunda karnımda çok ağırlık hissediyorum gerginlik çok fazla oluo, ilerki zamanlarımızı ben de merak ediorum :)
insallah canim :nazar: :) evet göbegimin gerilmesi cok rahatsiz ediyor beni bol bol yaglamaya bakiyorum ama düzenli degil malesef :( unutuyorum cok.. ama yinede kisin hamile olduguma sükrediyorum.. yazin o sicaginda son haftalarda olsaydik ne olurdu acaba :(

canım senin bebiş kaç grm

Benimki normalmiş o zaman ya içim rahatladı :)

benim dün randevum vardi canim 25.5 cm ve 320 gr dedi doktorum :)
acaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum

Bence pahalı ve renk olarak erkeğe gitmez
Bence arabasıyla takım olanlardan al onlar daha derin oluyo bunda birkaç ay sonra hareketlenip kendini atabilir
canım öyle puset alıcam o yüzden ana kucağı almama gerek yok sanırım diye düşünüyorum

listeye göre benimki kısa ama doktorum boyu uzun dedi

listeye göre benimki kısa ama doktorum boyu uzun dedi

bende lıste acılmıyor yaaa bılgı ıslem tarafında kısıtlı bazı yerle benımkıne bakıp atsanıza bana o hafta ıle yazan kısımı =)

suan 18+5 im ama 17+6 yı bılıyorum kac kılo vs fln =)

Back
X