• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katlanır küvetler de pratikmiş yer kaplamaz ama 90 TL çok bi küvete
Okadar paraya gerek yok ben kızımda 3 4 ay anca yıkadım küvette sonra eşim kucagında tutar ben yıkardım öyle daha pratik oluyor 2.de daha erken başlıycam kucakta yıkamaya.küveti boşaltıp kaldırmasıda ayrı dert

Bez, şampuan, bebe yağı, pişik kremi, pudra, ıslak mendil vs.
Ha süt inşallah olur ama olmazsa bi de mama hem sağlıksız hem keseye zarar
Ama yediklerimizden midir nedir ben öyle eskisi gibi 6 ay - 1 yıl emziren görmeden
Kimisinin neredeyse hiç gelmiyo kimisininde 4 aya kesiliyo
Şimdiden böyle düşünme cnm ben görüyorum çok var emziren.sadece 5 6 ay civarı bebeklerin memeyi bırakma egilimi oluyor bu süreci iyi atlatmak lazım.mamalar bir sürü para .anne sütü heryerde hazır hrm ucuz hem saglıklı

Yaşımdan dolayı tüm arkadaşlarım doğurdu:)kimse dalin nivea tavsiye etmiyo.univaby yenidoğan veya sebamed diyo herkes.tabi set aşma küçül bir şişe al dene diyolar her çocuk farklı.birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyomuş.unibaby yenidoğanın ıslak mendilini ben yüzümde kullanıyorum saf su diye.gerçekten çok iyi geliyo:)
Ben niveayı çok begeniyorum saç ve vücut şampuanında.sebamed benim kızın cildini kuruttu.iyi deyipte çok almayın deneyin ufaktan

20 haftayı dolduran ilk bebeğine hamile olanlar arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl?Günde kaç defa hissediyorsunuz?:KK64:

Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler :(

aynen bıse sart sobalı evde oturmuyor isek , dogalgaz sonuna kadar da acsan bebe ıcın yeterlı degıl banyo yaptırırken odada fln , bunuda bır arkadasımda kucuk fanlar varya ondan gormustum odaya koyuyor acıyor ve ısıtıyor odayı ve fıyatı cok uygun
http://www.evidea.com/in-therm-st-101-premium-fanli-isitici/p/149863?refKey=6Of0LZ9dD

bunun gıbı yeterlı olur heralde ya

kesinlikle elektrikli soba sart derim merkezi sistem kaloriferli bir evde iseniz hele kesin kes alin.marttan snra kapaniyor kaloriferler ve bebegi yikarken soba gerekiyor.ben ufakken kalorifer yansada hep elektrik sobasi calistirdim

selam kizlar, ayda bir yazsamda takipteyim her zaman.
bugun ayrintili ultrasonumuz vardi.ELhamdulillah bir sorun gorulmedi.
cinsiyetimiz %95 kiz dedi doktorumuz.
20+4. haftadayiz kilosu 330 gr uc hafta once 160 gram di cok guzel kilo almis dedi doktor nasil sevindim anlatamam.
birde felaket hareketli bir bebek kalp dinleme cihazinda tam 20 dakika bagli kaldim bir saniye durasi yoktu bizim kizin surekli hareket halinde.
Rabbime binlerce sukur boyle bir guzelligi tekrar tekrar yasattigi icin.
buda kizimin fotografi teyzeleri.
Cok fazla net bir görüntü degil ama , parmak emiyoruz :) Eki Görüntüle 1278310

masallah cnm cok tatlii

Herkese iyi akşamlar..
yarın a101 e bebek eşyaları gelicekmiş,broşürde gördüm.
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)

Y
Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler :KK43:
geçmiş olsun :(

Kızlar ii akşmlar bebekler nasıl sizlernasılsınız ben günlerdir giremedim çok fena hastalandım kusuyorum karın ağrım var boğazım kötü hepsi var çok kötü geçiyo günler :KK43:

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, en kisa zamanda atlatirsin insallah

Cok cok gecmis olsun. Allah şifa versin

Herkese iyi akşamlar..
ben işte olacağım için kv me söyledim,banyo küveti 15 tl bilmem iyi midir ama 1 kaç ay idare edebilecek bişidir sanırım.
yorgan yastık,elbise askısı,ayakkabı fln da var.ama şu an gözüm küvet ve kovası ile maşrapasında :)

Y
geçmiş olsun :KK43:

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, en kisa zamanda atlatirsin insallah
çok saolun kızlar aman dikkat edin ben okadar etmeme rağmen nasıl bu hale geldim anlamadım bende yarın merak ediyorum a101i

Canım maşallah kızına ne zaman ölçüldü bu? ben iki gün önce ayrıntılıya gittim 360 gram çıktı bebeğim üzüldüm bende küçük diye :KK17:

yok canım benimki 21. haftada 338 gr çıktı detaylıda seninki yine iyi çıkmış boşuna endişelenme sağlıklı olsunlarda büyüycekler elbet : )

Herkese iyi akşamlar..

Y
geçmiş olsun :KK43:
bugün bende nukun emziğini gördüm beğendiğim modelden ama 6 ay sonrası içindi 0 olsa alacaktım :KK12:

Kızlar a101 e gelen ürünlere baktım da. Acaba güvenilir midir :110::110:
Banyo küveti alabilirim sonuçta ne farkı olacak diğerlerinden.
Ama tekstil ürünlerinden emin değilim..Yarın bi bakıcam.

Back
X